Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

%75 indirimli tıraş makinesi ve annem için anneler gününe blendır seti almıştım
Muhtemelen Cemalin berberi de böyle bir şeyler aldı. Ama senden farklı olarak Cemalin berber saça blendırla daldı. Başka bir açıklama olamaz.

Scudo
Muhtemelen Cemalin berberi de böyle bir şeyler aldı. Ama senden farklı olarak Cemalin berber saça blendırla daldı. Başka bir açıklama olamaz.
Adamla alay etmeyin yav. Öncekilerde gayet düzgün yaptı işini. Bu defa sarhoş çıktı ama bir daha gitmem ona. Oğlu falan ölmüş adamın, trafik kazasında. Her gördüğümde sallanana kadar içiyordu. Bu defa erken başlamış. 😁

Ortalama her gün 400 km derken şaka yapmıyorum ya da abartmıyorum.😉
Screenshot_20200915-074345_Maps.jpg
Screenshot_20200915-074306_Maps.jpg
Bazen 500'e çıkıyor, bazen de 250'lerde kalıyor.
SİLİNEBİLİR. 😁

İyi akşamlar sayın üyeler. Eşim, anam ve diğerleri "nazara" aşırı inandığı için hiç bir yerde görsel açıklamama izin vermiyorlar.
E buraya bakmazlar.😜
Adı : Atahan
Soadı : ÇELİK
Boy : 50 cm
Kilo : 3.300 gr
Tarih : 06/11/2020
Saat : 24:36
IMG-20201106-WA0010.jpeg
Ben, hanım, kızım, oğlum hepimiz ayın tek sayı gününde doğduk, bu üçkağıtçı çiftte doğdu.😒 Doğarken ayar etti beni.
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
İyi akşamlar sayın üyeler. Eşim, anam ve diğerleri "nazara" aşırı inandığı için hiç bir yerde görsel açıklamama izin vermiyorlar.
E buraya bakmazlar.😜
246341 dosyayı görüntüle
Ben, hanım, kızım, oğlum hepimiz haftanın tek sayı gününde doğduk, bu üçkağıtçı çiftte doğdu.😒 Doğarken ayar etti beni.
SİLİNEBİLİR...

Maşallah 🧿
Nazar değer hocam kaldır bence :D

E buraya bakmazlar.😜
246341 dosyayı görüntüle
Ben, hanım, kızım, oğlum hepimiz haftanın tek sayı gününde doğduk, bu üçkağıtçı çiftte doğdu.😒 Doğarken ayar etti beni.
SİLİNEBİLİR...
Acayip çirkin.Çok çikin.Babasını da bilirim, o da çok çikindir.

E buraya bakmazlar.😜
246341 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
Maşallah Cemal ağabey. Ömrü uzun, bahtı açık olsun. Küçük poposu ne zaman sele yüzü görecek nasipse? Sizi doğarken ayar ettiyse ileride karbon falan da ister aman alıştırmayın öyle karbon falan 😁

Talih bu ya, adını hanım böyle istedi. Bir yanım Metehan, bir yanım Atahan oldu. Kızım zaten bir tane.😍
Tanrı acılarını göstermesin kimseye.

@Cemal Ç. Maşallah . Allah'a yakışır bir kul, efendimize (S.a.v) yakışır bir ümmet ve ecdadına yakışır cihangir bir yiğit olur İnşallah. 😍

Çok çirkinmiş bu yaw. Babası Cemal efendi bile bebeden daha yakışıklı.:)

Beyler yeni Yörük Beyi Atahan'a resime bakıp ,maşallah dedikten sonra e bir felak ve nass surelerini okuyun da. Bedava cennet kuzusuna bakmak yok öyle. Hem de adettendir.

Allah bağışlasın gardaşım. Günün kutlu ve yuvan her daim huzurlu olsun.

Maşallah kardeşim Allah nazardan saklasın. Evlatlarımızın hepsi çok değerli. Yalnız uykusuz gecelere hazır mısın?
benim oğlan 16 Aylık hala geceleri ansızın uyanıp kucakta gezdirilnesini istiyor, bırakınca ağlıyor kıyamıyorsun mecbur gezdiriyorsun 🤣🤣 sensör var sanki durduğunu anlıyor başlıyor gene. Yaslanmak oturmak yok. Adım rekorları kırıyorum 😬.

Şimdi de böyleyiz
IMG_20201106_230213.jpg

@necmeddin abi seni görünce direkt olarak Amerikan banka soygun filmleri geliyor aklıma.
Sayko bir adam bankayı soymak üzere içeri girer. İşler sarpa sarar ve soygun gerçekleşmez.
Sonra kaçmak için bankadaki insanları rehin alırlar ve isteklerde bulunurlar.
Bu sırada siyah ford mustang ile karizmatik arabulucu bir hışımla olay yerine gelir.
Sonra öyle bir konuşur ki soyguncu rehineleride bırakır soygundan da vazgeçer.
İşte bu hikayedeki arabulucu sensin abi. Yazıların konuşmaların beni benden alıyor.
Eğer ikimizde Amerikada doğsaydık beni kesin soygundan vazgeçirirdin.

@necmeddin abi seni görünce direkt olarak Amerikan banka soygun filmleri geliyor aklıma.
Sayko bir adam bankayı soymak üzere içeri girer. İşler sarpa sarar ve soygun gerçekleşmez.
Sonra kaçmak için bankadaki insanları rehin alırlar ve isteklerde bulunurlar.
Bu sırada siyah ford mustang ile karizmatik arabulucu bir hışımla olay yerine gelir.
Sonra öyle bir konuşur ki soyguncu rehineleride bırakır soygundan da vazgeçer.
İşte bu hikayedeki arabulucu sensin abi. Yazıların konuşmaların beni benden alıyor.
Eğer ikimizde Amerikada doğsaydık beni kesin soygundan vazgeçirirdin.
Amerika da iyiki doğmamışım. Ha öyle olsaydı 1973 chevrolet impala araba ile ,soymadığım posta istasyonu ve patlatmadığım banka kasası kalmazdı. Yahşi batıya uymak lazım. :koptum:

Geri