Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

İşte bende tam bundan bahsediyorum günümüzde geldiğimiz noktada büyük kumaş üreticileri veya pamuk üreticileri tarlalarını kapatıp gittiği için Türkiye'de kumaş üretilmiyor üretilende 30 yıl önceki teknoloji ile yapılıyor.. Siz sanıyor musunuz yurtdışından aldığınız santini castelli marka ürünlerinin kumaşlarının o markalar olduğunu ? Adamların ülkelerinde kocaman kumaş üreticileri var ve dünyanın en iyi ürünlerini çıkartıyorlar !

Katma değerli üretim ve üreticinin tanımını öğrendikten sonra seninle bu konu hakkında saatlerce konuşabilirim ama şu anda bunun için yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorum.

Farka gelecek olursak sosyal medyadan sordum ve gerekli cevabı aldım seni tatmin edebilmesi için sanırım biyolojik içeriğin dökümanını paylaşmaları gerek :)

Hala aynı şeyden bahsetmiyoruz ! Bana ne kim nerede ne üretiyorsa kardeşim.Yok kumaşı şurdan alıyorlar , yok burdan satıyorlar vs.
Bunları bilmediğimizi zannediyorsunuz ! Ben onumu soruyorum? Son cümlenizdeki alaycı tavrınızı da kınıyorum.Sorgulamak tüketicinin en büyük hakkıdır.
Sorgulamak yasak mı ? Biyolojik içerik yada değil , ben olsam böyle bir soru karşısında '' ki ben daha onlara bu soruyu sormadım'' daha açıklayıcı bir bilgi verirdim.Teknik bir
döküman olabilir misal.Siz zaten soruyu kestirmeden sormuşsunuz !

Katma değerli üretim ve üreticinin tanımını öğrendikten sonra seninle bu konu hakkında saatlerce konuşabilirim ama şu anda bunun için yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorum.
Çok ilginç ya benim sorduğum soru sonrası gelinen noktaya bak !Bu nasıl bir üsluptur ? Bilgimin olup olmadığını nereden biliyorsunuz ?Bahsettiğiniz konu ile ilgili bir tek yazı
yazmışmıyım? Yok ! Kendi kendinize soru sorup ben sormuşum gibi bir algı içine girmişsiniz.
Neyi öğrenmem gerekiyor ?
Siz önce tanımadığınız biri ile konuşmayı öğrenin ! Ne biçim bir kibir bu ?
Siz önce konuşma dilinizi düzeltin sonra yazılanları bir anlamayı öğrenin , sonra sizinle saatlerce teknik konular hakkında konuşalım.

Scudo
Hala aynı şeyden bahsetmiyoruz ! Bana ne kim nerede ne üretiyorsa kardeşim.Yok kumaşı şurdan alıyorlar , yok burdan satıyorlar vs.
Bunları bilmediğimizi zannediyorsunuz ! Ben onumu soruyorum? Son cümlenizdeki alaycı tavrınızı da kınıyorum.Sorgulamak tüketicinin en büyük hakkıdır.
Sorgulamak yasak mı ? Biyolojik içerik yada değil , ben olsam böyle bir soru karşısında '' ki ben daha onlara bu soruyu sormadım'' daha açıklayıcı bir bilgi verirdim.Teknik bir
döküman olabilir misal.Siz zaten soruyu kestirmeden sormuşsunuz !

Çok ilginç ya benim sorduğum soru sonrası gelinen noktaya bak !Bu nasıl bir üsluptur ? Bilgimin olup olmadığını nereden biliyorsunuz ?Bahsettiğiniz konu ile ilgili bir tek yazı
yazmışmıyım? Yok ! Kendi kendinize soru sorup ben sormuşum gibi bir algı içine girmişsiniz.
Neyi öğrenmem gerekiyor ?
Siz önce tanımadığınız biri ile konuşmayı öğrenin ! Ne biçim bir kibir bu ?
Siz önce konuşma dilinizi düzeltin sonra yazılanları bir anlamayı öğrenin , sonra sizinle saatlerce teknik konular hakkında konuşalım.
Fazla takmayın bence, klavye başından kimin ne bilgiye sahip olduğunu anlayabilen birisi ile konuşulacak birşey olacağını sanmıyorum.

Fazla takmayın bence, klavye başından kimin ne bilgiye sahip olduğunu anlayabilen birisi ile konuşulacak birşey olacağını sanmıyorum.
Usluba takıldım biraz . Yani boş yere gereksiz konuşmalar işte.Saygılar...

Usluba takıldım biraz . Yani boş yere gereksiz konuşmalar işte.Saygılar...
Kışlık forma bakıyorsanız şuan Ekoi'de %50 indirim var. Fiyatlar cazip gelirse bir bakın derim

(link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc

Katılıyorum ve hatta arttırıyorum ilgili arkadaş muhtemelen SORA çalışanı ya da en azından Sora Fanboyu. Gereksiz bir savunma mekanizması var. Eski mesajlarda da var bu durum.

Herneyse,

Soranın 489 TL lik kışlık boostunu 3 turda denedim. Kumaş kalitesi bence güzel. Takıldığım nokta rengi oldu. webdeki rengiyle çok farklı bir yeşil tonu var. Ama yadırgayamıyorum çünkü fotoğrafını ben çektiğimde de webdekiyle aynı renkte görünüyor. :koptum: Bir de daha ikinci giyimimde sağ el bilek tarafında dikişte açılma olması canımı sıktı.
Yine de alışverişten memnunum. Tasarım olarak hoşuma gitmeyen konu havalandırma cepleri. Açıkcası kullanışlı olduğunu düşündüğüm ve göze hoş gelmeyen bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Yeni üst modellerinin kumaşıyla ilgili bilgim yok ama dhb ile aynı fiyata ulaştı. Biraz daha verip castelli almak bana daha mantıklı gelir.

Kışlık forma bakıyorsanız şuan Ekoi'de %50 indirim var. Fiyatlar cazip gelirse bir bakın derim

(link)
Zaten bu gidişle yurt dışından almak daha mantıklı.En azından büyük indirimler geldiğinde blackfriday misal alınabilir.
Sora bu güçte değil henüz.Yani bu kadar indirim yapmasını bekleyemeyiz tabi ki de.Teşekkür ederim bir bakayım ben.
Katılıyorum ve hatta arttırıyorum ilgili arkadaş muhtemelen SORA çalışanı ya da en azından Sora Fanboyu. Gereksiz bir savunma mekanizması var. Eski mesajlarda da var bu durum.

Herneyse,

Soranın 489 TL lik kışlık boostunu 3 turda denedim. Kumaş kalitesi bence güzel. Takıldığım nokta rengi oldu. webdeki rengiyle çok farklı bir yeşil tonu var. Ama yadırgayamıyorum çünkü fotoğrafını ben çektiğimde de webdekiyle aynı renkte görünüyor. :koptum: Bir de daha ikinci giyimimde sağ el bilek tarafında dikişte açılma olması canımı sıktı.
Yine de alışverişten memnunum. Tasarım olarak hoşuma gitmeyen konu havalandırma cepleri. Açıkcası kullanışlı olduğunu düşündüğüm ve göze hoş gelmeyen bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Yeni üst modellerinin kumaşıyla ilgili bilgim yok ama dhb ile aynı fiyata ulaştı. Biraz daha verip castelli almak bana daha mantıklı gelir.
Sora çalışanı yada değil çok ilgilenmiyorum aslında.Tek takıldığım nokta üslup ve konuyu farklı yerlere çekmesi.
Bilgiler için ayrıca teşkkürler...

@noyanyan sora ile herhangi bir maddi bağım kesinlikle yoktur ürünlerini severek kullanıyorum ve hizmetlerinden çok memnunum. Köstek olmak yerine destek veriyorum yapıcı yaklaşıyorum sizlerede tavsiye ederim ki bunu hizmet kalitesini beğendiğim tüm şirketler için yapıyorum.

Önerinize istinaden merak ettiğim bir konu var üzerine biraz daha fazla ödemek yerine neden castelli yerine sora formasını aldınız ?

Zaten bu gidişle yurt dışından almak daha mantıklı.En azından büyük indirimler geldiğinde blackfriday misal alınabilir.
Sora bu güçte değil henüz.Yani bu kadar indirim yapmasını bekleyemeyiz tabi ki de.Teşekkür ederim bir bakayım ben.

Sora çalışanı yada değil çok ilgilenmiyorum aslında.Tek takıldığım nokta üslup ve konuyu farklı yerlere çekmesi.
Bilgiler için ayrıca teşkkürler...

ben yurtdışından alıyorum. black friday kapsamında sadece dhb ürünlerinde fırsatlar var. castelli , sportful gibi markalar bu tip indirimler yapmıyor. iyi takipçisi olmak lazım o zaman uygun fiyata bir şeyler düşebiliyor.

• Beğen
Sora Tekstil'ten geçen yıl Kasım ayında iki adet kısa tayt almıştım. İki taytı da aynı süre kullanmama rağmen, bir tanesinin pedi tamamen eridi ve yüzeyi deforme oldu. O kadar ki, deforme olanla sürdüğümde, sele boyu kısa geliyordu.

Ben de bu ay başında Sora Tekstil'in mail adresine fotoğraf ve videolar ile konuyu ilettim. Taşınma sürecinde olmalarına rağmen, sağ olsun Girayhan Bey yardımcı oldu ve taytın pedinde üretim hatası olduğunu söyleyerek yeni model ile ücretsiz değişim yapacağını söyledi.

Tayt elime ulaştığında gerçekten çok şaşırdım zira geçen senekiyle kıyaslandığında çok daha yüksek kaliteli bir ürünle karşı karşıyaydım. Pedinden tutun kumaş kalitesine, askı kısmından bacak şeridine kadar, bambaşka bir kalite. Pedin kalınlığı benzer fakat tokluğu çok daha fazla. Bacak şeridi ise, eskisi gibi silikonlu değil, çok daha sağlam tutuyor ve biraz daha geniş, eskisi uzun sürüşlerde kesik izi bırakıyordu.

Sora Tekstil'i bu ekonomik ortamda kaydetmiş olduğu mesafeden dolayı tebrik ediyorum. Müşteri memnuniyeti açısından da elinden geleni yapan Girayhan Bey'e de ayrıca teşekkür ediyorum.

@noyanyan boost+ formanin havalandirma cepleri telefon cuzdan koymak icin uygun mu, on kismi biraz kisa gozukuyor sanki bir de kalibi regulara daha mi yakin

@BooJack Evet telefon koyulabiliyor ve forma fit olmasına rağmen telefonla kötü görünmüyor. Kalıbı regular degil.175cm 71 kg hafif göbekliyim ve M beden üzerime tam yapışıyor.
@Superevo Afedersiniz ama neyle neyi kıyasladığınızın farkında olun.
Yapıcılık deyip de markayı eleştiriye kapatmayın. Bırakın insanlar olumlu olumsuz eleştirilerini yapsınlar. Sora için de faydalı bu. Salın biraz.

@noyanyan boost+ formanin havalandirma cepleri telefon cuzdan koymak icin uygun mu, on kismi biraz kisa gozukuyor sanki bir de kalibi regulara daha mi yakin
Selam herkese, Sora’nın boost+ ürününü sezon başından beri kullanıyorum. Kalitesinden de, hizmetlerinden de memnunum. Ceplerine gelince ben arka cepleri kullanıyorum daha alışkın olduğum için sanırım. Yan cepler havalandırma içşn çok iş görüyor. Terlemenin ciddi anlamda önüne geçiyor. Açıkçası son 2 seferdir sadece bu amaçla kullanıyorum. Tayt için ayrı bi parantez açmak isterim. Kışlık taytı armadillo pedi ile bence birinci sınıf. Dhb, castelli bakmanın manasız olduğunu düşünüyorum.

Sora'nın Speedsuitlerini kullanmış olan var mı? Nasıldırlar acaba?

Sora Tekstil'ten geçen yıl Kasım ayında iki adet kısa tayt almıştım. İki taytı da aynı süre kullanmama rağmen, bir tanesinin pedi tamamen eridi ve yüzeyi deforme oldu. O kadar ki, deforme olanla sürdüğümde, sele boyu kısa geliyordu.

Ben de bu ay başında Sora Tekstil'in mail adresine fotoğraf ve videolar ile konuyu ilettim. Taşınma sürecinde olmalarına rağmen, sağ olsun Girayhan Bey yardımcı oldu ve taytın pedinde üretim hatası olduğunu söyleyerek yeni model ile ücretsiz değişim yapacağını söyledi.

Tayt elime ulaştığında gerçekten çok şaşırdım zira geçen senekiyle kıyaslandığında çok daha yüksek kaliteli bir ürünle karşı karşıyaydım. Pedinden tutun kumaş kalitesine, askı kısmından bacak şeridine kadar, bambaşka bir kalite. Pedin kalınlığı benzer fakat tokluğu çok daha fazla. Bacak şeridi ise, eskisi gibi silikonlu değil, çok daha sağlam tutuyor ve biraz daha geniş, eskisi uzun sürüşlerde kesik izi bırakıyordu.

Sora Tekstil'i bu ekonomik ortamda kaydetmiş olduğu mesafeden dolayı tebrik ediyorum. Müşteri memnuniyeti açısından da elinden geleni yapan Girayhan Bey'e de ayrıca teşekkür ediyorum.
Reklam kokan hareketler bunlar. Benim gönderdiğim taytı yarım yamalak tamir edip geri gönderdiler. (Birde hatalarını kabul edip tekrar göndermemi istediler) Keza ilk gönderiden sonra günlerce bekledim ve aradığımda telefonu açan arkadaş daha yeni kargo poşetini eline almıştı. Antalya menşeili firmaların biraz tutulup parayı bulduktan sonra ayarının kaçtığını düşünüyorum. Merak etmeyin onlar da önümüzdeki yaz üst forma üzerinde yazan ülke ismini eksik harf basıp alıcıya gönderir.

750 TL'ye kışlık üst forma satıyorlar. Adamlar iyice uçmuş. Kendilerini Castelli falan sanıyorlar galiba.

Aynı tayttan bende de var. Hafiften göründüğü gibi paça kısmındaki bolluk bende baya baya olmuştu. Aşağıdaki fotoğraf kendi web sitelerinden alınma. Kırmızı daireye aldığımda yere dikkatli bakarsanız paça kısmında küçük bir bolluk olduğunu sizde görebilirsiniz. Tabi benimkinde bu bi'kaç yıkama sonrası biraz daha artmıştı. Bu bolluk aynı kısımda değil ama bacağın arka kısım diz üst bölgesinde vardır. Önceki gönderilerimde bunların fotoğraflarını görebilirsiniz.

tayt.PNG

Son düzenleme:
  • Beğen
Polemiğe gerek yok. Münferit konuları burda sündürmenin anlamı da yok. Her şirketin bi kalite ve müşteri yönetim stratejisi vardır. Kullandığımız ürünlerden memnunuz ki bu yorumları yapıyoruz. Yoksa görsem tanımam.

• Beğen
Tepkiler: finarod
@makaram Evet ya bu Özcan Güler. Bak bu sora tekstile hayranlığım bir kez daha arttı. Aramızdan bir arkadaşın katalogda model olarak çıkması hoş oldu. @Özcan güler kendisini bu spora adamış sportmen ve camiaya katkısı olan bir arkadaş. Helal olsun sora tekstile. :harika:
@Ceyhun Özkan 'ın hortlatması üzerine bu sayfaya geldim ve bu mesajı gördüm. Sora'nın uzun süredir mankenliğini yapan @EnesKlf07 'da aramızda :) (aogdan sa :D )

Bugün Sora Tekstilden Girayhan bey aradı. Ürünlerinin arkasında olduğunu, yapım aşamasını, yurt dışından alınan malzemelerde gösterilen özeni bana anlattı. Yanaşılan sıkıntıyı yoğunluktan dolayı takip edemedikleri için mahçup olduklarını ve memnuniyetsizliği gidermek adına yeni nesil ürünlerden gönderdiğini söyledi. Ürün göndermese bile yapmış olduğumuz konuşmanın samimiyeti ve dürüstlüğüne inanmamdan kaynaklı beni müşteri olarak geri kazanırlardı. Eğer ürün kalitesi ve yeni nesil teknoloji işi bahsettiği gibi çıkarsa 2021 sezonunu Sora domine eder gibime geliyor. Ürün fiyatları konusuna gelince; Bende telefonda bu konudan bahsettim fakat kumaşı tonla değil de İtalya dan metre ile aldıklarını öğrenince çok da bi'şey diyemedim. Zaten önemli olan ürün kalitesi ve kullanışlılığı 100 tl verip yarım sezonda elden ayaktan düşecek şeyleri kullanmak yerine 300 tl verip 3-4 sezon belki daha uzun süreler kullanılabilecek yüksek kalite ürün kullanmak daha mantıklı.

Geri