TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 11.489
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İşte bende tam bundan bahsediyorum günümüzde geldiğimiz noktada büyük kumaş üreticileri veya pamuk üreticileri tarlalarını kapatıp gittiği için Türkiye'de kumaş üretilmiyor üretilende 30 yıl önceki teknoloji ile yapılıyor.. Siz sanıyor musunuz yurtdışından aldığınız santini castelli marka ürünlerinin kumaşlarının o markalar olduğunu ? Adamların ülkelerinde kocaman kumaş üreticileri var ve dünyanın en iyi ürünlerini çıkartıyorlar !
Katma değerli üretim ve üreticinin tanımını öğrendikten sonra seninle bu konu hakkında saatlerce konuşabilirim ama şu anda bunun için yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorum.
Farka gelecek olursak sosyal medyadan sordum ve gerekli cevabı aldım seni tatmin edebilmesi için sanırım biyolojik içeriğin dökümanını paylaşmaları gerek
Hala aynı şeyden bahsetmiyoruz ! Bana ne kim nerede ne üretiyorsa kardeşim.Yok kumaşı şurdan alıyorlar , yok burdan satıyorlar vs.
Bunları bilmediğimizi zannediyorsunuz ! Ben onumu soruyorum? Son cümlenizdeki alaycı tavrınızı da kınıyorum.Sorgulamak tüketicinin en büyük hakkıdır.
Sorgulamak yasak mı ? Biyolojik içerik yada değil , ben olsam böyle bir soru karşısında '' ki ben daha onlara bu soruyu sormadım'' daha açıklayıcı bir bilgi verirdim.Teknik bir
döküman olabilir misal.Siz zaten soruyu kestirmeden sormuşsunuz !
Katma değerli üretim ve üreticinin tanımını öğrendikten sonra seninle bu konu hakkında saatlerce konuşabilirim ama şu anda bunun için yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorum.
Çok ilginç ya benim sorduğum soru sonrası gelinen noktaya bak !Bu nasıl bir üsluptur ? Bilgimin olup olmadığını nereden biliyorsunuz ?Bahsettiğiniz konu ile ilgili bir tek yazı
yazmışmıyım? Yok ! Kendi kendinize soru sorup ben sormuşum gibi bir algı içine girmişsiniz.
Neyi öğrenmem gerekiyor ?
Siz önce tanımadığınız biri ile konuşmayı öğrenin ! Ne biçim bir kibir bu ?
Siz önce konuşma dilinizi düzeltin sonra yazılanları bir anlamayı öğrenin , sonra sizinle saatlerce teknik konular hakkında konuşalım.