Scudo Sports

Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520

Hayırlı olsun ... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....

Scudo
Gule gule kullan dostum.kiyak makine ben mtb ciyim ama efendi bi insanim :D

@mzerenoglu
Merhaba, bisiklet hakkında bu fikre ulaşmak için ne kadar kullandınız ve incelediniz merak ettim. Yeni çıkan bir model olduğu için ben daha göremedim bile, o yüzden merak ediyorum. Kadro açıları, kullanılan alaşımın kalitesi ve diğer komponentlerin uyumu ve markanın garanti süreci, müşteri memnuniyeti konusundaki yaklaşımı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Yoksa sadece üzerindeki vites setine göre mi kıyaslıyorsınuz?

• Beğen
Tepkiler: umut aydemir
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/dsc_0907-jpg.35669/

hayırlı olsun,güle güle kullanın ,pedal kilitli değil önemli değil önce bu pedala alışılır ve bisiklete ,sonra zamanla kilitli pedala geçilir ayakkabısı alınır,mtb başkadır mtb 'de kullandım ama onun yeri ayrı idi ,sert toprak araziler dağlar ormanlar.

Yakında kilitli pedala geçmek dileğiyle hayırlı olsun yol bisikleti kilitli pedalla kullanıldığında bambaşka oluyor.

gayet güzel, hayırlı uğurlu olsun.

Uğur Recep AKGÜL teşekkürler.boyum 1.68 bu 48 kadro daha küçüğü yok :D bana tam oluyor.decathlon da S beden olarak geçiyor.
mustafa genç bir gün olur inşallah ;)
ertanmrtz teşekkürler , kilitli pedalı çokmerak ediyorum yol kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyorlar.

Cem KATIRCIOĞLU teşekkürler.
mariokaldato teşekkürler.
ilker teşekkürler .Bir kez kullandım , tecrubem yok sadece ilk sürüş deneyiminde gördüklerimi ve hissettiklerimi yazdım.Diğer sorduklarınızla ilgili bilgi sahibi değilim.
Kudret Kurtcebe kudret abi teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Kuzey Ege teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ilker
hayırlı uğurlu olsun bisikletini iyi sür bisikletine bir şey olmasın:harika:
bisikletini çok seviyorum.

Edit: Üstteki yazıyı kardeşim yazdı.Okuma yazma yeni öğrendi bisiklete bakarken hoşuna gitti o da yazmak istedi bir şeyler. Hevesini kırmak istemedim. Hayırlı uğurlu olsun güzel bisiklet.

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyif dolu sürüşler dilerim.Aynı bisikletten bende 2,5 aydır kullanoyorum ve oldukça memnunum.Nacizane tavsiyem yama takımı ve yedek iç lastiktir, çünkü aldığımdan beri 2 kez ihtiyaç duydum.

@ilker

şöyle söyliyim, bir buçuk ay 040 sora setli kullandım, 1,5 aydır da 030 tiagra kullanıyorum, vites geçişleri bence çok daha hızlı, komponent geneline baktığımızda çok daha hafif, akıcılığa çok yansıyor özellikle rampalar artık bir uçum su gibi geliyor bana 040 dan sonra. 1750 liraya 105 setli bi bisiklet alabilirdi arkadaş hatta forumda 2000 liraya 105 setli lapierre vardı :) triban 520 ye baktığımızda 10.9 kg pedalsız diyor , hem ağır hem de seti fiyatında ki diğer bisikletlere göre düşük, ( sorayı kötülemiyorum sadece fiyat/performans olarak kıyaslıyorum). Kaldı ki yine forumda daha önce dacethlonda çalışan bi arkadaş a da aynı soru sorulmuş ' eski bi dacethlon çalışanı olarak söyleyebilirim ki o fiyata daha iyisini bulabilirsiniz' şeklinde cevap vermişti. Hee dacetlona ve çalışmasına tek bişey diyemem gerçekten müşteri memnuniyetine en değer veren firmalardan biri.- Ben bisikletimi alayım, sorun çıktığında güler yüzle karşılayıp işiimi görsünler diyosanız dacetlhon bisiklet alacağınız ilk yer. Kadro açısına gelince, katıldığım bir turda abiye sordum, kadro geometrisinin iyi olması neye bağlı, performansı nasıl etkiler diye, giriş seviyesinde bisikletlerde performansı değiştirmez bunlar hep giriş bisikleti dedi bana beim bildiğim de bu :)

@mzerenoglu Erdoğanlar 'da sadece 105 set 1.500TL civarı görünüyor. 1750TL'ye bisikleti nasıl alıyorsunuz? 2. El mi? Eğer öyleyse konu dışı.

ilker kardeş 2. el forumda biri satıyormuş ama benim naktim yok zaten k. kartına 6 taksite aldım :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
@ilker
pardon benim dediğim lapierre tiagra lıymış, 105 setli sahibinden de var bu fiyatlarda başka markalar,

@OsmaniyeRehber abi nakitin yoksa kartla alabilceğin en iyi bisikletlerden birini almışsın, benim tamamen şahsi görüşüm şu ki ' eğer nakit paran varsa 0 bisiklet kesinlikle alma :) ' ortalık temiz 2. el dolu çünkü yazık günah verilen paralara, bu forumdaki hiç bi güzel insanın 10 lira bile zarar etmesini istemem :) tavsiyelerim bu yüzdendi inşallah yanlış anlamamışındır :)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
mzerenoglu teşekkürler aynı şeyleri düşünüyoruz ilerde nakitim olursa kesinlikle üst model 2. el bir makina alacağım.2000 tl ye 105 setli bir alet iskenderunda satılıyor du 4 gün önce bana da çok yakın lakin nakitim olmadığı için alamadım gittim bunu aldım.

Dostum hayırlı uğurlu olsun. Allah (C.C) kaza bela vermesin.
iyi makine güle güle kullan. Dağdan sonra yol çok keyifli oluyor.

• Beğen
antalyada olaydın tekerlekleri tokuşturabilirdik :D kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim

• Beğen
Geri