Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

ilginç ve komik bir tartışma olmuş gerçekten :) sora bisiklet için tekstil malzemesi üreten en iyi yerli firmalardan biri. gelişime açık sürekli kendini yenilmeye çalışan bir firma bence. eskiden 10 formanın 5i aliexpressken şimdi 10 formanın 1-2si ali express olarak görüyorum. hali hazırda 3-4 forması 1 de taytını kullanıyorum. formaları halen kullanmaktayım ama tayt ömrünü yitirdi. bunda kabahat taytta değil ben çok biniyorum sanırım :)

gerçi bende 78 kiloda kendime göre overweight bir bisikletciyim , siz benden akıl almayın :)
Commut yaptığını saklama lütfen... Kilolarının arkasına sığınıp kaçamazsın böyle ;)

Scudo
Herkese merhaba,
1.74 boy, 91 cm bel, 42 cm askı boyu ile S ile M beden tayt arasındayım. Kullananlardan tavsiye alabilir miyim?

Eyyyyy Sora. Tamam Istanbul da hava sapitti ama kis yakindir. Neden yeni urunlerini cikartmiyorsun. Hergun siteye bakmaktan usandim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Fırat İler aynı beklentideyim hocam ben de. Ürünlerin hazır olduğunu, çekimlerinin tamamlandığını, perşembe-cuma gibi siteye ekleneceğinin bilgisini aldım.

• Beğen
Tepkiler: Fırat İler
Winter is coming Sora!
Bu arada Google street view görüntüsü güncellememiş olabilir, neden paylaşıldı anlamadım.
@Mad Buddha arkadaşımız Sora'dan ürün almış, olumsuzluklar yaşamış, itiraz ve geri bildirimde bulunmuş, haklı olarak. Sonrasında yaşadıklarını paylaşmış. Bu konuda kendince haklı olduğunu düşünerek buraya da fikirlerini yazmış. Yanlış ya da doğru, forumdan kişilere faydalı olmayı umarak yazdığını düşünüyorum. Art niyetli olmadığını düşünüyorum. Kızgınlıkla bile hareket edip burada bir firmayı kötülemiş olabilir. Kişinin fikridir, abartmış olabilir, olmayabilir. En fazla bu görüşe katılmayan "ben sizin bu görüşünüze katılmıyorum" der geçer. Ya da kendi kullandığı üründen örnekler vererek "ben de şöyle kullandım, şöyle artısını, şöyle eksisini gördüm. Eksi yönleri için geri bildirimde bulundum, dönüşlerine göre bakacağım" der.
Faydalı olunmaya çalışılan, fikir paylaşımları yaptığımız bu forumda, kişisel ithamlarda bulunmak çok anlamsız ve saçma değil mi arkadaşlar.
Bence önemli olan birbirimizi kırmadan fikir paylaşımına devam etmemiz. Bu yüzden yazılan fikirlere ve paylaşımlara önce pozitif yönle bakalım.
Ben henüz Sora ürünü kullanmadım. Almayı düşünüyordum, ancak erteledim. Erteleme sebebim sizlerin firma hakkındaki yazdıkları değil, kişisel sebepler. Ama kısmetse ileride bir kaç ürün alıp kullanacağım.

Sora da yeleklere 10 TL zam gelmiş. 1 yıl içinde bu kaçıncı fiyat artışı ben takip edemedim.

Yelek alacaklara şunu öneririm f/p açısından çok daha iyi.

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu sene decathlondan coştu. Kur artsa da azalsa da sabitte olsa zam koydu.

Sora yeleklerinin de decathlondaki gibi ufak bir taşıma çantası ya da kılıfı olsa çok güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Kışlıkları göremiyorum hala sitede🙁

Kışlıklar eklenmiş hayırlı olsun.

234 TL değecek mi sizce

Geçen yıl 130 liraya aldığım kışlık forma şuan 234 lira. Dolar bu kadar artmadı vicdansızlar. Aliexpreste kışlık setler 200 lira.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Arkadas. Seneye yaza mi cikacak bu urunler anlamadim ki. Buradan arkadaslar pazartesi dedi gecti, persembe cuma cikacak cekimler tamam dendi gecti. Nedir problem acaba? Daytlar bekliyorum dayt 3/4 denen naneden. Cikmayacak mi acep ne cektik be....

Geçen yıl 130 liraya aldığım kışlık forma şuan 234 lira. Dolar bu kadar artmadı vicdansızlar. Aliexpreste kışlık setler 200 lira.
Sipariş ettim bakalım bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: makaram
@Fota Hayırlı olsun. Ben slim fit almıştım geçen sene. Yakasının açık olması dışında gayet memnunum. Regular fitlerde yaka da var. Boyunluk takıyorum mecbur. Yoksa fena rüzgar giriyor.

Uzun kollu yazlık sipariş verdim ben de. Altına içlik giyip kullanmayı düşünüyorum yedek olarak. Zaten 1 tane var kışlık. Kışı çıkarırım ben tek formayla :D Yağışlı havalarda sürmem zaten.

• Beğen
Tepkiler: Fota
Taytlar da gelmiş. Hayirli olsun. Umarim bu fiyat skalasinda ürünlerini satabilirler.

Yeni taytlarda 3 ayrı ped seçeneği gelmiş. Bunlar eskiden kullanılan turuncu pedlerden farklı sanırım. Bu pedler konusunda bilgisi/tecrübesi olan var mı?

Yeni taytlarda 3 ayrı ped seçeneği gelmiş. Bunlar eskiden kullanılan turuncu pedlerden farklı sanırım. Bu pedler konusunda bilgisi/tecrübesi olan var mı?

(link) böyle bi websitesi buldum onlarda evo ve armadillo kullanıyorlarmış, sayfanın en altında teknolojiler bölümünde kısa yazı var googleda armadillo diye aratınca çıkıyor. Hiç bir ürün satın alınamıyor orası garip. Bu katusha takımının sitesi mi acaba ?

Geri