Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sırt ağrısı

öncelikle kadro boyunuz sizin vücut ölçülerinize uygunmu? uygunsa sorun bike-fit ayarlarından kaynaklanabilir,prof bikefit oldukça maliyetli bir iştir,hoş nedense bisikletle ilgili herşey fahiştirde neyse, internette videolu anlatımları var pratik şekilde kendinizde yapabilirsiniz.örneğin birkaç yıl önce sol dizimde ağrılar olmuştu kendimi deneyerek sebebini buldum,meğer farkına varmadan yanlış pedal çeviriyormuşum.

Scudo
Ben biraz antrenmansiz olarak 75km yaptim. Kollarim omuzlarim agriyor dogal olarak ama sürüş esnasında ufak bi kaza dolayisiyla sag kolumun ustune dusmustum. Sag omzum biraz daha farkli agriyo bazi hareketlerde ozellikle. Doktora gitmeye gerek varmi zamanla gecer mi bilemedim.

@serchester kolunu yana açarken ağrın oluyor mu? Ama şuan buz uygula ve sonrasında Dr a git

Umarım köprücük değil...

Valla bilmiyorumki neden 2 gun sonra agrimaya basladi o da enteresan. Sadece hareket halinde agriyor. Asiri bir agri yok ama.

@serchester one kaldırırken değil de yana açtığında ağrın çok? Sen gene bir dr a git. Ama Bua arada buz uygula

@serchester geçmiş olsun doktora gidin omuz ağrıları ve sakatlığı kolay geçmiyor

Gittim.Ciddi birsey yok dedi Jel verdi surmek icin birde agri kesici hap.

@ali önder beylikduzu medilife Op. Dr. Fecri ÇİFTLİK. Agri kalmadi gibi bisey yarina bisi kalmaz heralde.

Ortapedist mi diye merak ettim. Ağrı kalmadıysa sıkıntı yok ozamn. Geçmiş olsun

Ortopedi doktoru

size birkaç tavisyem olacacak,

1) bikefit yaptırın.
2) salona üye olun ve sırt egzersizleri yapın
3) evde ya da salonda core antrenmanları yapın
4) hacamat :) kupa tedavisi..

kalın sağlıcakla

Çoğunlukla bu ağrılar core diye tabir edilen karın çevresinde ki kasların zayıflığından kaynaklanır.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Fat1h
Core bolgesinin bir cok bolge ile organik bir bagi olsa bile bu sirt ve omuz agrisinin birincil sebebi core degildir. Omuz ve sirt kaslariniz yeterince gelismemis olabilir,durusunuz bozuk olabilir core a gelene kadar milyon secenek var

Ben alt sırttan baldıra vuran ağrıyı core çalışarak aştım. Core işini iyi yapmazsa iş çok farklı yerlere gidiyor. Çok kompleks ve geniş bir kas grubudur ve mutlaka güçlü olmalıdır. Dediğiniz gibi farklı bir durumda olabilir. Mesela yanlış duruşla iskelete bağlı kaslar stres altında bırakılmış olunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
abiler yol bisikletim var. droplara yatınca sırtım ağrıyor. hemen değil de mesela bir kaç kere yatsam sürüşün 2. saatinde sırtım kırılıyor. koltuğu öne alayım mı

abiler yol bisikletim var. droplara yatınca sırtım ağrıyor. hemen değil de mesela bir kaç kere yatsam sürüşün 2. saatinde sırtım kırılıyor. koltuğu öne alayım mı
Bisikletin marka, model kadro boyu, sizin de boy, bacak iç boyu bilgilerinizi atarsanız çok daha kolay yardımcı olunur.

Merhabalar, üç dört aydır 29 jant MTB bisiklet kullanıyorum. Belimin üstü, sırtımın tam ortasında rahatsız eden ağrı mevcut. Elimle ağrıyan kemiğe dokundukça daha da ağrıyor. Bu durum çok rahatsızlık veriyor. Rüzgar, terleme, duruş bozukluğu, bisiklet ayarında hata vs. Sorun ne olabilir? Boyum 184, kilom 68. Bisiklet 19 kadro 29 jant MTB. Sele ayarını belirtilen şekilde ayarladım. Gidon 78 cm riser açılı olarak geçiyor. Üzerinde çizgiler var açı için. Ayarı nasıl olmalı? Gidonu tutan vidaları gevşetince yukarı aşağı oynayınca gidon uzaklaşıp yaklaşıyor, alçalıp yükseliyor. Tabi çok az oluyor bunlar. MTB seviyorum ancak bu ağrı yüzünden Hollanda tipli şehir bisikleti bile düşünmeye başladım.

Geri