Scudo Sports

Son turunuz olmasın!

Çiseli şelalesindeki yüzülen yer deli cesareti istiyor. Ben cesaret edip girmedim bile. Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Scudo
Çok geçmiş olsun,
Eğer Ankarada olsaydım bir çiçek alır geçmiş olsun demeye yanınıza gelirdim. Böyle paylaşımlarınız tüm arkadaşlarımız için çok önemli. Özellikle gençler için, okudukça daha dikkatli davranıp ileride daha düşünceli olabilirler. Nerede nasıl olursanız olun KAZA istenmeden, beklenmeden gerçekleşiyor. Bazen elinizden bir şey gelmiyor
acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun yakında zamanda şifanıza kavuşmanızı ve tekrar pedallamanızı dilerim :)

son durum ne hocam taburcu oldunuz mu ?

Yok daha taburcu olamadım...ayaklar yeni yeni oynamaya başladı...

@Güray Görkem çok çok teşekkür ederim...yeni yeni ayaklarda birazcık bi canlanma var inşallah kısa vakitte kalkacam...

@Güray Görkem kargo adresi yanlış olmuş ama:((( adres:Türkocağı sok.no:8 kat:2 no: 204 olacaktı...neyse numaradan bulurlar herhalde....

Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce sağlınıza kavuşur yeniden pedallamaya başlarsınız

:krktm:Yurt içi kargo yaktın bizi

Özellikle de söyledim kıza bu adres diye. Kargonun üzerinde sizin yazdığınız adres var. Kağıtta farklı yazıyor

İnşallah bugün 2 gibi elinizde olur

Geçmiş olsun. Allah (cc) şifalar versin...

Yanımdaki arkadaşa da havalı yatak geldi...aynı şey oldu...yurtiçi kargo gazi adresine gönderiyor buraya gelen ne varsa o_O gazi ek bina 2.yer :) Göle,denize vb yerlere balıklama atlama,yüksekten düşme sonrası....

3 ay süresince değişim....

@isaac52 Selamlar.
Bu sabah aklıma geldi bu konu. Nasıl olduğunuzu merak ettim. İnşAllah sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur.

Sağlık durumu zorda olan herkese allah yardım etsin başına gelmeyen istesede anlayamıyor sağlık elden gittimi tüm dertler yalan oluyor
diyorsunki benim hiç derdim yokmuş

sagolun arkdaslar oncelere gore daha iyiyim...simdi fotografa baktim...kendimden korktum :)))herkese saglikli mutlu huzurlu gunler diliyorum...

Allah acil şifalar versin. Çok çok geçmiş olsun.

Konuyu henüz tamamlayabildim. Ancak fırsat buldum. Rabbim hayırlı şifalar versin. Umarım ki yakın zamanda sağlıklı, bol pedallı günlerinize dönersiniz
Saygılarımla.

@isaac52 Allah acil şifalar versin size ve diger hasta kardeşlerimize.

Gwçmiş olsun

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri