Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Evet iç kumaşları beyaz. Kumaşları için ekstra bir ar-ge yapılmış olabilir fakat görsellere bakınca ultimate kışlık forma tasarımlarından bir farkını göremedim.
Yani en azından desen ve tasarım olarak da bir yenilik yapılabilirdi. Yazlık formalarına yaptıkları tasarım ve desenler gibi.
Evet tasarımlar sade. Bence desenli tasarımlar gelecektir. Takipteyiz :D

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Scudo
ne zaman stoğa giriyor da satılıyor. Hiç denk getiremiyorum, ne zaman baksam stok yok o_O

ne zaman stoğa giriyor da satılıyor. Hiç denk getiremiyorum, ne zaman baksam stok yok o_O

Satış başlamış ama kendi sitesinde değil bayisi olan mağaza Bike&Outdoor web sitesinde.
Az önce satın aldım kışlık Stelvio formamı

Satış başlamış ama kendi sitesinde değil bayisi olan mağaza Bike&Outdoor web sitesinde.
Az önce satın aldım kışlık Stelvio formamı
Hocam maalesef siz turdayken sora yeni bir özellikle ön satışa açtı ürünleri. Üstelik 100 lira indirim de yaptı. Fiyat da bedavaydi herkes bitirdi stokları :(

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Hocam maalesef siz turdayken sora yeni bir özellikle ön satışa açtı ürünleri. Üstelik 100 lira indirim de yaptı. Fiyat da bedavaydi herkes bitirdi stokları :(

Kredi kartım bir kampanyadan 100 TL puan verdi, havale ile alınca da 70 TL de oradan indi fiyat, aldım gitti

sora tekstilin fiyatları normal mi sizce bana biraz pahalı gibi geldi

Assos tayt formalara bakınca fiyatlar makul geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih AYTAÇ
Assos tayt formalara bakınca fiyatlar makul geliyor :D
Hocam, kullanılan malzeme ve kaliteye bakınca da fiyatlar uçuk kalıyor birde bu yönden bakın madem Asos ile karşılaştırıyorsunuz :koptum:

Askılı uzun taytlarını epey araştırdıktan sonra “Fırsat Reyonu” konusunda bir arkadaşın paylaşımı üzerine gittim 360 ₺ ye Aliexpress’ten aldım. Pedi daha önce kullandığım Jordanred taytından daha iyi, kumaşı ise hemen hemen aynı. Tamam yerli firmalardan almayı istiyoruz ama kusura bakmasınlar biz de keriz değiliz.

Şahsi kanaatimi iletmek isterim konuyla ilgili; regular formalarında kumaş kalitesi, dikim kalitesi olarak uzun yıllardır hiçbir fark yok. Tam olarak hatırlamamakla birlikte 3-4 sene kadar önce aldığım regular forma ile geçenlerde sipariş verdiğim regular formanın kumaş kalitesinin tamamen aynı olduğunu görünce iade ettim. Yurtdışı fiyatlarının ülkemiz şartlarında aşırı yüksek olduğunun farkındayım ama bir çok markanın belli dönemlerde çok iyi indirimleri oluyor, onları kovalamayı tercih ederim. Mesela wiggle'da güzel indirimler yakalanabiliyor. 2 ay kadar önce amazon'dan gore taytı vergiler dahil 1200 TL gibi bir fiyata almıştım.

Yeni formalardan Lav modelini çok beğendim en kısa zamanda alacağım şardonun siyah olması da çok iyi olmuş bazen formanın dışından çamur lekesi çıkıyordu ama içerideki beyaz da gözüküyordu.

• Muhteşem
Tepkiler: Rhodiumm
Yeni formalardan Lav modelini çok beğendim en kısa zamanda alacağım şardonun siyah olması da çok iyi olmuş bazen formanın dışından çamur lekesi çıkıyordu ama içerideki beyaz da gözüküyordu.
Benimde hoşuma gitti ama stok yok 😅

Asılı taytini alıp kullandım hoşuma gitmedi. Başarılı degil

Asılı taytini alıp kullandım hoşuma gitmedi. Başarılı degil
TR de tek rakıbı jordan red ona kıyasayla oldukca ıyı bır sevıyede hocam neye kıyasla başaralı olmadıgını dusunuyorsunuz

TR de tek rakıbı jordan red ona kıyasayla oldukca ıyı bır sevıyede hocam neye kıyasla başaralı olmadıgını dusunuyorsunuz
2 ay kadar memnundum fakat sonra pedi ezildimi noldu anlayamadım giyip gitmemek arasında hiç fark olmayan bir duruma geldi

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Sora nın çok fazla ürününü kullandım 3 yıldır. Pro racer diye bir forma yaptılar muazzam, devamı gelmedi. Road racer taytın kesimi ve kumaşı mükemmel, son pedi bilmiyorum ama manta berbattı. Bir ceket ürettiler, kur ucuzdu pahalı kaldı, kimse almadı rafa kalktı. Boost 2 uzun kol kışlık formaları çok iyiydi ama o dönem yurtdışına kıyasla pahalı kaldı ve devamı gelmedi. Blizzard kışlık tayt kuması ve kesimi çok iyi ama askılar çok kötüydü, sonradan düzelttiler. Yani işin özeti, bazen kötü bileşenler, bazen ekonomik şartlar bazen kendi tercihleri vs nedenlerde 1 ileri 1 geri devam ediyor Sora. Şu anda mesela fiyatlar fena değil ama ürünler 2 sene önceye göre geride bence.

Geri