Scudo Sports

Sonunda ben de Yol'a geldim Triban 520

Scudo
Konusmakta fayda var

@soner canlı Samsundan Antalyaya giden otobüse verilebilir. Denk gelen muavin yada şoföre göre en fazla kargo parasının 5te1i kadar bişey ister heralde.

Hayırlı olsun, decatlon internet mağazasında yok muydu bu bisiklet? Oradan alsaydın ıs kargo derdi olmazdı .Bence de en kolay yol otobüs firmasıyla getirtmektir. Güle güle binersiniz inşaallah.

@soner canlı
Hocam tribana 35c lastik takanlar bile var. Kışın da rahatlıkla kullanabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
BİR TANE ANBAR ŞİRKETİ BULDUM ONLARLA ANLAŞTIM 50 TL YE. CUMARTESİ ÇIKIYORMUŞ ARAÇ P.TESİ BENDE OLACAK İNŞAALAH KAZASIZ BELASIZ HASARSIZ GELİR.

@Drfatiharabacı İnternet mağazasında m beden yoktu hocam o yüzden bunca eziyet :)

@uguryilmaz144 öyle bir fikrim var aslında ama bilgim tam olarak yok forumda araştıracam ilerki zamanlarda

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Ptt kargo 23 tl ye Ankara dan Mersin'e getirdi.Çizilmemesi içinde yapı marketlerde boru yalıtım süngerlerinden alabilirsiniz.Tanesi 1 tl civarında.

boru-izolasyonları.jpeg

@mudo77 tşk ederim hocam şimdi arkadaşa yazdım PTT kargo da uygunmus diye bakalım denk getirebilrse onu da deneyecek.

PTT KARGO GETİRECEK ARKADAŞLAR 111,50 TL YEWhatsApp Image 2017-01-19 at 12.07.12.jpeg

triban 520 decatlon internet sitesinde 1980 tl olmuş arkadaşlar. 3 gün farkla iyi yırttım zamdan :)

sa.arkadaşlar,
Dün itibariyle gecikmeli de olsa bisikletim sorunsuz bir şekilde geldi çok şükür.(Ptt kargoya 2 günlük gecikmeden dolayı huzurlarınızda teşekkür etmeden geçmek istemiyorum) Dün akşam ankamall decathlonda kurulumu yaptırdım kutudan aydınlatma ve zil çıkmamıştı sağolsun bisikleti kuran arkadaş ayarladı birer tane.Zil dandik ama aydınlatmalar benim hoşuma gitti eşantiyona göre çok iyi yani.30 tl kartıma hediye tanımlamışlar ona da bir cep alyan takımı 2 de iç lastik aldım çıktım.Ankamall den antarese evime bisikleti kullanalarak gittim.Bisikleti genel olarak beğendim.Dağ bisikleti kullanıp da yola geçmek isteyenler bence tereddütsüz geçebilirler.Yol bisikleti konforsuz deniyor ama bence gayet iyiydi.Yoldan gelen titreşimler çok da rahatsız edici değildi.Akşam karanlığında viteslere de alışkın olmadığımdan bisikleti sürerken aklım hep viteslerde olsa de genel manada sürüş hissi ve kalitesi beni memnun etti.Özetle diyorum ki mtb ile yıllardır hammallık etmişim.Bisiklet bastığın zaman hemen tepki veriyor ve pedala basmayı bıraktığın zaman da gidiyor dağ bisikleti gibi değil yani.Bir güzelliği de bisiklet kolay hızlandığı için normal akan ya da hafif sıkışık tırafikte yolun köşesine sıkışmak zorunda kalmadım.Gerektiğinde bir araç gibi şeriti ortalayarak Allah ne verdiyse yapıştırdım ve trafiği aksatmadan şerit ortasından gidebildim.Mtb ile bu mümkün değildi.Sadece boynuzdan tutarken frenleri sıkmakta biraz zorlandım üstten sıkınca biraz sert geldi açıkcası.Zamanla alışırım diye düşünüyorum.Bu konuda tüyolarınızı bekliyorum.

SA ARKADAŞLAR,
TRİBAN 520 ÜZERİNDEKİ PEDALLAR PEK HOŞUMA GİTMEDİ BİRAZ KÜÇÜK GİBİ SANKİ. Pedalları değiştirmek istesem spd pedallardan alsam normal ayakkabılarla ya da botla kullanabilir miyim? Spd ayakkabı şimdilik düşünmüyorum çünkü.Yani özetle spd pedallar normal ayakkabı ile de kullanılabilir mi?
(link) mesela böyle birşey?

@soner canlı Ben pedalın diğer tarafını normal ayakkabı ile kullanıyorum ama hiç tavsiye etmem. Ayakkabıların tabanı ıslandığında yada pedalınız jilet gibi kayıyor.

• Beğen
@soner canlı Kilitli pedala geçecekseniz eğer bence üzerindeki pedallar sizi idare eder. Ayağa takılan üst kısımı çıkarıp iptal edebilirsiniz.

@trainspotting35 pedalın üstündeki kalleri çıkardım ancak pedal küçük gibi geldi bana sanki ayağımdamın altından fırtacakmış gibi hissediyorum :) Belki de botla sürdüğüm için öyle hissediyorumdur.

Pedalları bende beğenmiyorum. Geçen hafif yağmurda ışıklarda durunca ayağımı yere koydum biraz ıslandı. Biraz ileride yola atlayan bir yaya yüzünden ani fren yapmak zorunda kaldım. Ayağımı ise pedaldan çekeyim dediğimde ayağım kaydı ve bileğimi kesti. Az kalsın pedal yüzünden düşüyordum. (Bende kalsiz kullanıyorum çünkü çok adi duruyor.)

• Beğen
@gunes1001 adi derken? ben t500ü kalli kullanıyorum spd gibi çekiyor hemde ayağı pedalda tutuyor

Kazasız belasız sürüşler. Bisikletiniz çok güzel.

• Beğen
Hayırlı olsun. Bir triban 520 kullanıcısı olarak keyifl alacağını düşünüyorum.

• Beğen
Geri