Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Site düzenlemiş güzel olmuş ancak bazı ürünlere maalesef zam gelmiş. Misal; yelekler...

Önceden ara ara indirim yapıyorlardi son zamanlarda yapmıyorlar, keşke yapsalar. Burdan yetkililere sesleniyorum 😃
Neye düzenlenmiş de güzel olmuş? Bir tane ürün yok. Laf olsun torba dolsun diye yorum yazmayın.

1601849425115.png

Scudo
@amasseia Neyse geçen hafta almıştım yelek :D
@Mad Buddha Ana kategorileri tıklayınca çıkıyor ürünler.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@Mad Buddha yanlış yerlerde geziniyor olabilirsiniz sayın Buddha. Gayet tüm ürünlere rahatlıkla bakilabiliyor, önceden çok karışıktı.

@makaram alsam mi almasam mi ikilemine düştüm ve şimdi zam gelince kaybettim, keşke alaydım bee... Neyse ben inaniyorum indirim olacak... 😄

Google üzerinde Sora Tekstil aratıp "Street Wiew"de baktığında çıkan mekan burası. Dileyen aratıp deneyebilir. @makaram Zorunda değilim. @amasseia gözün kör mü? Adamların web sitesinden ekran görüntüsü atıyorum.

Bu sene yazlık tayt aldım. Sitede gösterilen tayt diz üstü. Bana ve arkadaşıma gelen tayt 5-6 parmak daha kısa. Paça kısmı bir ay, belki daha kısa bir süre gibi çok çok kısa zamanda bollaştı ve kasık iç kısmında dikiş attı. Mail attım tamire gönderin dediler ki böyle ayıplı bir ürün sıfırı ile değiştirilmek zorunda. (Ayrıca içindeki ped kısmı biraz lekeliydi.) 40 TL'ye yakın bir kargo ücreti ile tamire gönderdim. Sonuç olarak iç kasık kısmının üzerinden dikiş makinası ile ile geçmişler ve paça kısmı gönderdiğim ile aynı. Daha sonrasında WhatsApp dan yazdım. Hata olduğunu ve tekrar geri göndermemi istediler. Sinirlendim göndermedim ve o şekilde kullandım. Armadillo öyle iyi, böyle süper dediler. "TAMAMEN SINIFTA KALDI". Tamamen başıma gelenleri ve internet üzerinde karşıma çıkan sonuçları burada paylaşıyorum. Gerisi site ahalisi olarak size kalmış.

Web sitesine girmek için Google da arattığın zaman da sayfada sağ tarafta street wiew de böyle bir yer çıkıyor.
1601850054309.png

Son düzenleme:
@Mad Buddha daha öncede yazmıştım bu kadar ağlayacağına bi mail atta versinler 40tl’ni yada iletişime geç yeni tayt göndersinler bu adamlara vahiy gelmesini mi bekliyorsun yoğunlukta seni düşündüklerini pek sanmıyorum bu kadar önemseme kendini bence :) google streetsten yeri inceleyecek kadar takıntılı olmak gerçekten ilginç.

Taytların içerik özellikler bölümüde değişmiş italyan kumaşlarını mevcut olan premium taytlarda kullanmaya başlamışlar.

ÖZELLİKLER
Sele üzerinde ideal pozisyon için özel kalıp
Yüksek kaliteli polyamid ana kumaş
Esnek nefes alabilir boyun askıları
Teo Sport S.r.l yüksek kalite ped seçenekleri
Ağırlık 190 Gram ( S beden için )
Paçalarda İtalyan Silikon Gripper

3/4 kışlık taytı merakla bekliyorum dün instagramda bir kaç fotoğraf paylaştılar

@Mad Buddha daha öncede yazmıştım bu kadar ağlayacağına bi mail atta versinler 40tl’ni yada iletişime geç yeni tayt göndersinler bu adamlara vahiy gelmesini mi bekliyorsun yoğunlukta seni düşündüklerini pek sanmıyorum bu kadar önemseme kendini bence :) google streetsten yeri inceleyecek kadar takıntılı olmak gerçekten ilginç.

Taytların içerik özellikler bölümüde değişmiş italyan kumaşlarını mevcut olan premium taytlarda kullanmaya başlamışlar.

ÖZELLİKLER
Sele üzerinde ideal pozisyon için özel kalıp
Yüksek kaliteli polyamid ana kumaş
Esnek nefes alabilir boyun askıları
Teo Sport S.r.l yüksek kalite ped seçenekleri
Ağırlık 190 Gram ( S beden için )
Paçalarda İtalyan Silikon Gripper

3/4 kışlık taytı merakla bekliyorum dün instagramda bir kaç fotoğraf paylaştılar
Diğer yoğunluk yaratan müşteri de ben değil miyim? Vahiy gelmesine gerek yok zaten durumu WhatsApp üzerinden yazdığım için biliyorlar. Bunu benim istemem değil onların düşünmesi lazım. Sayfalarına girmek için Google da arama yaptığımda sağ tarafta kabak gibi çıkıyor. Ben ağlamıyorum başıma geleni yazıyorum ama sen alttan alttan iyi yağlıyorsun firmayı.

@Mad Buddha sinirlendim göndermedim yazmışsın ee ne yapsınlar yalvarsınlar mı istiyorsun ? Zaten sana gönder demişler kendin yazıyorsun bunu. Ciddi sorunların olduğunu düşünüyorum :)

Yazlık tayt üzerine eşofman giyilerek sürüş yapılırsa sora taytlarda bir deformasyon olur mu acaba? Hatay'da havalar kışın bile çok soğuk olmuyor, yaklaşık 2 ay kadar üzerine eşofman giymek durumunda kalırım diye düşünüyorum. Günümüz Türkiye'sinde öğrenci olunca mecburen bu tür şeyleri düşünmek durumunda kalıyorum. Eşofman olmasa bile buna benzer kısa taytlı tavsiyeleriniz var mı acaba?
Deformasyon konusunda bir şey söyleyemem ama, ben şu şekilde bir kaç ay geçirdim. Bildiğin siyah termal alt içlik üzerine kısa sora taytı giyip bacaklarımı bu şekilde soğuktan korumaya çalıştım. Ama içliğin rüzgar kesme özelliği olmadığından inişlerde çok sıkıntı olmuştu. Aşırı soğuklarda da aliexpress'ten aldığım uzun kışlık taytı kullandım.

Ayrıca sora için hiç bir çıkarım yoktur, gelişmelerini yakından takip ediyorum ülkemizin yerli üreticisinin böyle hızlı gelişmesi gurur veriyor ve bu sürece tanıklık etmek gerçekten eğlenceli ;) Bu şekilde gelişen ve çabalayan corelli salcano veya jordanred olsaydı yine onlar içinde aynı desteği verirdim bi tayt için saçma sapan çocuk gibi triplere girmek yerine çözümü aramaya çalışmadığın için yazdıkların bana ters geliyor @Mad Buddha

Google üzerinde Sora Tekstil aratıp "Street Wiew"de baktığında çıkan mekan burası. Dileyen aratıp deneyebilir. @makaram Zorunda değilim. @amasseia gözün kör mü? Adamların web sitesinden ekran görüntüsü atıyorum.

Bu sene yazlık tayt aldım. Sitede gösterilen tayt diz üstü. Bana ve arkadaşıma gelen tayt 5-6 parmak daha kısa. Paça kısmı bir ay, belki daha kısa bir süre gibi çok çok kısa zamanda bollaştı ve kasık iç kısmında dikiş attı. Mail attım tamire gönderin dediler ki böyle ayıplı bir ürün sıfırı ile değiştirilmek zorunda. (Ayrıca içindeki ped kısmı biraz lekeliydi.) 40 TL'ye yakın bir kargo ücreti ile tamire gönderdim. Sonuç olarak iç kasık kısmının üzerinden dikiş makinası ile ile geçmişler ve paça kısmı gönderdiğim ile aynı. Daha sonrasında WhatsApp dan yazdım. Hata olduğunu ve tekrar geri göndermemi istediler. Sinirlendim göndermedim ve o şekilde kullandım. Armadillo öyle iyi, böyle süper dediler. "TAMAMEN SINIFTA KALDI". Tamamen başıma gelenleri ve internet üzerinde karşıma çıkan sonuçları burada paylaşıyorum. Gerisi site ahalisi olarak size kalmış.

Web sitesine girmek için Google da arattığın zaman da sayfada sağ tarafta street wiew de böyle bir yer çıkıyor.
242834 dosyayı görüntüle

Firma hiç çözüm önerisi sunmamış gibi davranmışsınız. Tatmin olmamışsınız ve tekrar gönderin demişler. Tekrar göndermemek sizin tasarrufunuz olmuş. Üründen memnun kalmazsınız ama firma hiç oralı olmaz o zaman anlarım. Anladığım kadarıyla kargo ücreti biraz canınızı sıkmış.

Tayt pedleri de aynı sele gibi oldukça kişisel bir ekipman. Pro seviyedeki sporcular, takım değiştirdiklerinde doğal olarak forma sponsorları da değişiyor. El altından alıştıkları pedleri, takım formalarına diktirdilerini bolca duyuyoruz eurosport kanalında, Berkem Ceylan ve Sarper Günsal tarafından. Kimisi castelli rosso corsa pedinden başka herhangi bir ped kullanmazken, kimisi yarım dolarlık pedin dikili olduğu aliexpress taytından aşırı memnun kalabiliyor. Ayrıca sele ve tayt pedi arasındaki uyum da çok önemli.

Sora tekstilden almış olduğum 5-6 set formam var. Armadillo ve ht90 pedlerini tecrübe etmiş biri olarak, armadillo pedin bisklet üzerinde daha agresif pozisyonlarda rahatlık sağladığını söyleyebilirim.

Ayrıca taytın kısa gelmesi, pedinde leke olmasını neden görmezden geldiniz ki ? Geri gönderip değişim isteyebilirdiniz. Neredeyse yarım sezon taytı kullanıp sonra kızıp ikinci kez göndermemek de oldukça değişik bir pasif agresif tepki olmuş.

Konuyu geriye dönük okudum. Google sokak görünümü ile bisiklet taytı arasında herhangi bir bağlantı kuramadım. Acaba resimdeki çalıların arasında üretim yaptıklarını falan mı düşündünüz çünkü ilişki kuramadım.

@Mad Buddha Aynen zorunda değilsiniz. Sora tekstilin sitesine girmek de dahil.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
@Mad Buddha Aynen zorunda değilsiniz. Sora tekstilin sitesine girmek de dahil.
Daha profil fotoğrafı bile olmayan overweight commuter bisiklet kullanıcılarından akıl alacak değilim.
Firma hiç çözüm önerisi sunmamış gibi davranmışsınız. Tatmin olmamışsınız ve tekrar gönderin demişler. Tekrar göndermemek sizin tasarrufunuz olmuş. Üründen memnun kalmazsınız ama firma hiç oralı olmaz o zaman anlarım. Anladığım kadarıyla kargo ücreti biraz canınızı sıkmış.

Tayt pedleri de aynı sele gibi oldukça kişisel bir ekipman. Pro seviyedeki sporcular, takım değiştirdiklerinde doğal olarak forma sponsorları da değişiyor. El altından alıştıkları pedleri, takım formalarına diktirdilerini bolca duyuyoruz eurosport kanalında, Berkem Ceylan ve Sarper Günsal tarafından. Kimisi castelli rosso corsa pedinden başka herhangi bir ped kullanmazken, kimisi yarım dolarlık pedin dikili olduğu aliexpress taytından aşırı memnun kalabiliyor. Ayrıca sele ve tayt pedi arasındaki uyum da çok önemli.

Sora tekstilden almış olduğum 5-6 set formam var. Armadillo ve ht90 pedlerini tecrübe etmiş biri olarak, armadillo pedin bisklet üzerinde daha agresif pozisyonlarda rahatlık sağladığını söyleyebilirim.

Ayrıca taytın kısa gelmesi, pedinde leke olmasını neden görmezden geldiniz ki ? Geri gönderip değişim isteyebilirdiniz. Neredeyse yarım sezon taytı kullanıp sonra kızıp ikinci kez göndermemek de oldukça değişik bir pasif agresif tepki olmuş.

Konuyu geriye dönük okudum. Google sokak görünümü ile bisiklet taytı arasında herhangi bir bağlantı kuramadım. Acaba resimdeki çalıların arasında üretim yaptıklarını falan mı düşündünüz çünkü ilişki kuramadım.
Yıldım hocam artık yerli firmalardan. Gönderdim yapacakları işi yarım yamalak yapıp geri gönderdiler. Sonra yazınca yok arkadaşın gözünden kaçmış falan. Çok daha geriye gidersen firmayı bir zamanlar ne kadar övdüğümü hatta bazı forum kullanıcılarının benim pozitif yorumların sonrası alışveriş yaptığını görürsün. Nasıl zamanında memnuniyet çerçevesinde el üstünde tutuyorsam canımı sıkan şeyler gördüğüm zaman da yerin dibine sokarım. Kimse kusura bakmasın.

Daha profil fotoğrafı bile olmayan overweight commuter bisiklet kullanıcılarından akıl alacak değilim.

Yıldım hocam artık yerli firmalardan. Gönderdim yapacakları işi yarım yamalak yapıp geri gönderdiler. Sonra yazınca yok arkadaşın gözünden kaçmış falan. Çok daha geriye gidersen firmayı bir zamanlar ne kadar övdüğümü hatta bazı forum kullanıcılarının benim pozitif yorumların sonrası alışveriş yaptığını görürsün. Nasıl zamanında memnuniyet çerçevesinde el üstünde tutuyorsam canımı sıkan şeyler gördüğüm zaman da yerin dibine sokarım. Kimse kusura bakmasın.
siz bi sakinleşin sonra foruma ya da bu başlığa girin bence abi olmuyor böyle

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@Mad Buddha Her gün mudanyaya gidip gelince underweight racer mi olunuyor ne oluyor :D :D :D

Bu arada profil fotonuzdan çok etkileniyorum. Söylemeden edemeyeceğim.

Akıl alacak kişiyi de tipe göre seçmek çok akıllıcaymış gerçekten.

Size ilk mesajım tamamen iyi niyetle yardımcı olmaktı ama terslendim. Terslenmeye de devam ediyorum. Teşekkürler.

@Mad Buddha Her gün mudanyaya gidip gelince underweight racer mi olunuyor ne oluyor :D :D :D

Bu arada profil fotonuzdan çok etkileniyorum. Söylemeden edemeyeceğim.

Akıl alacak kişiyi de tipe göre seçmek çok akıllıcaymış gerçekten.

Size ilk mesajım tamamen iyi niyetle yardımcı olmaktı ama terslendim. Terslenmeye de devam ediyorum. Teşekkürler.
Gel bir gün birlikte yapalım da o gülümsemeni yüzünden sileyim.
Hoşuna gittiyse instagram hesabımdan başka fotolar da atabilirim sana.
En azından ben tipimi gösterecek özgüvene sahibim.
Lütfen bana karşı niyetli olma veya bundan sonra boşuna yazma. Engellediğim için görmeyeceğim.

• Hahaha
Tepkiler: makaram
@Mad Buddha Hocam öncelikle arkadaşların dediği gibi bir sakinleşin. Forumda her düşünceden insan var, sonuçta kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değil, anladım kadarıyla ürünü belirli bir süre kullanmışsınız. Ürünün ayıplı mal olduğunu düşünüyor İseniz tamirini kabul etmeyip yenisini yada ücret iadesini talep edebilirdiniz. Burda sora tekstili kimse savunmuyor hepimiz tüketiciyiz, bence tekrar iletişime geçin iade edin tabi iade etmek için gereken süreyi aştıysanız nasıl bir yol izlerler bilemiyorum ama bizde görmüş oluruz. İYİ FORUMLAR

• Beğen
Tepkiler: cagatay660
İlk kez birisini engelledim, rahatladım. Daha önce bu kadar birisiyle -özellikle bisiklet süren- karşılaşmamıştım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ilginç ve komik bir tartışma olmuş gerçekten :) sora bisiklet için tekstil malzemesi üreten en iyi yerli firmalardan biri. gelişime açık sürekli kendini yenilmeye çalışan bir firma bence. eskiden 10 formanın 5i aliexpressken şimdi 10 formanın 1-2si ali express olarak görüyorum. hali hazırda 3-4 forması 1 de taytını kullanıyorum. formaları halen kullanmaktayım ama tayt ömrünü yitirdi. bunda kabahat taytta değil ben çok biniyorum sanırım :)

gerçi bende 78 kiloda kendime göre overweight bir bisikletciyim , siz benden akıl almayın :)

Geri