Scudo Sports

Son turunuz olmasın!

Scudo
Teşekkür ederim güray görkem...valla süper olur...int üzerinden okumakla,kağıdı eline alıp okumak çok farklı oluyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tamamdır. Yalnız ad soyad yazarsanız bir de cep No yurtiçi kargodan gönderirim size bir de pedal dergisi almıştım onu da yollayim

En çok özlediğim şey;her sabah erken kalkarak 6:30 da evden çıkıp işe gitme zamanına kadar fatsa sahilde bir ileri bir geri tur stmaktı...sonra güzel bir duş...tertrmiz olarak hayata zinde başlamak...daha ne ister insan...her sabah sokaklar boşken özgürçe sürmek...sessizliğin içinde...yürüyerek gitmek istemediğin mesafeleri kısa zamanda almak...zamanı daha iyi verimli kullanmak gibi meziyetler...ne kadar anlatsam boş...anlatmak yetmez,yaşamak lazım...

Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Allah acil şifa versin dostum..

Cok geçmiş olsun hocam cok cabuk iyileşip bisiklete donmenizi temenni ederim :(

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun eminim bisikletiniz de sizi özlemiştir :) Tez zaman da iyileşip yollara dönmeniz dileği ile iyi istirahatler.

Geçmiş olsun:( Her ne kadar ben dahil çoğu insan bu uyarıyı dikkate almıcak ve aşırı önemsemeyecek olsa da. Gene de hatırlamak için çabalıcağım bi tavsiye olacak...

2 ay önce ben de yol bisikletiyle hafif düştüm çok basit bir yerden. birkaç gün sonra boynumda agrılar basladı derken daha yeni yeni toparlanıyorum. 2 ayım kabus gibi geçti. araba sarsıntısından bile insan acıyla sıcrar mı bende vardı. ilk zamanlar geceleri kas agrısından uykudan uyanıyordum. kas gevşetici haplar mı dersin, merhemler mi dersin vs vs. sonra agrılar geçti derken sağ elimde uyuşma ve güç kaybı oldu. mr, emg çekimi falan derken ciddi bir şey yokmuş Allah'tan. şimdilerde yeni yeni toparlanıyorum. bisiklet üstünde her şey anlık oluyor.

Bir de arkadaşlar;
Bence düşmeyi de bilmek gerekiyor. Nasıl düşüleceğini de öğrenmek gerek. Yani kaza anında ben düşmeyi bilseydim muhtemelen böyle olmayacaktı.

Motorsiklette çok ince trikler var. Örn. seçim şansınız varsa düşmeyi çarpmaya tercih ediniz gibi. Bunları da öğrenmek lazım.

Çok geçmiş olsun...burda karşımda yatan arkadaş at antrenörü...atın ayağı kayıyor..atla beraber düşüyor...boynunun üzerine düşüyor...elleri,ayakları tutmuyor...2 ayda hafif bi gelişme var...boyunda olan arazlar genellikle el'in hissizleşmesine,elin doğru düzgün kullanılmamasına neden oluyor...uzun şafın kısası sağlık kaybedildiğinde geri dönüşünü düşünmek lazım

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Büyük geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden korusun. Umarım sağlığınıza en kısa sürede kavuşur ve özlemini çektiğiniz şeylere devam edersiniz.

@ozdenmir
Ve umarım son turunuz olmaz, daha nice turlara inşallah.

Gün gelecek bisikletinize kavuşacaksınız eminiz..Geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun abi. En kısa sürede iyileşmeniz ve tekrar özlediğiniz bisikletinize dönmeniz dileğiyle...

Geri