Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
Ben de anlamamışım. Saçma yazdım. Silinebilir.

Arkadaşlar en alakasız yer olarak burayı buldum 😊 Instagram'da aşağıdaki gibi "dar" yani dikdörtgen videolar görüyorum. Benim yüklediğimin tamamı maalesef "kare" oluyor. Bütün boyutları deniyorum ama yok yine kare kare... Genellikle reklam videoları dikdörtgen (kibar, küçük, dar) gibi geldi bana. Bu işin sırrını bilen var mı? Aşağıdaki gibi Instagram'a nasıl video koyabilirim? 🙏

256205 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar en alakasız yer olarak burayı buldum 😊 Instagram'da aşağıdaki gibi "dar" yani dikdörtgen videolar görüyorum. Benim yüklediğimin tamamı maalesef "kare" oluyor. Bütün boyutları deniyorum ama yok yine kare kare... Genellikle reklam videoları dikdörtgen (kibar, küçük, dar) gibi geldi bana. Bu işin sırrını bilen var mı? Aşağıdaki gibi Instagram'a nasıl video koyabilirim? 🙏

256205 dosyayı görüntüle
Ben çözümü video edit ile çerçeveyi kare yapmakta buldum.
Örnek:

Önceden böyle bir problem yoktu.

Bu arada telefon değişti. Telefondan olabilir mi acaba? Eskisi Sony, şimdi xiaomi.
Bilen varsa yeşillendirsin. 😆

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu başlığın amacı ne :) amacına ulaşmış bir başlık mı? 😂 :)

Bu başlığın amacı ne :) amacına ulaşmış bir başlık mı? 😂 :)
Bu başlık SİLİNEBİLİR. O yüzden saygı, sevgi, terbiye çerçevesi içinde dilediğinizi yazabilirsiniz. Yalnız uyarayım SİLİNEBİLİR.
Yazdıklarınıza tepki, cevap beklemeyin çünkü SİLİNEBİLİR.
Ben yoğum, rahat olun.
SİLİNEBİLİR...

256205 dosyayı görüntüle

Cevabı deneme yanılma yöntemiyle buldum. Belki birisinin işine yarar: Videoyu 2:1'e göre ölçekleyip (destekleyen herhangi bir video düzenleme programının format bölümünden yapılabilir) çıkışta 720p yapmak gerekiyor 🤓

Alakasız soru zamanı: Kaios tabanlı yeni Nokia telefonlarda Google üzerinden telefon rehberimi yedekleyebilir miyim?

Alakasız soru zamanı: Kaios tabanlı yeni Nokia telefonlarda Google üzerinden telefon rehberimi yedekleyebilir miyim?

Geçenlerde Matrix serisini tv yayınlayınca eski günler aklıma geldi. Neo'nun telefonunun yeni modeli çıkmış Kaios işletim sistemli. Özelliklerinde Gmail senkronizasyonu vardı hatırladığım kadarıyla. Bu demek oluyor ki büyük ihtimal kişilerde senkron oluyordur. Bu arada yapılabildiğine dair bir kaynak:

Good news, that is totally possible!

Go to: “Contacts” -> “Settings” -> “Import Contacts” -> “Gmail”

(link)

Bir süredir iki telefon kullanıyorum. Biri sadece konuşmak için diğeri de WhatsApp için. Google hesabı sayesinde rehberlerin senkron kalması Çok önemli.
Geçenlerde kaios yüklü Nokia cihazlarda da senkronizasyon özelliği olduğunu okudum, biraz araştırdım, Türkiye de satılan 2 modelde wifi, senkronizasyon ve hotspot özelliklerinin olup olmadığını net olarak bulamadım.
Özellikle clamshell gövdeli bir telefon kullanmak Süper olurdu, özellikle uzun pil ömrü ve telefonu yere istediğim kadar atabilme hakkı :)

Sanırım ikinci el bir telefon alıp denemek en kolayı olacak...

Bu forum bi harika dostum

zor mu çalması ? :)

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
Sayın yönetim sayfaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Gördüğünüz gibi ilk soruyu soran sayın @Eshquia™ olmasına rağmen sayın @Kutay P adlı üyenin alıntısında sayın @Emre Yönlüer gibi görünüyor.
Acaba "forumda bir hata mı var" diye uyarmak ihtiyacı duydum. Erken uyarı düdüğü sayın.
@Anonim
@sccetin
@cazci

Screenshot_20210218-120837_Samsung Internet.jpg
SİLİNEBİLİR...

Danny Carey gibi çalmak için kaç yıl çalışmak gerekir? 😆
Deneme amaçlı yazılmıştır.

@Cemal Ç. şuan bir sıkıntı yok gibi belki ben yanlış etiketlemiş olabilirim alıntı yazısına tıklayıp sonra kullanıcı adını silip diğer kullanıcı adı kalmış olabilir mi? Kafam karıştı bu yazıyı yazarken🤯

(silinebilir)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
İlk kursa başladığım zaman bundan 6 yıl önce elimle ayağımı ilk başta kontrol edemiyordum çalışa çalışa pratik yapa yapa alışıyor insan :)

Çalışmamıza bağlı değişiklik gösterir 😂😂😂

😀😄😄
Ben 859 yıl gibi bir cevap bekliyordum, ama bu da olumlu 😂😂😂

Geri