Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli

aldın mı murat tekeri ?

Scudo
Şimdi eve girdim. Birazdan takacağım kaçta buluşalım?

18:00 uygun mu? Sarıyer tarafına doğru gidebildiğimiz kadar gider oradan döneriz, uyar mı?

@Murat Ozgul ile 18:00'de Beşiktaş'ta buluşup Sarıyer tarafına doğru pedallayacağız, son durak yok gidebildiğimiz kadar gidip geri döneceğiz.. Katılmak isteyenler yazarsa beraber pedallayalım..

Maç dolayısıyla turu yarına kaydırdık. Bu arada salı günü hangi taraftaki Cumhuriyet kortejine katılıyoruz?

• Beğen
Tepkiler: mahden
Salı günü Avrupa yakası turu çok güzel ve tüm gün 23:00'te bitiyor resmen :)

@Murat Ozgul

Abi bisikletle mi katılıcaz yoksa bisikletsiz mi ? Bize yakın bir yer varsa gidelim

@murataslan

Bisikletle katılacaz yaw! Mahir sen Avrupa yakasındaki turun detaylarını biliyor musun?

avrupa yakasına katılırsanız görüşmek ümidiyle o kadar karışık ve karmaşanın arasından selamlaşma şansımız olur umarım biz bizim ekip ile orada olacağız iyi akşamlar

@mertceo
Mert avrupa yakasındaki etkinliğin ayrıntılarını biliyor musun? Bi öğrensek aslında ona göre bir program çıkartabiliriz

@murataslan

Evet biliyorum;

(link)

facebookdan da takip edebilirsin

İlk tören RESMİ GEÇİT TÖRENİ saat 11:00 Vatan caddesi, buluşma yeri ve detaylarını ayrıca bildireceğiz.
İkinci turumuz tören sonrası CUMHURİYET TURU 13:00 civarı Aksaray dan başlayacak Taksim, Etiler , Baltalimanı Ortaköy, Beşiktaş, Sirkeci den, arabalı vapur ile Harem' e geçip Kadıköy den Maltepe ye geçip iskelede sona erdireceğiz. buluşma yerini ayrıca belirteceğiz.
Üçüncü turumuz Büyükada da FENER ALAYI Ayrı etkinlik açıp kayıt alıp detayları duyuracağız ( Çıkarma gemisi ve kumanya hazırlığı için kayıt sayısı önemli )

ancak etkinlik biraz pasif kalmış gibi geldi tam yer saati falan biz çözemedik. bu yüzden aktif olarak uzun süredir beklenen kadıköye geçebiliriz

(link)

onunda etkinliği budur diğer pedalcı arkadaşlarla konuşuyoruz yarın öğleden sonra akşam üstü hangisine katılacağımız netleşecek dilerseniz hep birlikte gideriz ortak buluşma yerimiz bellidir karaköy bankalar caddesi bitimi. :)

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
@mertceo

aslında olabilir. yarın yine burdan haberleşiriz

yarın bizim hangi etkinliğe katılacağımız belli olacak avrupa yakası etkinliği güncellerse şayet avrupa yakası güncellemez ise anadolu yakasındayız anadolu yakasının 2. turuna katılacağız öğle turuna. detayları etkinliğinde yazıyor hem t-shirt bayrak balon falanda verilecekmiş güzel atmosfer olur

tamamdır whatsapp veya smsiniz varsa oradan da haber atabilirim daha hızlı iletişim için.
görüşmek üzre yarın öğleden sonra haber yazarım büyük ihtimal

Biz anadolu yakası etkinliğine gidiyoruz!

(link)

2. turuna katılacağız.

-----------------------------------------------------------------------
* 2.TUR için BULUŞMA YERİ : Caddebostan Sahili
* BULUŞMA SAATİ : 13:30
* HAREKET SAATİ : 14:00
* GÜZERGAH : Caddebostan - Suadiye - Bostancı - Bağdat Cd.ne çıkış - Şaşkınbakkal - Erenköy - Göztepe - Kızıltoprak - Altıyol - KADIKÖY MEYDANINDAKİ ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU ve İSTİKLAL MARŞI - Moda üzerinden Caddebostan'a dönüş
* SÜRÜŞ TEMPOSU : Yavaş tempo

YANINIZDA BULUNDURMANIZI TAVSİYE ETTİKLERİMİZ:
------------------------------------------------------------------
- Türk Bayrağı veya kırmızı-beyaz ağırlıklı kıyafet
- Kendi güvenliğiniz için kask
- Bisiklet zili - kornası veya düdük
(Etkinlik öncesinde belirli sayıda Türk bayraklı t-shirtler ve kırmızı balonlar katılımcılara ücretsiz dağıtılacaktır)

-------
bizimle gelecek olanlar buluşma yerimiz: karaköy vapur iskelesi işpark (karaköy otobüs duraklarının tam arkası!)
Saat tam: 12:15-20'da orada olacak şekilde gelmelisiniz.
Erken gelen olursa erken hareket ederiz. 30 dakikada tahmini kadıköydeyiz. Caddebostana inmemiz falan tam etkinlik saatine denk geliyor.

Ona göre evden çıkın yolunuzu rotanızı hesaplayın.
Yanınıza kendinize yetecek kadar akbil ve para alın.

* Sadece bilgi amaçlı yazıyorum gelmek isteyen gelebilir gelmek istemeyen ayrı seferlerle katılabilir fark etmez. :)
Bana ulaşmak için; 7/24 whatsapp or sms and telephoneden ulaşabilirsiniz veya twitter-facebook'dan ulaşabilirsiniz hepsi imzamda mevcuttur.

Herkese selamlar,

Aranıza daha dün katıldım. Yaşım forum ortalamasının üst sıralarında ama aynı şeyi bisiklet için duyduğum sevgi ve heyecanım için de söyleyebilirim. Bu forumu bizler
için hazırlayanlara teşekkür ederim, ellerine sağlık. Türkiyede bisiklet konusunda büyük bir ihtiyaca cevap veriyorlar. Dileğim ve ümidim başta bizi yönetenler olmak üzere toplumun bu konuda giderek bilinçlenmesi. Ben sosyal medyaya fazla yakın değilim, bence ihtiyacımız olan bol geyik muhabbeti yerine faydalı ve çok daha değerli konularda bu ve bu gibi forumlarda kalıcı fikirleri üretmek ve paylaşmak. Forumda sık sık görüşmek (yazışmak) üzere hepinize kazasız, keyifli pedallamalar dilerim.

Hoşgeldiniz Sayın Benli,

Bugün forumdaki arkadaşlar Kabataş ta buluştuk. Bir daha ki sefere sizi de aramızda görmek isteriz. :)
Keyifli pedallamalar
Saygılar

Selam

tercihen Katlanır bisikleti olan aktif kullanıcı kısa veya uzun turlar şişli - bjk - sarıyer hattı öncelikli arada sırada k.köy - caddebostan - adalar hattı yada daha farklı güzergahlara giden çok kalabalık tur yapmayı sevmeyen min 3 senedir bisiklet kullanan bayan veya bay yol arkadaşları msj atarlarsa tanışıp periyodik turlar yapabiliriz :in:

@eltdesign

Merhaba, ben Osmanbey deyim ama MTB var, çok fazla kalabalık iyidir, az kalabalık bende pek sevmiyorum. Haftasonları uzun saatlere yayılmış turlar yapıyorum. Sarıyer hattına tövbeliyim özellikle yazın. Tercihen Kadıköy-Pendik arası olursa katılabilirim.

Ben de Akatlar'dayım.
Katlanır kullanıyorum, ancak turlayacaksak benim de tercihim diğer bisikletim olur.

Geri