Goflet
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.553
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben son iki ay kışlık bisiklet montu baktım.
hiçbir sitede Sora tekstil kışlık ürün göremedim.
daha çok vücuda dar kalıp tişört vb ürünleri var. Yani kışın köründe Sora tekstil konuşmak out.
bir tane kışlık ürünleri yok. Dolayısıyla şu an dükkanları kapalı.
Umarım yanılıyorumdur ve bir bilen kışlık Sora ürünleri paylaşır.)
yoksa fazla söze gerek yok.
Günlerdir BikeInn den forma ve tayt arıyordum sürekli beden olur mu olmaz mı diye düşünürken Sora'nın sitesi açıldı ve çok iyi güzel oldu.Regular formalar ve yeni taytlar ile site açılmış. Şahsen pro team serisini bekliyorum ama regular serisi de gayet başarılı.
Yeni tayt f/p duruyor. Deseni çok hoş.
Ayrıca siteye ölçüleri girip beden tavsiyesi veren araç eklemişler.
Shopify ile güzel özellikler eklenmiş. Site tasarımı ve animasyonlar güzel olmuş. Proteam formalar ve dış çekimler için sabırsızlanıyorum 🔥
Boost+ nasıl internette buldum butceme uygun ama bedenden tam emin olamadim 55 kilo fln ım 1.70 boy 15 yas hangi bedeni almaliyim sizce normalde m beden giyiyorumYeni yelek ve formaların desenlerine bayıldım. Umarım Boost+ versiyonlarını da satışa sunarlar.
Yapsa benim için bir anlam ifade etmiyor artık. Benim bir formaya ya da tayta ayırabileceğim bütçenin çok üzerinden fiyata sahipler. Önceden ikişer üçer sipariş veriyordum.sora eskiden bisikletforum için indirim kodu yapardı ? düşünmüyorlar mı acaba ?
Minicik bir plastik çerçeve + ona takılan bir camsı = 2400₺Siteye gözlük gelmiş 🤔301614 dosyayı görüntüle
düşünenlerin işine yaracaktır , alacak olan illaki vardır.Yapsa benim için bir anlam ifade etmiyor artık. Benim bir formaya ya da tayta ayırabileceğim bütçenin çok üzerinden fiyata sahipler. Önceden ikişer üçer sipariş veriyordum.