Scudo Sports

Sonunda geldi Canyon

Evet ilginç bir öneri :)

@Muhiddin K.

İyide o futbol sahası kenarları genellikle kırmızı toprak yada benzeri bir malzeme oluyor. Oralar yerine asfalt yolları daha çok tercih ederim kesinlikle :)

Scudo
@tunç tuncay

bizim oradakıler koşanların ayaklarını acıtmasın dıye sert naylonumsu bıseyden yapılmış valla:)gelın bızım oraya sız bının ben seyredeyım sızı.bi kaç turda bana verırsınız canyonunuzu:):)

Çok agresif ve güzel görünüyor. Hayırlı olsun.

@Muhiddin K.

EE mesafe işini nasıl yapcaz mesela 150 km bindiğim zamanlar oluyor. Böyle bir pistte binerek nasıl bu bisikletin hakkını veririz peki. :)

@tunç tuncay

sahanın etrafını 150 defa dönerek abicim:):)işin şakası bı yana allah kaza bela vermesın hakıkaten guzel bısıkletınız var.maşaallah.

Tunç bey ben çorludayım bisiklet tekirdağda ise birikte pedallayalım bi ara(genelde pazar sabahları uzun tura çıkıyorum) tanışırız.

@özcan yılmaz

Özcan Bey memnun olurum gerçekten. Geçen Emrah Gülez Bey ile tanışıp pedallarık Silivri'de. Sizinlede tanışıp pedallamayı çok isterim. Bu pazar günü için uygunsanız yarın haberleşebiliriz arzu ederseniz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. telim 533 9273721

@Muhiddin K.

Teşekkür ederim ilk sayfadaki fotodan biraz daha farklı şu anki bazı donanımları , önceki sayfalara göz atarsan onlarıda görebilirsin. Daha güzelleri sizin olur umarım. Beğenin için tekrar çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. İnsan üstüne binmeye kıyamaz bunun :)

@Hakan Genç

Bi hatamı yaptım acaba ? Genelde gelen yorumlar binilmeye kıyılmaz , bu yollarda binilmez gibisine. :) Ben halbüki oldukça zevkle ve azimle biniyorum ... Şaka bir yana tüm güzel yorum ve dilekleri çin herkese çok teşekkür ederim. Herkes gönlündeki bisiklete sahip olması dileklerimle...

Benimki salonda tamir sehpasında asılı, seyrediyoruz ailece :) iyi böyle :)

@Alpaslan.Savacı

Demek Canyon a pahalı bir tablo muamelesi yapırorsunuz anlaşılan. :)

• Beğen
Tepkiler: Alpaslan.Savacı
Abi valla çatır çutur biniyorum canyon'uma çok da iyi yapıyorum =)

ya bu canyon nasıl birşeymiş bütün planlarımı altüst etti şimdi tam karar vermişken bütün fikrim değişti şimdi biraz daha zaman alacak olsada bende son olarak canyonda karar kıldım ve şartları zorluyorum şuan da resmen zehir gibi :)iyi günlerde kullanın nazar değmesin inşallah

ÇOK BAŞARILI ÇOK :alkis::alkis::alkis:

Beğenileriniz ve iyi dilekleirniz içn çok teşekkür ederim. Sizlerin çok daha güzelleri olması ve bol bol pedallamanız dilekleirm ile... Canyon alımı için olacak süreçler adına da elimden gelen bilgiyi paylaşabilrirm eğer yardımcı olacak ise. İş için sırada Kıbrıs çıktı Ocak ayı itibarı ile Kıbrıs yollarında idmanlara devam.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Sıcak bölgeye gidiyorsun sezon kapanmaz full tempo devam tunç.Hoş soğukta da sürersin sen, kendine iyi bak.

• Beğen
Tepkiler: Ilker E.
@özcan yılmaz

Evet valla alt yapı hazır olacak orda Özcan kaç gel Beşparmak dağlarınada pedallayalım. Zaten yokuşlara idmanlısın Strava için bu günlerde baya yokuş çıktın birde orda çıkarız.

Geri