Scudo Sports

Şişli

@Murat Ozgul
tamam abi işte ramada nın önünde beklersin beni. alırım sonra mahir abiye geçeriz :) mahir abi sanırım forumda değil onada sana zahmet telefondan haber verirsin abi. mertlede dönüşte eğer tura devam etmek istersek denk gelirse buluşuruz artık nasip kısmet. ben çıkıyorum bir değişiklik olursa telefondan haberleşiriz abi hadi iyi geceler

Scudo
tamamdır sıkıntı yok:) yarın 11:45'te kabataş adalar iskelesinde olurum :)

Size iyi turlar dilerim. Ayrıca iyi sabahlar biz sabahçıyız bu gün. :)

Bizim tur iptal oldu. Şu adaya gitmek bir nasip olmadı. Akşama bir tur yapalım bari.

Tura gelmek isteyen varsa biz çıkıyoruz Murat abiyle birlikte 3 kişi olduk.

walla kusura bakmayın; sabaha telefon gelir gelmez size mesaj attım, daha yeni girebildim eve.. Bir duş alayım saat kaçta nereye rotanız size yetişmeye çalışabilirim..

@mahir d.

5.30 da falan buluşuyoruz tahmini karaköyde rota belli değil 3 kişiyiz

ona yetişemem yaf, size iyi pedallamalar.
ben 18:30-19:00 gibi çıkıp ortaköy-sarıyer hattına geçerim sanırım..

Ben eve yeni geçtim bilginize.

Güzel turdu. :)

Bugün bir tur yapalım mı beyler 20:30-21:00 gibi?

Valla iki gündür bilgisayarla uğraşıyordum bakamamıştım foruma. Zaten tura katılamazdım lastiğimi bugün söktüm şu akort olayını yapayım diye ama elimdeki anahtar iyi bir anahtar olmadığı için doğru düzgün halledemedim. Yeni bir akort anahtarı siparişi verdim öbür gün elimde olur büyük bir ihtimal eğer halledebilirsem bu haftasonu ADA turu yapalım diyorum artık?

Haftasonu için liseden arkadaşlarıma söz verdim. Boşluk yakalayabilirsem adalara ya da başka bir tura gelirim ama söz veremicem bu durumda

Arkadaşlar ve murat abi; (link)

katılabilirsen biz buna gideceğiz büyük ihtimal avrupa yakası bu tura gel sende istersen.

Selamlar
hemserıyız sanırım bende yalovalıyım
.bısıkletımı bende hergun ıse gelıp gıtmeye kullanıyorum
mkoyden ortakoye
yolda karsılasmak umudu ıle

Akşam müsaitseniz çıkalım gençler 20:30-21:00 gibi hava güzel..
Ada için yarın çıkabiliriz.

Benim tekerlek yok bisikletçide yarın alacağım. 12 den sonra alacağım için ADA yatar gibi ama Sarıyer tarıfını yarın yaparız nedersiniz?

@Murat Ozgul

uyar güzel de olur.

Ok yarın tekerleği aldıktan sonra yazarım buradan kaçta çıkarız falan kararlaştırırız ben yarın kesin çıkacağım ama?

Geri