Scudo Sports

Şişli

Scudo
Selam herkese
Şişli Bölgesi için mesajlarınızı beklerim. Bisikletim katlanır tip olduğundan çok hızlı olamayabilirim en baştan söyleyeyim hayal kırıklığı olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: YSD
Merhabalar,
Şişli Taksim arası katlanabilir bisikletimle haftaiçi hergün ev - iş gidip geliyorum.
Selamlar

Merhaba,

Yıllardır Strida ile işe giden biri olarak, artık ekteki canavarla yola devam ediyorum... tur olarak da 'bi tur' bisiklet gurubuyla pedallıyorum. reklamcıların kurduğu bir gurup. katlanır bisikletle katılan çok kişi var. ayrıca çok keyifli ve eğlenceliler.
tur sonrası bira içmek şart değil ama gelenek bu turda... bilginize...

28437 dosyayı görüntüle

Bende strida ile arada turluyorum ama tur arkadaşı bulmak zor. Yalnız bisiklet cok değişik marka model link var mı bakalım.

Merhabalar,
Dahon Briza D8 ile Hergün Yıldız-Nuruosmaniye arası işe gidip geliyorum .
Hafta sonu bu bölgeden arkadaşlar var ise organizasyonlara katılabilirim
Selamlar

Acaba sisli kurtulus tayfasi duruyormu

4 leventteyim bisiklet arkadaşı ariyorum

4 levent olur aslında ama ramazan ayı bi cıksın aradan tur yaparız topluca

Bu grup aktifse Bomonti deyim

Bende bomontide dagi firmasinda çalışıyorum işe bisikletle gidip geliyorum

Şişli'de aktif bir grup bulunmakta, dilerseniz onlara katılabilirsiniz, Yollar Bizim grubu. Facebook'tan ya da buradan aratıp ulaşabilirsiniz.

Ben de gürsel de oturuyorum. Forum sayfasını optimal kullanamıyorum. İnstagramdan dm yazarsanız size katılmak isterim. İyi günler
@Abbasyolcu7

Katlanır sahipleri ile tanışmak ve grup halinde turlamak istiyorum. İnstagramda @Abbasyolcu7 ekleyin hsberleşelim.

Hafta içi Şişli - Beşiktaş bölgesinde haftasonları da karşıya geçiyorum Kadıköy Caddebostan. Carraro Flexi 121 '16 kullanıyorum. Herkese selamlar.

@kaptan cem

Çok farklı bir bisiklet. Dikkat çekici. Marka Model fiyat hakkında bilgilendirirseniz fikrimiz olmuş olur. Teşekkürler.

Harbiyedeyim bende

• Beğen
Tepkiler: Kaşif Öztürk
Eylül ortasından itibaren İstanbul'da olacağım, Şişli'de oturuyorum. Hibrit (dağ-şehir) bisikletim var, haftaiçi iş çıkışı sahil turları ya da haftasonu şehrin çeperlerine turlar (Belgrad Ormanı vs) yapmayı düşünenler var ise yazabilir.

Geri