Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Sora hem kurlar hem de kullandığı ithal kumaşlar nedeniyle üst seviye forma fiyatlarıyla yarışıyor. Ben daha önceleri aldım ve kesiminden memnun kalmamıştım. Şu anda iyi olduğu "castelli"nin kalıplarını örnek aldıklarını iletmişlerdi. Lakin bir sıkıntı da değişim yapmamaları. Alternatifleri değerlendirmek gerekebilir.

Scudo
Kur bahanesine bütün her şeyi müşteriye dayıyorlar.Tamam anladım kur yükseldi ama bu kadar olmaz ki
Ben anlamıyorum. Marketlere, sıfır arabalara, esnafa, eğlenceye gelen zamlara da aynı tepkiyi veriyor musunuz ? Türk lirasi değer kaybederken firmalar cebinden mi versin ? Bütün firmalar dolar ile anlık olarak fiyat arttırmıyor. Hepsinin bir sınırı var. Belirli bir artış olunca zorunlu olarak zam yapılıyor. Sora özelinde konuşmuyorum. Her şeyi müşteriye dayıyorlar ne demek ? Zamdan biz ne kadar nefret ediyorsak firmalar da o kadar ediyordur eminim.

Sora özelinde ise, bu adamlar kumaşını , fermuarini, pedini yurtdışından getiriyor. İşçilik kendilerinin. Kur ile zamlanması gayet doğal ve can sıkıcı. Burada eleştirinin ama fikri doğru ama eleştirilen kişi yanlış. Bu duruma getirenleri eleştirmek gerekiyor. O da kimsenin işine gelmiyor :)

Decathlon, kipeo, Jordanred gibi türk pazarindaki firmaların fiyatları 1-2 senedir aynı mı mesela ? Aynıysa haklısınız ama bütün sektorlerdeki 1 sene önceki fiyatları mumla arıyoruz.

forumcak bi forma yaptıracaktık hani o iş ne oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Ben anlamıyorum. Marketlere, sıfır arabalara, esnafa, eğlenceye gelen zamlara da aynı tepkiyi veriyor musunuz ? Türk lirasi değer kaybederken firmalar cebinden mi versin ? Bütün firmalar dolar ile anlık olarak fiyat arttırmıyor. Hepsinin bir sınırı var. Belirli bir artış olunca zorunlu olarak zam yapılıyor. Sora özelinde konuşmuyorum. Her şeyi müşteriye dayıyorlar ne demek ? Zamdan biz ne kadar nefret ediyorsak firmalar da o kadar ediyordur eminim.

Sora özelinde ise, bu adamlar kumaşını , fermuarini, pedini yurtdışından getiriyor. İşçilik kendilerinin. Kur ile zamlanması gayet doğal ve can sıkıcı. Burada eleştirinin ama fikri doğru ama eleştirilen kişi yanlış. Bu duruma getirenleri eleştirmek gerekiyor. O da kimsenin işine gelmiyor :)
Merak etmeyin gelen bütün zamlara gereken tepkiyi veriyorum.Sadece Sora’yı eleştirmiyorum,sitemim herkese.Her şeyi müşteriye dayıyorların anlamı şudur:Her şeyi müşteriye yansıtıyorlar.Demek istediğimi çoğu kişi anlamıştır zaten

• Beğen
Tepkiler: Denizcagan ve enzo
Selamlar
sora dan tayt bakacaktım ama tüm ürünleri için geçen haftadan beri stok güncelleniyor diye uyarı veriyor, nedenini bilen var mı
267007 dosyayı görüntüle
Selamlar, şirket yetkilisine mail attım. Gelen cevabı iletiyorum.

"Merhabalar, askılı tayt stoklarımızı dün güncellemeye aldık, yaklaşık 2 hafta sürecektir."

Bilginize arkadaşlar...

Decathlon, kipeo, Jordanred gibi türk pazarindaki firmaların fiyatları 1-2 senedir aynı mı mesela ? Aynıysa haklısınız ama bütün sektorlerdeki 1 sene önceki fiyatları mumla arıyoruz.

Amacım bir firmayı kötülemek değil ama Sora verdiğin paranın karşılığını veriyor... Belki biraz daha uygun olsa ya da ara ara indirim kampanya vs yapsalar olabilir diye düşünüyorum...Diğer bahsettiğiniz firmalardan da forma kullandım maalesef köşe kenarda bekliyor..:)

forumcak bi forma yaptıracaktık hani o iş ne oldu.

En son tasarımlar değerlendiriliyordu ama sonra bir ses gelmedi. Bir sorayım bakalım.

edit: Yoğunluktan dolayı yavaş ilerliyor proje ama unutulmamış, akıllarında.

En son tasarımlar değerlendiriliyordu ama sonra bir ses gelmedi. Bir sorayım bakalım.
forma lazım valla arkadaşlar kızacaklar bana bide tayt lazım :D

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Kur bahanesine bütün her şeyi müşteriye dayıyorlar.Tamam anladım kur yükseldi ama bu kadar olmaz ki
Ali Eren dostum, firmanın adına konuşmak doğru olmaz ama 90%'ı euro/dolar girdisi olan bir işte çalışıyorum. o nedenle 2-3% artışın nelere sebep olduğunu kestirebiliyorum. ayrıca ülkede 30-35% üretici enflasyonu var. kimseye dayadıklarını düşünmüyorum. şu aşamada hepimiz hayatta kalmaya çalışıyoruz. birisi kaymağını yiyor ama o üretici değil bilin istedim. memlekete selamlar :)

Selamlar
sora dan tayt bakacaktım ama tüm ürünleri için geçen haftadan beri stok güncelleniyor diye uyarı veriyor, nedenini bilen var mı
267007 dosyayı görüntüle
Watsaptan iletişime geçtinizmi,belki hali hazırda ellerinde beden ve istediğiniz özellikte mevcuttur,stok yenilemeyi beklemek zorunda kalmazsınız

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Watsaptan iletişime geçtinizmi,belki hali hazırda ellerinde beden ve istediğiniz özellikte mevcuttur,stok yenilemeyi beklemek zorunda kalmazsınız
Bi sorayım hocam doğru söylüyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geçen hafta Sora'dan Manta pedli kısa pro tayt almıştım. Manta epey geniş ve dolgunluk hissi bir pedmiş. İlk bir kaç sürüşte doğal olarak biraz farklı geldi ama zamanla alışacağım diye düşünüyorum. Manta ped, çanak nölgesi genişçe olan arkadaşlar içşn biçilmiş kaftan diyebilirim. :) Tayt kumaşı öncekilerden daha farklı, aşırı esnek ve elastik yapıda. Taytın bacak boyu da biraz uzatılmış gibi. Bu açıdan, normalde aldığınız bedenin alt sınırına yakınsanız, bür küçük beden tercih edilebilir diye bir yorum yapabilirim.
Bence çzellikle taytta Sora artık ara bedenler de yapmalı; SM, ML şeklinde.

Bir forma aldım geçenlerde. Whatshp'tan yazimıştık marka yetkilisiyle M bedene karar verdik. Neyse geldi ürün, 1 kere denedim oldu aslinda ama biraz da dar geldi tam emin olamadim. Koydum paketiyle kenara bi ara tekrar denerim dedim.
Derken biraz zaman geçti 1 ay kadar ama ben bu kadar geçtiğini tahmin edemedim. Şu formayı bir kere daha deneyeyim dedim, giydim yine ama içime tam sinmedi. Dedim acilmamis, giyilmemi ürün belki bir beden buyugüyle değiştiririm.
Neyse irtibata gectik anlattim durumu ama degistiremeyeceklerini soylediler.
Değişim suresinin 15 gün olduguni vurguladılar.
Bende her bisiklet kıyafetimi kendilerinden aldığımı, ürünün paketli etiketli olduğunu bir kerecik yardımcı olmalarını rica ettim ama değiştirmediler.

Öyle aklıma geldi yazayım dedim.

Bende de suç var elbet. Madem aldın içine sinmedi hemen geri gönder ne bekletiyorsun elinde.

Bir forma aldım geçenlerde. Whatshp'tan yazimıştık marka yetkilisiyle M bedene karar verdik. Neyse geldi ürün, 1 kere denedim oldu aslinda ama biraz da dar geldi tam emin olamadim. Koydum paketiyle kenara bi ara tekrar denerim dedim.
Derken biraz zaman geçti 1 ay kadar ama ben bu kadar geçtiğini tahmin edemedim. Şu formayı bir kere daha deneyeyim dedim, giydim yine ama içime tam sinmedi. Dedim acilmamis, giyilmemi ürün belki bir beden buyugüyle değiştiririm.
Bende her bisiklet kıyafetimi kendilerinden aldığımı, ürünün paketli etiketli olduğunu bir kerecik yardımcı olmalarını rica ettim ama değiştirmediler.

Bende de suç var elbet. Madem aldın içine sinmedi hemen geri gönder ne bekletiyorsun elinde.

Bu gibi durumlar benim de başıma gelirdi. Sonradan kendi kendime karar verdim. Gevşeklik yapmayacağım diye. Hemen atlıyorum konunun üzerine. İlla içime sinene kadar peşini bırakmıyorum. :)

Selam, bu gibi durumlarda firmaların bu kadar rijit olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Neticede süre aşılsa bile, bu sürede ürün eskimiyor, tekrar satışa engel bir durum söz konusu değil.

Süresi geçen ürünlerim oldu pandemi döneminde ve hiçbir zorluk çıkarmadı alışveriş yaptığım firmalar.

Jest olurdu, hem de daimi müşterisiniz.

İster istemez önyargı oluşuyor işte bende...:kötü:

@suyunsesi kesinlikle öyle gevşeklik yapmamak içteki huzursuzluğunu ivedilikle gidermek gerek ama işte bazen öyle olamayabiliyor, yaşadığım durum gibi.

@_Madmexx _ açıkçası firmanın bu şekilde davranması bende hayal kırıklığı oldu. Devamlı müşterinizim, beden konusunda sizden tavsiye de almışım, giyilmemiş etiketli ürün...

Hiç huyum olmamasına rağmen gayet de ısrar ettim aslında ama net ve robotik bir dille reddettiler. Direkt soğudum tabii firmadan ama malum ülkemizde çok bi alternatif olmadığı için yine gittim alışveriş yaptım kendilerinden.

Formayı halen giymedim, öyle duruyor. Yapacak bir şey yok.

@suyunsesi kesinlikle öyle gevşeklik yapmamak içteki huzursuzluğunu ivedilikle gidermek gerek ama işte bazen öyle olamayabiliyor, yaşadığım durum gibi.

@_Madmexx _ açıkçası firmanın bu şekilde davranması bende hayal kırıklığı oldu. Devamlı müşterinizim, beden konusunda sizden tavsiye de almışım, giyilmemiş etiketli ürün...

Hiç huyum olmamasına rağmen gayet de ısrar ettim aslında ama net ve robotik bir dille reddettiler. Direkt soğudum tabii firmadan ama malum ülkemizde çok bi alternatif olmadığı için yine gittim alışveriş yaptım kendilerinden.

Formayı halen giymedim, öyle duruyor. Yapacak bir şey yok.
İsim yazmıyorsa satın.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Yok yok isim yazmıyor, bilindik sarı renkli klasik slim modeli. Biraz dursun belki satarım.
Hangi model link varsa kolayinizda bi bakayim ben alabilirim bendeki formalsrdan birinin aynisiysa.

Geri