Scudo Sports

Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520

@gunes1001 evet ayakkabı tabanı ıslak olunca pedal kayıyor.Ben de kalsiz kullanıyorum ama sebebi bota sığmıyor:)Yoksa ayağımı sığdırabilsem daha güvende hissedecem kendimi.Oyüzden çıkardım üzerindeki kali.

@4tech tşk ederim.Siz de 520 kullanıyorsunuz galiba.Peki siz üzerinde gelen pedalla mı kullanıyorsunuz yoksa değiştirdiniz mi?Değiştirdiyseniz nasıl bir model tercih ettiniz?

Scudo
@Owlknife bence çirkin duruyor. Tamam işlevsel olabilir ama ben beğenmiyorum. Kali kullanmadığım ve çıkarmadığım zamanlarda dönerken yere sürtüp dengemi kaybetmeme sebep oluyordu.

@soner canlı Kilitli pedal kullandığım ama sadece kilitli pedal da istemediğim için Shimano A530 pedal taktım benim 520'ye ve çok memnunum. Kilitli tarafı zaten malum, kilitsiz platform tarafı da oldukça geniş.

Bu mesajı yazmadan baktım da internette 220-280 arası fiyatlar dönüyor. Ben galiba 160 ya da 170'e almıştım.Bu yıl yeni donanım almak iyice zorlaştı...

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Arkadaşlar triban 520 seri sonu kısmında suanda, fiyatı yakın zamanda düşecek kesin, Alacak olanlar bakar olsun.

Geri