Scudo Sports

Şişli

İmzamdaki iletişim bilgileriyle bize ulaşabilirsiniz üstadlar, gruplaşma yolundayız ayrıca yeni bir etkinliğimiz oldu. Keşke katılsaydınız.

Yeni turlar için ulaşın bana lütfen. İyi akşamlar, bol ve sağlıklı pedallamalar.

Scudo
@Hakan Gencer

Osmanbey baya yakın bana.. benim hiçi h.sonu fark etmiyor buaralar.. Neden sarıyer hattı ne geldi başınıza? h.sonu tabi biraz sorunlu olabilir yol.. k.köy bizim gibi avrupa yakasında olanlar için dertli biraz daha çok adamla yüz göz olmak zorunda kalınıyor ama tabi belli dönemlerde yapılabilir..

@Homer

fark etmez tercih sizin.. bjk - bebek hattı turlayabiliriz uygun bir zamanda...

@mertceo

Sizin turlar kalabalık olyuor anladığım kadarıyla? Bu pazarki etkinliğe kayıtsız şekil katılıyormusunuz?

Boğaz hattı Avrupa yakasında açık havalarda, kahvaltıcılar, balıkçılar ve araçlar tarafından işgal altında, ilerlemek zor oluyor, Anadolu yakasında ise zaten boğazı göremiyorsunuz kanlıcaya kadar bir takım insanlar kıyı şeridine yapılar inşaa etmiş, onlara kıyı şeridine inşaa hakkını kim vermiş diye sinir olmama için Anadolu yakası boğaz hattınıda kullanmıyorum... Bu durumda en güzel seçenek, kadıköy-pendik ve sirkeci-florya hattı...

Yarın akşam iğneada'ya keşif turuna çıkıyoruz, 3 gün ve toplamda 250km performans turu olacak... Pazar akşam dönüş...

19 mayıs ın oduğu haftasonu içinde 3 günlük bir şeyler düşünüyoruz, balıkesir-balya ve çanakkale-yenice arasındaki bölgede...

@eltdesign

Evet katıldık.
Fotoğraflarımız ve diğer detaylarımızın hepsi grubumuzda mevcut.

öncelikle merhaba. 2 aydır istanbul'da aktif bir şekilde bisiklet kullanıyorum. 1 aydır akbil kullanmıyorum :D foruma yeni katıldım. istanbul içinde yapılacak olan turlara da katılmak istiyorum.

Facebook üzerinden haftalık tur programları olan saygın grupların aktivitelerini daha rahat takip edebilirsiniz. Örneğin Bisikletliler Derneği, Pedalşörler, BUP, Critical Mass, Perşembe akşamı bisikletlileri vs... şu anda aklıma gelen gruplar.

(link)

Detaylar da imzamda mevcuttur. Hafta sonları müsait olursanız bekleriz.

@eltdesign

Uyar tabi :) hangi gunler tura cikiyosunuz?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@eltdesign

şişliye gelmem çok zamanımı almaz bu tura bende katılabilirim.

@eltdesign

Merhaba hoş geldiniz, MertCeo'nun grubu söylediğiniz yerlerde oldukça aktif ve nezih bir gruptur...

kagıthane merkezden tura çıkıyorum eyup-emınonu-karakoy-eski inönunun oradan taksım tunel ve okmeydanı ssk.güzergahı uyan varsa özelden mesaj atsın.başka guzergahlarada açıgım.

Geri