Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce 2019'da bisikletlere ne kadar zam gelir?

Merhabalar, başlangıç için bisiklet alacağım Carraro 324 veya Sedona 410 düşünüyorum. 2019 modellerin gelmesini bekliyordum ama Şubat Mart'ı bulacak sanırım ve şu anda fiyatlar daha uygun. Ne yapmamı önerirsiniz?

Scudo
@pancama alabiliyorsan hemen al derim mart gibi kur gene yükselecek kaçarı yok

• Beğen
Tepkiler: pancama
Insan bir sure sonra zam gelmesine alisiyor da onceki sezon alinmis ellerinde kalmis bisiklet yada ekipmanlari uzerine zam koyarak satmasini anlamiyor.

@pancamaAradiginiz modelleri eski kura yakin fiyatlara satan saticilar bulabiliyorsaniz hemen almanizda fayda var.
Maliyetlerden sebep Yeni modelleri daha dusuk komponentlerle getirirler diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: pancama
Teşekkür ederim hepinize mesajıma ilgi gösterip cevap verdiğiniz için. Dediğiniz gibi şu an almak doğru gözüküyor

Kron rc 2000 3346 tl olmuş ve ayrıcan BİANCHİ SLR modeleri bu sene yok ?

@pancama
Ben markette satıyorum ikinci el düşünürsen çok temiz ve donanım olarak daha iyi

bu aksamdan sonra ne olacak , kimse bilemez saniyorum.

@Mehmet Metin Levent
henu 5,75 , enseyi karartmayalim isterseniz :)

Ne diyordu damat bey daha gecenlerde, ne olacak bu dolar alanlarin hali yauu diyordu :D

FX piyasalarinin vazgecilmez kuralidir, dolar dokundugu yeri unutmaz.

Bisiklet alacaklar için iyi bir fırsat. Eğer dolara çözüm bulunmaz ise, bugünkü liste fiyatlarına nisana varmadan yüzde 10 ila 20 zam gelir. Paraya ihtiyacı olan satıcılar eski fiyattan satar ama ekseriye zammı yapıştırır.

şakadanak 10 milyar usd, şakadanak bir 10 milyar usd daha, sonra bisiklet fiyatları düşer :)

şöyle istediğimiz bir bisikleti almak artık rüyamda bile olmayacak bir hale gelecek deseniz,tourney sete talime devam

@smtdgncy

Isin sakasi bir yana Merkez Bankasinda degil sak diye koyacak 20 milyar dolar, 10 milyar dolar nakit rezervi bile yok.

Ulkeyi harac mezat sattilar, yol bitti.

Temmuz ağustos gibi dolar 6.5 barajını aşıp 7 sekmesini zorlar. Yıl sonuna doğru dengelenir ve 6 ile 6.5 arasında çapa atar.

Dolar 10 falan olur diyenlere ise katılmıyorum. Temmuz sonu doların çıkışına ise hiçbir güç engel olamaz.

Geri