Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Resimlerden anladığım kadarıyla kendilerine Santini'yi örnek almışlar. Castelli, Le Col, Rapha gibi markaların aksine, Santini de urunlerini hafif buzlu, kilitli ve askılı poşetlerde gönderiyor. İnce bir düşünce. Herkes güle güle kullansın cicilerini ✌️

Scudo
benim ürünlerimde bugün teslim edildi, formalar M beden tayt L beden aldım, hepsi tam oldu gibi. baselayer sanki bir tık dar oldu o da M beden. İndirimde emeği geçenlere teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
İlk defa tayt ve forma kullanacağım ama normal giyim alanından olan tecrübelerime dayanarak ürünlerin kaliteli bir görünüme ve dokuya sahip olduklarını söyleyebilirim. Tek sorun acaba ht-90 yerine armadillo ped mi tercih etmeliydim diye düşünüyor olmam. Taytı denediğimde ped baya yumuşaktı ve neredeyse hiç hissetmedim, 58 kg biri olarak 80+ kg bireyler sorun yaşamıyorlarsa ben de yaşamam diye tahmin ediyorum. Zayıf olmamın yokuşlardakinin yanında burada da pozitif etkiye sebep olacağını düşünüyorum. Yasaklar bitince deneyecez artık.
Beden konusunda veri olması açısından ölçü ve yorumumu paylaşayım. İkisi de bedeni sarıyor ve sıkmıyor. Tayt için ölçülerim tam S beden içerisinde yer alıyordu zaten ama forma için tereddütlerim vardı ölçülerime S ve XS'in ikisinin birden uygun olmasından dolayı. Ama o da tam istediğim gibi oldu. XS alsaydım büyük olasılıkla yine olurdu ama çok sıkı olurdu diye düşünüyorum.
Tayt: Pro S beden Forma: Classic slim S beden
Basen: 87 cm
Bant: 35 cm
Bel: 73 cm
Göğüs: 85 cm

Herkesin yeni ürünleri hayırlı olsun, güzel gezilerde eskitin arkadaşlar.

Benim ürünler de geldi bugün. Hepsi kumaşı, dokusu, dikişi itibariyle çok güzeller. Sadece baharlık classic slim formada, kolun dirsek altı bileğe yakın kısmın biraz daha daraltılması iyi olabilir. Slim kesim olduğu ve çok esnek meş kumaştan yapıldığı için, ben kol bitiminin bileğime tam oturmasını isterdim bu formada.

Ultra light rüzgarlık yeleği, daha önce satın aldığım kışlık solid modeli formamın üzerinde denedim, onda da iyi durdu. Bu konuda çekincem vardı. Verdikleri ölçülere göre, baharlık formada bile çok sıkı olacak izlenimine kapılmıştım. Hatta pocket pass kısmı, kışlık solid formada tam cebe denk geliyor, baharlık formada biraz aşağıda kalıyor. Benim gibi kışlık forma üzerine rüzgarlık olarak düşünen arkadaşlar varsa tereddüt etmesinler.

178boy, 73kilo ile ben alt üst L beden giyiyorum, hiçbiri bol veya çok sıkı değil, ideal. Decathlon alt üst bedenim ise M, kıyas yapabilirsiniz.

Benimkiler de geldi 07 Mayıs siparişleri. Arkadaşa teslim edildi, deneyemedim ama güzel görünüyorlar.
8AF1AB52-BE40-4D7A-8907-1560CABCE496.jpeg

Dosyalar

• E8294968-8E2A-42D0-9600-B6A433E18390.jpeg
    E8294968-8E2A-42D0-9600-B6A433E18390.jpeg
    62,2 KB · Okunma: 40
Yav zorla tayt aldıracaksınız insana:komik:zaten Decathlon'un turuncu pedli taytı makineyi uyuşturuyor,borç harç bir tayt mı alsam diye düşünmüyor değilim

o sizi darlayan katmanın değeri aslında terlediğinizde veya vücudunuz aşırı ısındığında anlayacaksınız. vücut boştayken ağırlık yapmasının sebebi de bence alışmamış olmanız.
terleyince yapışan, ağırlık yapan ve ıslaklık hissi veren formadan kat kat daha iyi hissediliyor.

Benimki tabi sürüş yapmadan biraz afaki yorum oldu. Çoğu kişi böyle diyorsa elbet vardır hikmeti diyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm ve sspl
Herkesin yeni ürünleri hayırlı olsun, güzel gezilerde eskitin arkadaşlar.

Benim ürünler de geldi bugün. Hepsi kumaşı, dokusu, dikişi itibariyle çok güzeller. Sadece baharlık classic slim formada, kolun dirsek altı bileğe yakın kısmın biraz daha daraltılması iyi olabilir. Slim kesim olduğu ve çok esnek meş kumaştan yapıldığı için, ben kol bitiminin bileğime tam oturmasını isterdim bu formada.

Ultra light rüzgarlık yeleği, daha önce satın aldığım kışlık solid modeli formamın üzerinde denedim, onda da iyi durdu. Bu konuda çekincem vardı. Verdikleri ölçülere göre, baharlık formada bile çok sıkı olacak izlenimine kapılmıştım. Hatta pocket pass kısmı, kışlık solid formada tam cebe denk geliyor, baharlık formada biraz aşağıda kalıyor. Benim gibi kışlık forma üzerine rüzgarlık olarak düşünen arkadaşlar varsa tereddüt etmesinler.

178boy, 73kilo ile ben alt üst L beden giyiyorum, hiçbiri bol veya çok sıkı değil, ideal. Decathlon alt üst bedenim ise M, kıyas yapabilirsiniz.

Aynı formadan bende aldım evet bilek kısmı bol. Oysaki web sitesindeki görsel de sıkı gözüküyordu. Sora'nın başka uzun kol yazlık&kışlık formaları da var bende fakat onlarında bilek kısımları geniş. Özellikle kışlık formalarındaki bilek genişliği dolayısıyla rüzgar alıyor. Sora'nın genel olarak ürünleri çok kullanışlı fakat ufak tefek iyileştirmelere daha ihtiyacı var. Onlara da dikkat edildiği taktirde çok daha işlevsel ürünler ortaya çıkağı kaçınılmaz.

Rüzgarlık ve eldiven satın aldım ikiside geldi çok beğendim, yanlız 2xl rüzgarlık bile tam oldu, 1 tık kilolu olsam olmayacak. Neden kiloluları düşünmüyorsunuz acaba, 100 kilo 1.75 boya sahip spor yapan biriyim benden kilolu çok tanıdığım var :(

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Benim cicilerim de geldi 🤗

En güzeli üstümde görün istedim.

Kısa tayt, kışlık yelek, baselayer ve eldiven.
Forma ilk siparişten.

Screenshot_20210512-211701.jpg

Eldivenleri takmayı unutmuşum ama.:(
(L-XL aldım, bilekten hafif bol ama küçük bedenin parmakları da olmazdı)

Taytı merakımdan aldım. Decathlon'un taytı ile mutlu mesutuz aslında. Basen 98, XL aldım, gayet güzel oldu. Kumaşı daha sıkı dokuma, dizlerdeki şeritler plastik bant gibi, yapışıyor ve biraz da sıkı.
Bakalım jel ped sürüşte farklılık yaratacak mı?

Kışlık yelek işini iyi yapacak gibi, bayağı bir kalın, malzemesi muşamba gibi :ssrtcbya: , arkada cepleri mevcut. Göğüs 102, bel 90, L beden güzel oldu. Kışlık forma ile de gayet rahat.

Bu arada meşhur baselayer'ı beğenmedim arkadaşlar. Fiyatından dolayı beklentimi çok yükselttim sanırım.

Sırtta ve yanlarda dikişleri var. Kol şeritleri de sert olduğu için rahatsız etti. Kumaşı daha yumuşak olabilirmiş. L beden biraz da sıktı açıkçası. Esner dedim ama esnemedi:D

UT500, açık ara rakipsiz şu an için.:harika:

Detaylı yazdım ki kararsız veya yeni sipariş verecek arkadaşlara fikir versin.:harika:

Benim cicilerim de geldi 🤗

En güzeli üstümde görün istedim.

Kısa tayt, kışlık yelek, baselayer ve eldiven.
Forma ilk siparişten.

263779 dosyayı görüntüle

Eldivenleri takmayı unutmuşum ama.:(
(L-XL aldım, bilekten hafif bol ama küçük bedenin parmakları da olmazdı)

Taytı merakımdan aldım. Decathlon'un taytı ile mutlu mesutuz aslında. Basen 98, XL aldım, gayet güzel oldu. Kumaşı daha sıkı dokuma, dizlerdeki şeritler plastik bant gibi, yapışıyor ve biraz da sıkı.
Bakalım jel ped sürüşte farklılık yaratacak mı?

Kışlık yelek işini iyi yapacak gibi, bayağı bir kalın, malzemesi muşamba gibi :ssrtcbya: , arkada cepleri mevcut. Göğüs 102, bel 90, L beden güzel oldu. Kışlık forma ile de gayet rahat.

Bu arada meşhur baselayer'ı beğenmedim arkadaşlar. Fiyatından dolayı beklentimi çok yükselttim sanırım.

Sırtta ve yanlarda dikişleri var. Kol şeritleri de sert olduğu için rahatsız etti. Kumaşı daha yumuşak olabilirmiş. L beden biraz da sıktı açıkçası. Esner dedim ama esnemedi:D

UT500, açık ara rakipsiz şu an için.:harika:

Detaylı yazdım ki kararsız veya yeni sipariş verecek arkadaşlara fikir versin.:harika:
Beni de dikişli olmasi hayal kirikligina ugratti biraz. Ama suruste rahatsiz etmedi 2 saat boyunca.

Herkesin memnun olduğunu görmek ne güzel. Ben de forma siparişi vereceğim yakın zamanda. Şimdiden heyecanlandım :D Güzel günlerde eskitiniz formalarınızı/taytlarınızı.

Bir süre kullandıktan sonra olumlu/olumsuz geri dönütlerinizi, şikayet/önerilerinizi Sora ile sosyal medya veya e-mail üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyin. Belki yaşadığınız sorunu başkaları da yaşıyor ve bunun çözülmesi gerek. Sora hem sizin güncel sorununuz için çözüm bulacaktır. Hem de geri dönütler sayesinde yeni ürünleri sorunsuz bir şekilde üretecektir.

Not : sürüşe çıkmadan formanızı tek başına yıkamayı unutmayın !

Herkesin memnun olduğunu görmek ne güzel. Ben de forma siparişi vereceğim yakın zamanda. Şimdiden heyecanlandım :D Güzel günlerde eskitiniz formalarınızı/taytlarınızı.

Bir süre kullandıktan sonra olumlu/olumsuz geri dönütlerinizi, şikayet/önerilerinizi Sora ile sosyal medya veya e-mail üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyin. Belki yaşadığınız sorunu başkaları da yaşıyor ve bunun çözülmesi gerek. Sora hem sizin güncel sorununuz için çözüm bulacaktır. Hem de geri dönütler sayesinde yeni ürünleri sorunsuz bir şekilde üretecektir.

Not : sürüşe çıkmadan formanızı tek başına yıkamayı unutmayın !
Affınıza sığınarak soruyorum da neden sürüşten önce tek başına formayı yıkamalıyız?

• Beğen
Affınıza sığınarak soruyorum da neden sürüşten önce tek başına formayı yıkamalıyız?
Aslında genelde tekstilde geçerli bir şeydir bu. İlk yıkamada boya akıtabilir. Arkadaşımın Lime forması akıttı. Zaten Sora sitesinde de belirtiyor kullanmadan önce yıkayınız diye.

Formanın rengi bozulmuyor tabi. Diğer çamaşırlara bulaşıyor sadece. Sonra o çamaşırları yıkayınca da boya geçiyor. Panik olacak bir durum yok yine de.

Bayram öncesi indirimli ne alabildiysek yanımıza kar kaldı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Malesef bu ürünler üzerindeki işçilik hariç her şey dövize endeksli. Döviz geri geldiğinde fiyatlar düşer mi, tartışılır.

• Beğen
Geri