Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
@Cemal Ç. Allah analı babalı büyütsün.hayirli bir evlat olur inşallah...

Oğlum doğduğu gün koluma bir kolluk (atel deniyormuş sanırım Türkiye'de. Burada da öyle deniyor) taktılar. Adam gibi kucağıma alamadım.
Şimdi de elektrik veriyorlar...
16056921019294008465325123575730.jpg
Görün yabancıya verdikleri değeri.😅
Silinebilir...

@Cemal Ç. Fizik tedavi yapılıyor kardeşim benim de kolum kırıldıktan sonra triceps'e yapmışlardı.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Oğlum doğduğu gün koluma bir kolluk (atel deniyormuş sanırım Türkiye'de. Burada da öyle deniyor) taktılar. Adam gibi kucağıma alamadım.
247522 dosyayı görüntüle
Silinebilir...
Senin canın sağolsun gardaşım. Ecnebinin verdiği elektriği beğenmediysen İnşallah İzmire geldiğinde @hamlet2006 gardaşımızdan rica ederiz yerli ve milli ,kaçak dahi olabilir her türlüsünü verir. Belki olayı daha da abartır trafo elektriğini bile bağlar koluna. :koptum: Sonra Hu nidalarıyla Mevlevi dervişleri gibi raksa bile kalkarsın.:)

Rabbim tez zamanda şifanı versin.:harika:

247522 dosyayı görüntüle
Silinebilir...
Cemal seni silmeye mi çalışıyorlar. :ssrtcbya:

Senin canın sağolsun gardaşım. Ecnebinin verdiği elektriği beğenmediysen İnşallah İzmire geldiğinde @hamlet2006 gardaşımızdan rica ederiz yerli ve milli ,kaçak dahi olabilir her türlüsünü verir. Belki olayı daha da abartır trafo elektriğini bile bağlar koluna. :koptum: Sonra Hu nidalarıyla Mevlevi dervişleri gibi raksa bile kalkarsın.:)

Rabbim tez zamanda şifanı versin.:harika:
Lisede elektronik bölümünde okudum.
A/C 340 v
D/C 32000 v
gerilime kadar aşinayım. Hatta anamın bozuk ip sarma motorunu kendi üzerimden 250 v geçirerek (yanlışlıkla oldu valla) çalıştırmışlığım var.🤪
Cemal seni silmeye mi çalışıyorlar. :ssrtcbya:
Kimi siliyormuş onlar. Raiden gibi veririm onlara elektriği.😁

@Cemal Ç. Lise de fizik öğretmenimiz şöyle demişti hatırladığım kadarıyla"Volt öldürmez amper öldürür" :cool:

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
@Cemal Ç. Çok geçmiş olsun o kadar elektrikten bir şey olmaz ya sen istemeden verselerdi .....Söyle Cemal bizi zorlama kennedy kim vurdu ? Verin elektriği arkadaş hatırlasın ......gibi:) Şimdi biri çıkıp demesin vuran Lee Harvey Oswald diye

Son düzenleme:
@Cemal Ç. Lise de fizik öğretmenimiz şöyle demişti hatırladığım kadarıyla"Volt öldürmez amper öldürür" :cool:
Aynen öyle, "Amper öldürür, Volt süründürür" diyeyim bende.
Bir yetkili serviste staj yapıyordum. Üç tane televizyon vardı masada, kasaları açık. Bende masaya yaslanmış duruyordum. Arkadaş geçerken şakayla omzuma vurdu. Boş bulunup dengem kay...
Sonra karşıda ki rafların önünde yatar buldum kendimi.🤣
Dengem kayınca kolum çalışan tevenin tüpüne deymiş. Tüpte 30000 volt civarlarında elektrik vardır ama akım çok düşüktür. Ben onu yiyince Osmanlı tokadı yemiş gibi savrulmuşum. Çocuk donmuş.🤣
Silinebilir...

Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Türkiye'de de buna benzer bir etkinlik yapılmıştı.
Belediye otobüsü sürücülerinin bisikletlileri anlaması için denmişti.
Umarım bu düşünce çalıntı değildir. İnşAllah özgün düşünülmüştür ve başkaları bize özenip yapmıştır.
Screenshot_20210103-020502_Instagram.jpg
SİLİNEBİLİR.

Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Türkiye'de de buna benzer bir etkinlik yapılmıştı.
Belediye otobüsü sürücülerinin bisikletlileri anlaması için denmişti.
Umarım bu düşünce çalıntı değildir. İnşAllah özgün düşünülmüştür ve başkaları bize özenip yapmıştır.
252808 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR.
Konya belediyesi yapmıştı böyle bir uygulama. İlk kimin yaptığı önemli değil. Biri diğerinden esinlenmiş işte. Umarım yaygınlaşır.

Konya belediyesi yapmıştı böyle bir uygulama. İlk kimin yaptığı önemli değil. Biri diğerinden esinlenmiş işte. Umarım yaygınlaşır.
Tabi güzel bir uygulama ancak bizim yayıncılar kaynak, çıkış noktası gibi şeyleri belirtse daha samimi olur.
Ben gibi insanlar komplolar kurup, "bizimkilerde bir şey bilmiyor" demez.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Aynen öyle, "Amper öldürür, Volt süründürür" diyeyim bende.
Bir yetkili serviste staj yapıyordum. Üç tane televizyon vardı masada, kasaları açık. Bende masaya yaslanmış duruyordum. Arkadaş geçerken şakayla omzuma vurdu. Boş bulunup dengem kay...
Sonra karşıda ki rafların önünde yatar buldum kendimi.🤣
Dengem kayınca kolum çalışan tevenin tüpüne deymiş. Tüpte 30000 volt civarlarında elektrik vardır ama akım çok düşüktür. Ben onu yiyince Osmanlı tokadı yemiş gibi savrulmuşum. Çocuk donmuş.🤣
Silinebilir...
Benim de Philips fabrikada staj yaparken aynı şey başıma geldi. Görüntü geri geldiğinde herkes başımda pis pis sırıtıyordu 😁

Günlerdir güneş göremiyoruz. Pazar günü açık diyor météo dayı. Sonra yine yağışlı. Aklıma düştü şöyle bir döngü çizdim Google dayımla.

Screenshot_20210129-193126_Maps.jpg

Sonra benim kafaya dank etti ya. Sabah 05:00'ten önce çıkmak, 18:00'den sonra sokakta olmak yasak ya.:snzdglsn:
Boşuna deminden beri kafa patlatıyorum, güzergah hazırlıyorum.:ckskc:
Dipçe: Şimdi "niye dert ediyorsun, sür gitsin" derseniz, bazı yollar otoyol olmamasına rağmen sadece araçlar girebiliyor. Mobilet, traktör bile yasaklılardan.
...SİLİNEBİLİR...

Günlerdir güneş göremiyoruz. Pazar günü açık diyor météo dayı. Sonra yine yağışlı. Aklıma düştü şöyle bir döngü çizdim Google dayımla.

255104 dosyayı görüntüle

Sonra benim kafaya dank etti ya. Sabah 05:00'ten önce çıkmak, 18:00'den sonra sokakta olmak yasak ya.:snzdglsn:
Dipçe: Şimdi "niye dert ediyorsun, sür gitsin" derseniz, bazı yollar otoyol olmamasına rağmen sadece araçlar girebiliyor. Mobilet, traktör bile yasaklılardan.
...SİLİNEBİLİR...
Ne döngüsü bu rota resmen hıyara benziyor 😬

Ne döngüsü bu rota resmen hıyara benziyor 😬
Balina, köpek balığı, yunus, barakuda da diyebiliriz. Denize varıyor ya döngünün bir ucu.😉
"Döngü" başladığın yere geri gelmek diye biliyorum. Hani "loop" dediniz ya, Türkçesi işte.😅 Ama ben gittiğim yoldan gelmeyi sevmiyorum. 😁

255104 dosyayı görüntüle

...SİLİNEBİLİR...
Fransa aynı yasağı mı kapsıyor :kötü::kedicik:

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Geri