Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
Yine her şey stokta yoka düşmüş. Talep mi çok üretim mi az çözemedim.

Yine her şey stokta yoka düşmüş. Talep mi çok üretim mi az çözemedim.
SEÇİM sonrası ne olacağını insanlar kestiremiyor. Zam gelir mi? kur uçar mı? O yüzden satılıyordur.

Stokta olmayan ürünler için Uğur Bisiklet'in sitesine bakabilirsiniz.

Seçimden sonra ne olur diye bisiklet forması bile satılıyorsa biz yanmışız gerçekten. :D
Zaten yaz sezonu başladı gibi. Seçimden sonra kur artarsa formanın fiyatına 200 lira koysa şimdi alsan kârdasın. Alan da zaten baselayerı forması taytı derken 3-5 parça alıyor. Aradaki fark da göz ardı edilemez tabii ki.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Seçimden sonra ne olur diye bisiklet forması bile satılıyorsa biz yanmışız gerçekten. :D
Zaten yaz sezonu başladı gibi. Seçimden sonra kur artarsa formanın fiyatına 200 lira koysa şimdi alsan kârdasın. Alan da zaten baselayerı forması taytı derken 3-5 parça alıyor. Aradaki fark da göz ardı edilemez tabii ki.
Yani durum gerçekten bu kardeşim bugün telefon alacak mesela adamlar seçimden sonra zam gelicek demişler. Bu ülke herşeyi fırsata çevirme ülkesi olmuş artık

Küçük çocuk yaramazlıklar yapar, anne arkasını toparlar. Toparlamak zorunda. Eğer toparlamazsa o çocuğu alırlar daha iyi bakacak bir anneye verirler. Konunun anne ve çocukla ilgisi yoktur, bilmem anlatabildim mi.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Merhaba herkese. Baselayer ürününü 25-30 derecelerde bile giymek mantıklı mıdır? Ter iletimi gerçekten gerekli mi yoksa çift katman daha mı bunaltıcı olur? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Merhaba herkese. Baselayer ürününü 25-30 derecelerde bile giymek mantıklı mıdır? Ter iletimi gerçekten gerekli mi yoksa çift katman daha mı bunaltıcı olur? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
Baselayer ben sürekli kullanıyorum, mersin sıcağında da konya soğunda da. Tek katman vücuduma yapışıyor ve teri dışarı atmada problem oluşturuyor diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.

Merhaba, baselayerı geçen yıl aldım ondan önce de baselayersız kullanıyordum. Baselayer teri atmada fayda sağlıyor gerçekten. Hava ılımanlaşmaya başlayınca kullanıma başlıyorum ve tüm yaz da devam ediyorum genelde.
Sipariş verecekseniz tek dikkat etmek gereken nokta, cidden Sora'da bu ürün aşırı dar bir kesim. Beden tablosuna göre uygununu aldım ilk başta içine bile giremedim değişip talep edip bir üst bedeni aldım ama onu kullansam da aşırı dar olduğu bir gerçek. Bu bağlamda bir beden büyüğünü almanız mantıklı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
soracycling.com da indirim kodu olupta paylaşmak isteyen varsa alabilirim

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Mesajı okurken bir an "indirim kodu olup da paylaşmayanın.." şeklinde ilerleyecek sanıp anlık ürktüm ama değilmiş :) Bir ara lise zamanı tombo uç isteme travması depreşti sanırım.
Selamlar herkese

Ben de geçenlerde 320 lira olan baselayerin zamlandigini gorunce almaktan vazgeçer gibi oldum ama ugurbisiklet'te daha ucuz olduğunu ve kargonun bedava olduğunu görünce oradan aldım. Ugurbisiklet ve bikeandoutdoor stok eritmek için daha ucuza satabiliyor. Oralara bakabilirsiniz.

Ben de geçenlerde 320 lira olan baselayerin zamlandigini gorunce almaktan vazgeçer gibi oldum ama ugurbisiklet'te daha ucuz olduğunu ve kargonun bedava olduğunu görünce oradan aldım. Ugurbisiklet ve bikeandoutdoor stok eritmek için daha ucuza satabiliyor. Oralara bakabilirsiniz.
uğurbisiklet te limon sarısı forma kalmamış, o yüzden sora nın sitesinden verdim siparişi. geçen ay uğur bisikletten sora nın kahverengi taytından aldım, baya hoşuma gitti. adamlar kaliteli iş yapıyor

Sora’nin baselayerini 2 yil kullandim. Antalya sicaklarinda dahi teri vucuttan uzaklastiriyor ama sorun ustundeki formayi ne giysem formalarin teri tahliye etme kapasitesinin yetersiz olması. Bu sene biraz daha pahalı olmasına rağmen decatlondan van rYsel içlik aldım. Kuması daha esnek ve hiç hissedilmiyor vücutta. Yazın havalar ısınınca göreceğiz bakalım 😀

Sora’nin baselayerini 2 yil kullandim. Antalya sicaklarinda dahi teri vucuttan uzaklastiriyor ama sorun ustundeki formayi ne giysem formalarin teri tahliye etme kapasitesinin yetersiz olması. Bu sene biraz daha pahalı olmasına rağmen decatlondan van rYsel içlik aldım. Kuması daha esnek ve hiç hissedilmiyor vücutta. Yazın havalar ısınınca göreceğiz bakalım 😀
Aldığınız ürünün fotoğrafı var mıdır

Geri