Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Web sitesi yapamıyorsan koy Trendyol'a sat çok zor değil.

Scudo
Ben son iki ay kışlık bisiklet montu baktım.
hiçbir sitede Sora tekstil kışlık ürün göremedim.

daha çok vücuda dar kalıp tişört vb ürünleri var. Yani kışın köründe Sora tekstil konuşmak out.

bir tane kışlık ürünleri yok. Dolayısıyla şu an dükkanları kapalı.
Umarım yanılıyorumdur ve bir bilen kışlık Sora ürünleri paylaşır.:))

yoksa fazla söze gerek yok.:)

Bike and outdoor da boost 2 kislik formalar mevcuttu en son.
Ben son iki ay kışlık bisiklet montu baktım.
hiçbir sitede Sora tekstil kışlık ürün göremedim.

daha çok vücuda dar kalıp tişört vb ürünleri var. Yani kışın köründe Sora tekstil konuşmak out.

bir tane kışlık ürünleri yok. Dolayısıyla şu an dükkanları kapalı.
Umarım yanılıyorumdur ve bir bilen kışlık Sora ürünleri paylaşır.:))

yoksa fazla söze gerek yok.:)

Türkiye den alabileceğimiz en kaliteli marka sora mı? Yaz için bir aksilik olmaz ise yeni forma almak istiyorum, malum frey sport faciasından sonra yeni bir forma gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
(link)
(link)
(link)

ithal markalar buralarda satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Regular formalar ve yeni taytlar ile site açılmış. Şahsen pro team serisini bekliyorum ama regular serisi de gayet başarılı.

Yeni tayt f/p duruyor. Deseni çok hoş.

Ayrıca siteye ölçüleri girip beden tavsiyesi veren araç eklemişler.

Shopify ile güzel özellikler eklenmiş. Site tasarımı ve animasyonlar güzel olmuş. Proteam formalar ve dış çekimler için sabırsızlanıyorum 🔥

Regular formalar ve yeni taytlar ile site açılmış. Şahsen pro team serisini bekliyorum ama regular serisi de gayet başarılı.

Yeni tayt f/p duruyor. Deseni çok hoş.

Ayrıca siteye ölçüleri girip beden tavsiyesi veren araç eklemişler.

Shopify ile güzel özellikler eklenmiş. Site tasarımı ve animasyonlar güzel olmuş. Proteam formalar ve dış çekimler için sabırsızlanıyorum 🔥
Günlerdir BikeInn den forma ve tayt arıyordum sürekli beden olur mu olmaz mı diye düşünürken Sora'nın sitesi açıldı ve çok iyi güzel oldu.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
600 tl gibi bi butcem var ilk olarak santini formalara bakmistim ama sonradan sorayla tanistim forma kalitesi vesaire nasildir onerdiginiz bi modeli falan varmi

Yeni yelek ve formaların desenlerine bayıldım. Umarım Boost+ versiyonlarını da satışa sunarlar.

Yeni yelek ve formaların desenlerine bayıldım. Umarım Boost+ versiyonlarını da satışa sunarlar.
Boost+ nasıl internette buldum butceme uygun ama bedenden tam emin olamadim 55 kilo fln ım 1.70 boy 15 yas hangi bedeni almaliyim sizce normalde m beden giyiyorum

Merhabalar, ben Boost+ formalardan çok memnunum. Beden olarak M size çok bol olur diye düşünüyorum. Ben 74kg ve az da olsa göbekli biriyim ve formalarımı M beden alıyorum. S ya da XS size daha uygun olur sanırım. En kötü değiştirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kerk123
Boost + ile boost+ 2.0 arasında ne fark var

Son düzenleme:
Farklı renkte tayt üretmiş olmaları güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: kerk123
sora eskiden bisikletforum için indirim kodu yapardı ? düşünmüyorlar mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: astatix
Siteye gözlük gelmiş 🤔Screenshot_20230316_202424_com.android.chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Uğur bisiklette sora formalarda indirim var değerlendirmek isterseniz

• Beğen
Tepkiler: bayırniyazi
sora eskiden bisikletforum için indirim kodu yapardı ? düşünmüyorlar mı acaba ?
Yapsa benim için bir anlam ifade etmiyor artık. Benim bir formaya ya da tayta ayırabileceğim bütçenin çok üzerinden fiyata sahipler. Önceden ikişer üçer sipariş veriyordum.

Yapsa benim için bir anlam ifade etmiyor artık. Benim bir formaya ya da tayta ayırabileceğim bütçenin çok üzerinden fiyata sahipler. Önceden ikişer üçer sipariş veriyordum.
düşünenlerin işine yaracaktır , alacak olan illaki vardır.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri