Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.403
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Ben çözümü video edit ile çerçeveyi kare yapmakta buldum.Arkadaşlar en alakasız yer olarak burayı buldum 😊 Instagram'da aşağıdaki gibi "dar" yani dikdörtgen videolar görüyorum. Benim yüklediğimin tamamı maalesef "kare" oluyor. Bütün boyutları deniyorum ama yok yine kare kare... Genellikle reklam videoları dikdörtgen (kibar, küçük, dar) gibi geldi bana. Bu işin sırrını bilen var mı? Aşağıdaki gibi Instagram'a nasıl video koyabilirim? 🙏
256205 dosyayı görüntüle
Bu başlık SİLİNEBİLİR. O yüzden saygı, sevgi, terbiye çerçevesi içinde dilediğinizi yazabilirsiniz. Yalnız uyarayım SİLİNEBİLİR.Bu başlığın amacı ne amacına ulaşmış bir başlık mı? 😂
Arkadaşlar en alakasız yer olarak burayı buldum 😊 Instagram'da aşağıdaki gibi "dar" yani dikdörtgen videolar görüyorum. Benim yüklediğimin tamamı maalesef "kare" oluyor. Bütün boyutları deniyorum ama yok yine kare kare... Genellikle reklam videoları dikdörtgen (kibar, küçük, dar) gibi geldi bana. Bu işin sırrını bilen var mı? Aşağıdaki gibi Instagram'a nasıl video koyabilirim? 🙏
256205 dosyayı görüntüle
Alakasız soru zamanı: Kaios tabanlı yeni Nokia telefonlarda Google üzerinden telefon rehberimi yedekleyebilir miyim?
Not quite my tempoMüzik aleti olarak Bateri çalıyorum sorunuz varsa alabilirim
Danny Carey gibi çalmak için kaç yıl çalışmak gerekir? 😆Müzik aleti olarak Bateri çalıyorum sorunuz varsa alabilirim
İlk kursa başladığım zaman bundan 6 yıl önce elimle ayağımı ilk başta kontrol edemiyordum çalışa çalışa pratik yapa yapa alışıyor insanzor mu çalması ?
Çalışmamıza bağlı değişiklik gösterir 😂😂😂Danny Carey gibi çalmak için kaç yıl çalışmak gerekir? 😆
😀😄😄Not quite my tempo
Deneme amaçlı yazılmıştır.Danny Carey gibi çalmak için kaç yıl çalışmak gerekir? 😆
Ben 859 yıl gibi bir cevap bekliyordum, ama bu da olumlu 😂😂😂İlk kursa başladığım zaman bundan 6 yıl önce elimle ayağımı ilk başta kontrol edemiyordum çalışa çalışa pratik yapa yapa alışıyor insan
Çalışmamıza bağlı değişiklik gösterir 😂😂😂
😀😄😄