Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Kışlık tayt fiyatları dudak uçuklatıyor doğrusu. Rakip firma Jordanred acaba nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyecek? Anlaşılan o ki biz gariban öğrenci tayfasına yine aliexpress yolu görünüyor.

Scudo
Kışlık tayt fiyatları dudak uçuklatıyor doğrusu. Rakip firma Jordanred acaba nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyecek? Anlaşılan o ki biz gariban öğrenci tayfasına yine aliexpress yolu görünüyor.
hocam var mı aliexpresste önerebileceğiniz tayt

Ben de tavsiyelere açığım açıkcası. Sora tekstili bekliyordum ancak aşırı pahalı çıktı ürünler.

Ben de soradan umutluydum açıkçası. Zam bekliyordum tabi ama normal seviyelerde olur diye düşünüyordum.

49'u anladık da 600 ne?

Ben bir tane kısa kol bir tane de kışlık uzun kol shor silim fit forma siparişi verdim. Hala daha fiyatlarının alınabilecek seviyede olduğunu düşünüyorum. En azından kendim için. Santini ve rapha daha da el yakıyor.

Herkes çok pahalı yazmışta kimse girip ürünlerin içeriğini kumaşlarını okumamış :) Pahalı yazdığınız taytların girip içeriğine bi bakın sonra herhangi bir santini taytın içeriğini okuyun aynı kumaş yazıyor. Santini taytın fiyatına bakmayıda unutmayın bu arada ;)

Kışlık uzun taytlarda adamlar su geçirmez tayt yapmışlar buraya yorum yazanlardan kaçı acaba daha önce su geçirmez tayt gördü?

Milletimizin genel davranışı okumadan anlamadan dinlemeden her şeyi biliyor olması maalesef..

Herkes çok pahalı yazmışta kimse girip ürünlerin içeriğini kumaşlarını okumamış :) Pahalı yazdığınız taytların girip içeriğine bi bakın sonra herhangi bir santini taytın içeriğini okuyun aynı kumaş yazıyor. Santini taytın fiyatına bakmayıda unutmayın bu arada ;)

Kışlık uzun taytlarda adamlar su geçirmez tayt yapmışlar buraya yorum yazanlardan kaçı acaba daha önce su geçirmez tayt gördü?

Milletimizin genel davranışı okumadan anlamadan dinlemeden her şeyi biliyor olması maalesef..
Bu kadar parayı verebilecek insan gidip Santini alıyor zaten 600 yerine 1000 veripte. Biraz daha Türkiye şartlarına göre ürün çıkartması gerekli diye düşünüyorum. 300 TL lik kışlık tayt ürünü olabilir mesela.

Bu kadar parayı verebilecek insan gidip Santini alıyor zaten 600 yerine 1000 veripte. Biraz daha Türkiye şartlarına göre ürün çıkartması gerekli diye düşünüyorum. 300 TL lik kışlık tayt ürünü olabilir mesela.
1000 tl çok iyimser olmuş :) 1000tlye santininin hangi 0 derecede kullanılabilir kışlık taytı var ?
Muhtemelen daha önce hiç satın almadığınız için aklınızda santini rapha castellilerde 1000tl versem herşeyi alırım fikri var fakat artık bu markalarda 1000tlye en alt seviyeyi alabiliyorsunuz..

@Superevo (link) varmış.
(link)

Evet en alt seviye ürün su geçirmezlik özelliği yok dümdüz kışlık gümrük dahil 1100tl birde 10 gün bekliyorsun kargo gümrük vs için

Command olan indirimdeki 119 euro ürün tahmini gümrük vs 1300tl neredeyse tüm kumaş özellikleri aynı bundan bekleyip 1 tane mi almak yoksa yarı fiyatına 2 tane aynı özellikli ürün mü almak ?

@Superevo Kullanmadan ikisi içinde sadece kumaş yapılarına bakarak yorum yapmak saçma olacaktır. Kullandıktan sonra 2 tane Sora alacağıma 1 tane Santini alsaydım keşke de diyebilirim. Onun için aşırı fanatikçe savunmuyorum ikisini de. Hobimiz pahalı onun farkındayız ama bu kadar etkili olmayan orta sınıf bir üründe çıkartabilirlerdi ki 250 TL decathlona vereceğim diyen kişiler 300 TL Sora ya verebilsinler.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
1000 tl çok iyimser olmuş :) 1000tlye santininin hangi 0 derecede kullanılabilir kışlık taytı var ?
Muhtemelen daha önce hiç satın almadığınız için aklınızda santini rapha castellilerde 1000tl versem herşeyi alırım fikri var fakat artık bu markalarda 1000tlye en alt seviyeyi alabiliyorsunuz..
Sıfır derecede ideal, belli bir seviyeye kadar su geçirmez, TL fiyatı 860 lira ve ssntini :) Tek eksisi Türkiye'de değil ve yurtdışı gönderimi yok satan sitenin

Screenshot_20201013-090124_Chrome.jpg

İki ürünün de içeriğine inceleyip açıklamalarını okuyup daha sonra buraya gelip ürünlerin benim için pahalı olduğunu söyledim. Fiyatların pahalı geldiğini söyleyince okumadan mı yorum yapmış oluyoruz? Ön yargılı olmayı bırakmanızı tavsiye ederim zira ben okumayı çok severim. Dünyanın en iyi kumaşı da olsa ürün pahalı yahu benim için pahalı. Fiyatların biraz daha yaşadığımız ülke koşullarına, gelir ortalamasına uygun olmasını beklerdim. Belki daha düşük kaliteli bir ürün ortaya çıkararak bana da hitap edebilirler o zaman pahalı demem.

İki ürünün de içeriğine inceleyip açıklamalarını okuyup daha sonra buraya gelip ürünlerin benim için pahalı olduğunu söyledim. Fiyatların pahalı geldiğini söyleyince okumadan mı yorum yapmış oluyoruz? Ön yargılı olmayı bırakmanızı tavsiye ederim zira ben okumayı çok severim. Dünyanın en iyi kumaşı da olsa ürün pahalı yahu benim için pahalı. Fiyatların biraz daha yaşadığımız ülke koşullarına, gelir ortalamasına uygun olmasını beklerdim. Belki daha düşük kaliteli bir ürün ortaya çıkararak bana da hitap edebilirler o zaman pahalı demem.
Haklısın ucuz ve çokta kaliteli olmayan kışlık tayt eksikliği var, bu talebinizi iletirseniz belki sizin gibi düşünenler içinde ekstra bir çalışma yapabilirler. Belkide yapmışlardır sonuçta bir çok kategorinin içi boş şu anda boş olması için eklediklerini sanmıyorum.

Kışlık boost+ lar eklenmiş.Baselayerlara da iki renk eklenmiş.Çok kaliteli görünüyor.İnsallah alıcı bulur ürünler çünkü yerli olarak böyle bir marka beni mutlu ediyor açıkçası.

Açıkçası ben ürünleri beğendim. Fiyat tabi ki daha makul olabilir ancak insanlarda işlerinde gelişim için para kazanmaları gerek diye düşünüyorum. Bahsettiğimiz yabancı markalarla kıyasladığımızda eğer kalite olarak iyi ise fiyatlar bence iyi. Mevcutta kullandığım tayt kalite olarak gayet iyi olduğunu da düşünüyorum ayrıca. Belki ara kaliteler yaratarak biraz daha farklı gruba hitap edebilirler.

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
Kışlık ürünlerine bayıldım Sora'nın. Fiyatları da biraz tuzlu olmuş ama değer bence.

Sıkıntı fiyat ya da ürün değil burada. Kışlık taytlar çok üst düzey mesela. Çok az bir kullanıcı kısmına hitap ediyor. Çoğunluğa hitap edecek bir ürün yok. Sadece işe gidip gelen, günlük 15-20 km binen birisine hitap etmiyor bazı ürünler. Ki bu tip kullanıcının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.

Bir de anlam veremediğim şey geçen yıl bu zamanlarda 129 liraya aldığım kışlık forma şuan neden 235 lira? Bu biraz insafsızca geliyor. Dolar kuruna bağlı maliyet artışı olabilir tabi ki ama bu kadarı da fazla diye düşünüyorum.

Sadece işe gidip gelen, günlük 15-20 km binen birisine hitap etmiyor bazı ürünler. Ki bu tip kullanıcının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.
Bu tip kullanıcı evet fazla ama bu konuda harcama yapan grup değiller genel olarak. Sabahları vapurda denk geldiğim bisikletlilerin büyük kısmı günlük ayakkabı - pantolon - mont kullanıyor. Kışlık ve su geçirmez tayt arayışındakiler ise genelde uzun sürüşler ve idmanlar yapan, üst düzey malzeme arayanlar oluyor mesela.

Geri