Hmmmm. Bu kadar uzun bir mesaj beklemiyordum.
@Vural UZUN
Birincisi bana "Sevgili Gürol" diye hitap edebileceğiniz yaşta değilim.
Yazdığım mesajı tekrar (düzgün bir şekilde) okursan binmek isteyenlere engel olmadığımı görürsün.Gayet kibar dille okuduğumu anlayamadığımı ifade etmişsiniz. Sağolasınız.
İsteyen istediğini yapar. Ben sadece demokratik forum ilkeleri çerçevesinde birlikte pedalladığım arkadaşlarıma önerilerimi ve kendi seçtiğim yolu söyledim. Kimsenin başına silah dayayıp binme demedik...
Ben de mesajınız hakkında kendi fikirlerimi yazdım. Unutmadan silah dayamak deyimini de ben kullanmadım.
Senin zatüre olmaman başkasının da olmayacağı anlamına gelmez. Herkesin bağışıklık sistemi farklıdır. Az buçuk sporla ilgileniyorsan bunu rahatlıkla kavrayacağına inanıyorum.Kavrayabilirim korkmayın. Burundan giren soğuk havanın bile maksilar ve frontal sinüslerde dolgunluğu olan bir insanda nelere yol açtığını bilsen sanırım daha iyi anlardın ne demek istediğimi.(Bkz. Sinüzit ve bisikletçiler başlıklı konu)Hmmm bunlara tıbbi terimler mi deniyor hiç duymamışım...
Sadece forumda değil, herhangi bir yerde yazılan bir mesaja cevap verirken daha dikkatli okursan senin için daha iyi olacağı kanısındayım...
"Benim için daha iyi olacak"sa tavsiyene uyacağımdan emin olabilirsin.
Umarım terin sırtında hiç soğumaz..
Sağlıklı günler, kazasız sürüşler...
Teşekkürler.
Merhaba,
Yanlış anlamanızı istemem. Yukardaki yorumlarım sadece olası bir anlayış biçimi. Aslında ben yazdıklarınızdan çok farklı bir mesaj aldım.
Sizin karda kışta binmeyin mesajınızla ilgili fikrimi iyice açayım.
Üzülerek gözlemlediğim, küçük çocuklarının arkasından "koşma düşersin", "koşma terlersin" diye seslenen, kendi kaygılarını bir sonraki nesile aktaran ana-babalardır . Sizin mesajınızdaki "hBu iş şakaya gelmez. Zatüresi var, bronşiti var, sinüziti var." onaylamadığım bu öğretiye paraleldir. Bu konuda kışın binme şartları tartışılırken binmeyin yönlendirmesinden başka bir şey değil bu. Benim için şunu ifade ediyor: "binmeyin zatürre olursunuz".
Görünen o ki farklı açılardan bakıyoruz olaylara. Siz Nisan'da yeniden başlarsınız turlara, bizi bırakın binelim.