Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Siyaseti BisikletForum'dan Uzak Tutalım..!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Onur İlker Gündoğdu ıstırırım hahaha, koca adam ya üzüldüm valla, gerçi at bir takla da diyorlardı bunlara. Sabuni at bi takla :) Bunlarla oy kullanıyoruz işte. Ne desek fayda etmez.

Scudo
@Silmarillia Zamanında Aysun Kayacı'yı bizim çakma hümanistler,dinciler topa tutmuşlardı . Şimdi tek tek elini öpmeye gidiyorlar :)

Bi ara ... nin reklami cikmisti onu admine şikayet etmistim siyasi icerikli bir reklam olmasa daha iyi olur diye keşke bir cevap gelseydi :ckskc:moralimiz bari sıfırlanmasın

Herkesin hayata karşı mutlaka bir görüşü bir felsefesi yaşam tarzı vardır. Tabi ki burası özgür bir ülke olduğuna göre (kime göre neye göre ne kadar özgürlük orası tartışılır) herkes fikirlerini paylaşmakta özgürdür tabi belirli bir üslup ve yerine göre. Bu forumun siyaset propagandası yapılacak bir yer olduğunu düşünmüyorum bir sürü siyaset içerikli site var. Bu tarz konuşmaların ve tartışmaların yerinin o tarz siteler olduğunu düşünüyorum. Tabi ki bu forumda da siyaset hiç konuşulmayacak gibi bir şey de saçma olur fakat bu sitede bunun bir sınırının da olması gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar edindiğim hayat tecrübeme dayanarak maalesef ülkemizde ne siyaset ne de din konuları sağlıklı bir şekilde tartışılamaz. Sonunda hep kavgayla biter bu tartışmalar. Bence kimse kimsenin kalbini kırmasın, herkesin görüşü kendinedir, bazı şeyleri abartmadan ve kırmadan tartışabilirsek ne mutlu bize..

Bakınız daha 5. sayfanın başındayız ve gayet seviyesizleşmeler, aşağılamalar vs başladı.

@halil ibrahim duran

Halbuki demokrasi azınlığın haklarının korunmasıdır. Böyle anaysa profesörleri olduğu için ülkede demokrasi gelişmiyor.

@clubber
Gerçek dünya yansımasını anlatırken kullanmıştı bu cümleyi. Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın. Çok bilgili ve vizyon sahibi bir adamdı.

Çoğulcu demokrasi, sizin söylediğiniz yani, aslında ulaşılması gereken noktanın temeli olduğunu ama hiçbir ülkede çoğunlukçu demokrasinin bile layiki ile uygulanmadığını anlatırken özetle bu cümleyi söylemişti.

@clubber olur mu yahu adamlar biz çoğunluğu çalarız da çırparız da diyorlar. Seçmenleri söylüyor bunları.. Azınlıkların bir söz hakkı yokmuş. RTEokrasi

@Onur İlker Gündoğdu
Hangi mesajımdaki hangi içeriği kastettiğinizi anlamadım. O yüzden cevap veremeyeceğim.

@halil ibrahim duran

Gerçek dünya yansıması da benim yazdığım şekildedir. Avrupa demokrasilerine bakarsanız anlarsınız.

@clubber
Avrupa'da mı yaşıyorsunuz. Neyin tecrübesi sizin yazdığınız?

@halil ibrahim duran Ben de mesela Antartika hakkında bilgi edinmek için oraya gidiyorum.

Mesela Akdeniz'de daglar denize paralelmiş gittim bizzat teyit ettim.

Bizde böyle... Kitap,internet,yabancı arkadaş falan yok bizde

@halil ibrahim duran

Avrupa'da yaşamak gerekmiyor ama yaşamışlığım vardır. Herhangi bir tecrübeden bahsetmedim.

@Onur İlker Gündoğdu

Size sorduğum soruya değil de başkasına yazdığıma yazabilmeniz ilginç! Amacınız onu bunu iğnelemek galiba....

Örneğin, çok gelişmiş endüstri devi Almanya'da bir dönem kaldım ve gizliden de olsa etnik ayrımcılığın sistematik bir şekilde yapıldığını gördüm. Kamu kurumlarında eğer kökeniniz Germen değilse genelde kurum başkanı olamıyorsunuz. En fazla orta kademe bir yöneticiliğe kadar yükselip oradan emekli oluyorsunuz.

yorumsuz... forumsuz olmasında... yeterki!!!
biraz ince oldu, kusura bakmayın :)

@halil ibrahim duran Gayet doğru bir şeydir.Neden zorunuza gitti ?

Adamlar kendi insanı varken diğerlerini mi el üstünde tutacak bizim ! gibi ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri