Scudo Sports

Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520

OsmaniyeRehber

Forum Bağımlısı
Tepki
780
İsim
ibrahim
Bisiklet
b'Twin
14 mart ta dağ bisikleti ile başlayan bisiklet maceram buğün itibariyle son buldu ve Triban 520 ile yol bisikletine geçmiş oldum.Bu geçişte bir hafta önce bir arkadaşımla yaptığım gezide onun yol bisikletini kısa süreli sürmemin büyük etkisi oldu :D .Bisiklet adeta akıyor hatta bügün bir arkadaşla beraber sürdük onunla yan yana gitmek için benim sürmedim desem yeridir.En sevdiğim yanı ise bir spor otomobili gibi pedala yüklendiğim de ani hızlanması oldu. Decathlon adana mağazasından 1749 lira ya aldım birde ellerinde indirimde olan son bir adet
(link)
bu taytı 90 liraya aldım ve tayt inanılmaz rahat.İlk kez tayt giydim hiç rahatsız olmadım 1.5 saat sürdüm ve hiç ağrı hissetmedim. Taytı almam için ısrar eden mağaza çalışanına teşekkürler.
DSC_0902.JPG DSC_0903.JPG DSC_0904.JPG DSC_0905.JPG DSC_0906.JPG DSC_0907.JPG DSC_0913.JPG DSC_0916.JPG

Dosyalar

• DSC_0908.JPG
    DSC_0908.JPG
    97,4 KB · Okunma: 122
  • DSC_0909.JPG
    DSC_0909.JPG
    98,2 KB · Okunma: 116
  • DSC_0910.JPG
    DSC_0910.JPG
    38,7 KB · Okunma: 115
  • DSC_0911.JPG
    DSC_0911.JPG
    36,9 KB · Okunma: 118
  • DSC_0912.JPG
    DSC_0912.JPG
    80,6 KB · Okunma: 121
  • DSC_0915.JPG
    DSC_0915.JPG
    72,8 KB · Okunma: 120
Scudo
Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız pedallamalar ;)

Hayırlı olsun.. Geçen hafta adanada decathlondaydım sizin bisikleti kurcalamış olabilirim :)

Tebrikler. Hem mantıklı hem güzel seçim.Artık hızlısın. Hız arttıkça duruş mesafesinin arttığını unutmamak lazım. Hızlıdan ziyade güvenli sürüş. Bir de trafikte araçları sağlama. Geçmen gerekiyorsa solla.

hocam salcano xrs 040 alıyodunuz triban 520 ye gelmişsiniz :) 1750 lira verdiyseniz hevesinizi kırmak istemem ama bu fiyata daha iyi bisikletler alınabilirdi :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ne diyelim :)

herdagli teşekkürler evet haklısınız artık çok daha hızlı biralet var elimde gerçekten dikkat etmem gerek , uyarınız ve hatırlatmanız için çok teşekkürler.
mzerenoglu teşekkürler .Olmuş nan ölmüşe çare yokmuş ;)

Hayırlı olsun, çok şık duruyor bisiklet. Keyifli ve sağlıklı sürüşler.

Ben de bir haftadır dağ bisikletiyle başladım ama 1-2 yıla kadar bunun gibi bir şeye de ihtiyacım olacak gibi. Asfaltta kesinlikle böyle bir şeye binmek şart.

@OsmaniyeRehber abi hayırlı olsun donanım olarak güzel görünüyor sanırım yarı entegre kadro ama furç takımı olssun hazneler gidon gidon boğazı ve sele takımı güzel kazasız belasız sürüşler en iyisi sahip olduğun dur keyfini çıkar:harika: maşada karbonmuş bak bu çok iyi

DK-BARCA teşekkürler . kısmetse Cumartesi kadirli deyiz ;) ben 5 ay dayanabildim dağ bisikletine :D Umarım uzun sürmez yola geçmen :harika:
emrahgunturk teşekkürler daha güzeli sizlerin olsun.

• Beğen
Tepkiler: dkelleci
Bende şehir bisikleti kullanıyorum ama geçen kardeşimin yol bisikletine bindim. Ve adeta uçtum. Bende yol Bisikleti düşünmüyor değilim. Sizin de bisikletiniz hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Tayfun Sezer teşekkürler.Yol bisikleti gerçekten başka bir olay ve sürmeden anlaşılmıyor fark . Sürünce diyorsun ki bu bisikletse diğerleri ne :D ( asvalt yolda diyelim polemiğe mahal vermeyelim :cool: )

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@OsmaniyeRehber
Cumartesi Kadirli ziyareti bisiklet temalı mı yoksa başka bir amaç için mi? Eğer bisiklet varsa işin içinde katılmak ve tanışmak isterim. Sizin yeni ceylanı da yakından bir inceleme şansımız olur. ;)

Kısmetse 3 arkadaş bisikletle geleceğiz , kesinleşirse özel mesaj atarım.
Bu da blog sayfam.
(link)

@OsmaniyeRehber
Tamam, haber edersiniz zaman ve imkan olursa.

Heh şöyle yola gel :D hayırlı olsun bisikletin sele boyuna bakılırsa kadroyu bi beden ufak da alabilirmişsin. Yanılmıyosam suanda kadro 51 boyunuz kac acaba? Epey sürmüşsünüz rahatsanız sıkıntı yok da benim ki merak :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
Geri