Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
Esnek malzeme olduğundan bence sorun olmaz gibi ama kullanmadığımdan bende kararsız kaldım alıp almama konusunda

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Tek beden olarak satıldığı için aklıma çok yatmamıştı. Sizde bu sorun oldu mu?
Cok esnek kumaşı. S/M/L hatta XL bile sıkıntısız olur. Daha bütük beden giyiyorsanız belki sıkı gelebilir

Cok esnek kumaşı. S/M/L hatta XL bile sıkıntısız olur. Daha bütük beden giyiyorsanız belki sıkı gelebilir
Bu arada Sora baselayer'ın kumaşı değişmiş. Sizdeki eski model sanırım, yenisi daha esnek arkadaştakiyle karşılaştırdım.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geçtiğimiz hafta aşağıda fotoğrafını eklediğim alış-verişi yaptım. Normalde internetten giyim alış-verişi yapmayan biri olarak gelecek olan ürünlerin bedeni konusunda endişem vardı. Ürünler iki gün içinde kargoyla elime ulaştı. Güzel bir paketlemeleri var. Formayı denediğim gibi oldu; kumaşı oldukça iyi hissettiriyor. Ayrıca çok şık görünüyor. Fiyatıysa Decathlon vs. sitelerden alabileceğiniz ürünlerin altında olması sebebiyle kalitesine göre uygun sayılır.

303088 dosyayı görüntüle

Tayta gelince... henüz denemeden ilk bakışta üstüme olmayacağını düşünüp kendilerine ulaştım ve bir büyük bedeniyle değiştirmek istediğimi söyledim. Hijyen dolayısıyla taytta iade/değişim yapamadıklarını söylediler. Sitelerindeki ölçüye göre beden seçtiğimi, benim hatam olmadığını ve taytı denemediğimi söyledim. Bunun üstüne tekrardan ölçülerimi teyit edip doğru bedeni satın aldığımı belirttiler ve taytı denememi istediler. Buna rağmen bedeni olmazsa yardımcı olabileceklerini söylediler. Taytı denedim; daha önce denediğim giriş seviyesi taytlara göre sıkı bir kumaşı olduğunu söyleyebilirim fakat gerek kumaşı gerekse kesimi olsun, vücudunuzu tam sarıyor ve kaliteli hissettiriyor. Yine de taytı 1 ay boyunca test edip kendilerine geri bildirim verebileceğimi ve ondan sonra da memnun kalmazsam yardımcı olabileceklerini belirterek gönlümü kazandılar.

Çorabı ise siyahı ile değiştirmek istediğimi söylediğimde beyazı iade almadan siyahını hediye olarak gönderebileceklerini söylediler - malum kargo maliyeti ürün maliyetini aşıyor. Çorabın taban kısmı pamuklu rahat kumaştan bilek üstü kısmıysa elastik ve vücuda yapışan bir çeşit kumaştan yapılmış. Kalflere kadar çıkıyor.

Sora Tekstil alış-veriş deneyimimden şimdilik oldukça memnun kaldım. Ramazan dolayısıyla henüz sürüş yapmadım fakat bayramdan sonra kullanıp deneyimlerimi ayrıca yazacağım.

*Beden seçerken sitelerindeki ölçüleri dikkate almanızı tavsiye ederim.

Yazalı iki ayı geçmiş, tecrübelerimi paylaşacağım demiştim. Şahsen fazla bir bisiklet giyim ürünü dememiş biri olarak yorumlarım ne kadar değerli olur bilmiyorum ama 100km+ sürüşlere göre değerlendireceğim. Ürünlerden oldukça memnunum. Tayt gerçekten de üstüme tam oturuyor. Daha önce gerçekten de geniş taytlar giydiğimi anladım. Pedin kalitesi de uzun sürüşlerde kendini belli ediyor. Formanın kumaşı de keza güzel. Ben çok terleyen birisi değilim dolayısıyla ter atımı konusunda da şahsen başarılı buldum. Çoraba gelince hem çok şık hem de ayağınızda yok gibi.

En nihayetinde iadeyle ilgili kendilerine ulaştığımda kendilerine olan öz güvenlerini şimdi anlıyorum diyebilirim. Yanılmıyorsam 2015-2016 yıllarında kendilerine 20-25 kadar forma yaptırmıştık. O zamandan bu yana kumaş kaliteleri ve tasarımları çok ama çok ilerlemiş.

Daha önce benzer fiyatlara Santini'nin giriş seviyesi taytını kullanmıştım ama bu yerli muadili çok daha konforlu.

F/P değerlendirmesinde taytta rakipleri var mı bilmiyorum ama formada şu anda sadece Decathlon'un formaları rakip olabilir gibi.

Decathlon'un bu base layer'ini 51 km'lik sürüşümde giydim. Vücudumda hiç ter hissetmedim. Üzerinde de Sora'nın kısa kollu forması vardı. Hava 26 derece ve orta kuvvette rüzgarlıydı (Brüksel için anormal sıcak bir mevsim yaşanıyordu) .Ama ilginç bir saptamam var, üstünüzdeki hiçbir şey terden ıslanmadığı için terleme hissedilmediği gibi, ıslak formanın vücuda yapışması ile gelen serinleme de hissedilmiyor. Ama sürekli aynı konforda sürüş yapmış oluyorsunuz. Hava serinlediğinde de sanki rüzgarlık gibi vücudu koruyor.Tevsiye ederim. Bu arada Bıyıkov arkadaşımın dediği gibi çok esnek baklava yapısında bir kumaşı var, M-XL için vücuda çok iyi oturur, S ve daha büyük bedenler için bir iddiada bulunamam ama. Bu arada kol ve boyun kenarları dikişli değil, ince örgü, görünüşüne takılmayın, giydiğinizde gayet düzgün duruyor. Brüksel'deki fiyatı 20 € idi.
Ürünü 2 hafta önce Brüksel Decathlon'dan aldım, bir hafta önce de bunun daha ucuzu (16 €) bir baselayer vardı. Onu da kullandım, o da aynı etkiye sahip, ama o kadar esnek değil, bedenini doğru almak gerekiyor. Bunu da kullandım, hava serindi ve soğuğu kesiyordu bayağı.

Sora'ya beklediğim Road Racer 2 tayt gelmiş instagram'da kupon kodu paylaşmışlar fakat nereye gireceğimi bulamadım. Bilen var mı?

Road Racer 2 taytın ROAD PERFORMANCE PELOTON pedi çok başarılı, 2 aydır kullanıyorum, oldukça memnunum

Yazalı iki ayı geçmiş, tecrübelerimi paylaşacağım demiştim. Şahsen fazla bir bisiklet giyim ürünü dememiş biri olarak yorumlarım ne kadar değerli olur bilmiyorum ama 100km+ sürüşlere göre değerlendireceğim. Ürünlerden oldukça memnunum. Tayt gerçekten de üstüme tam oturuyor. Daha önce gerçekten de geniş taytlar giydiğimi anladım. Pedin kalitesi de uzun sürüşlerde kendini belli ediyor. Formanın kumaşı de keza güzel. Ben çok terleyen birisi değilim dolayısıyla ter atımı konusunda da şahsen başarılı buldum. Çoraba gelince hem çok şık hem de ayağınızda yok gibi.

En nihayetinde iadeyle ilgili kendilerine ulaştığımda kendilerine olan öz güvenlerini şimdi anlıyorum diyebilirim. Yanılmıyorsam 2015-2016 yıllarında kendilerine 20-25 kadar forma yaptırmıştık. O zamandan bu yana kumaş kaliteleri ve tasarımları çok ama çok ilerlemiş.

Daha önce benzer fiyatlara Santini'nin giriş seviyesi taytını kullanmıştım ama bu yerli muadili çok daha konforlu.

F/P değerlendirmesinde taytta rakipleri var mı bilmiyorum ama formada şu anda sadece Decathlon'un formaları rakip olabilir gibi.

Ben de sizinle birebir aynı soru işaretini yaşadım ama yazdiklariniz sayesinde iade için firmaya bir dönüş yapmadım. 😃

Daha önce de sora marka tayt kullanıyordum. Şimdi de sitedeki 2 model taytından premium askılı taytı aldım.

Daha henüz bugün elime geçtiği icin sürüş esnasındaki yorumlarımı yazamıyorum. Fakat gerçekten de bacaklardan geçirirken içinden haydaa bu olmaz bana dedim. Fakat giyince sizin yazdiklariniz aklima geldi. Gerçekten tam ve sıkı bir kavrama sağlıyor ama rahat aynı zamanda. Kumas kalitesi de gerçekten iyi.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Road Racer 2 taytın ROAD PERFORMANCE PELOTON pedi çok başarılı, 2 aydır kullanıyorum, oldukça memnunum
İlk road racer ın manta pedi 1 yılın sonunda her sürüşte pişik yapmaya başladı. Bunun pedi iyi olsa da güvenemeyip Castelli Endurance 3 aldım, yaklaşık aynı fiyata geldi. Ped dışında road racer kumaş, dikiş ve kesimler anlamında çok başarılı.

Yeni forma ve tayt için çekime davet ettiler. Bu fırsat kaçmaz diyerek Antalya'ya gittim. Dünya gözüyle Trek kullanmak nasip oldu 😅 climbcore formalar çok ferah ve rahat gerçekten. Ayrıca yeni taytin pedi mantaya nazaran çok daha rahat.

SORA6727.jpg

SORA5657.jpgSORA6220.jpg

Her gün 5-10tl zam yapa yapa 600tl olan formaları 1000tl'ye çektiler 3 ayda. Tebrik ediyorum eli hafif hemşire misali iğneyi acıtmadan sokuyorlar.

Her gün 5-10tl zam yapa yapa 600tl olan formaları 1000tl'ye çektiler 3 ayda. Tebrik ediyorum eli hafif hemşire misali iğneyi acıtmadan sokuyorlar.
Bütün markalar aynı, iyice suyunu çıkardılar, hiçbir şeye el altılmıyor. İnsanlar başkalarının kullandığı ikinci el kiyafetlere kadar düştü.

Dünya gözüyle Trek kullanmak nasip oldu

Çok güzel kareler, umarım günün birinde Kendi trek bisikletinize binmek nasip olur.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Hocam Benim şikayetim genel siz neyi? niye? savunuyorsunuz ülkenin gidişatı Antalyadan farkedilmiyor mu? benim yaşım 50 benim yasadigim yerlerleri yapdigim işleri biliyormusun? Merter de sokakta gezen bir çocuğu yoldan çevirsen tekstildeki kâr marjlarini size söyler. Samsunda yasayip Sora tekstili cok guzel savunuyorsunuz eminim ofislerine gitseniz size çay ısmarlarlar. Ben sabit gelirli bir insanim benim SEVİYEM düşük dediginiz markalarin yanindan bile geçemem(aliexpres dahil) kusura bakmayin. Özürdilerim sizin Yüksek Seviyeniz bilginiz karşisinda saygiyla
images.jpeg
images.jpeg

Bütün markalar aynı, iyice suyunu çıkardılar, hiçbir şeye el altılmıyor. İnsanlar başkalarının kullandığı ikinci el kiyafetlere kadar düştü.

Çok güzel kareler, umarım günün birinde Kendi trek bisikletinize binmek nasip olur.
teşekkürler. 200 tane fotoğraf var. Bakıp bakıp mutlu oluyorum :D İnşallah, daha iyileri sizin olsun..

Yeni forma ve tayt için çekime davet ettiler. Bu fırsat kaçmaz diyerek Antalya'ya gittim. Dünya gözüyle Trek kullanmak nasip oldu 😅 climbcore formalar çok ferah ve rahat gerçekten. Ayrıca yeni taytin pedi mantaya nazaran çok daha rahat.
Manta pedli taytı ne kadar kullandınız acaba? Ve şu andaki durumunu merak ediyorum karşılaştırma yapmak için. Benimki 1 yılda, ortalama haftada 2 sürüşle(ki kış boyunca daha da az giydim) artık her 2 saat üzeri sürüşte kasık bölgemde tahriş yapmaya başladı. Her kullanım sonrası 30 derecede ve min deterjan ile yıkamama rağmen bence bu kadar kullanımda böyle olmamalıydı.
Yeni road racer taytı düşünüyorum, ped de yeni ama yine aynı sıkıntıyı yaşamaktan endişeliyim.

Bisiklet hariç verdiler 😅 kask, ayakkabı, gözlük benimdi zaten. Formalar, tayt, eldiven ve çorap bende kaldı
Keşke bisikletide verselermiş. Deseydin keşke ben ne yapacam bu kadar bisiklet kıyafetini bisiklet olmadan, belki verirlerdi.

Geri