Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Satıyorum arkadaşlar. M beden, Klasik Slimfit kesim, sıfır, hiç giyilmemiş. Yalnızca denemek için ayna karşısında giydim.

Aldığım zamsız fiyattan vereceğim, biliyorsunuz ki güncel fiyatları zamli idi.

IMG_20210617_131818.jpgIMG_20210617_131823.jpg

Kesim olarak bu linkteki ürünün aynısı: (link)

Son düzenleme:
Scudo
Evet arkadaşlar.Sora yeni forma çeşitlerini ve fiyatlarını sitesine koydu.Sanki öncekilerine göre forma çeşitlerinde azalma var.

Sora bence tam da yasakların kalktığı,sezonun en hareketli döneminde satışı durdurarak ve fiyatta yüksek denebilecek artışlar yaparak ayağına sıkıyor. Fiyat konusunda hadi kur yüksekliği diyelim ama yaz ortasında satışı uzun süredir durdurmak akıl işi değil.

Benim yıllardır anlayamadığım firma Kipeo... Sektörde ismi bilinen, en eski firmalardan birisi ama saçma şekilde perakende satış için normal bir site hazırlamıyorlar. Yeni tasarımları da çok hoş ama bu konuda soru yöneltenleri WhatsApp ile sipariş vermeye yönlendirmek gibi şeyler yapıyorlar... Günümüzde lise çağındaki gençler Shopier üzerinden çatır çatır Uzakdoğu menşeili ürünler satabiliyorken... Kaldı ki sen Kipeo'sun, ne Shopier'i, aç bir e-ticaret altyapılı site, hiç olmadı Hepsiburada ya da Trendyol'a gir... Sora'nın 375 TL'ye verdiği en üst segment formasını 275'e ver, çok ciddi satış yaparsın.

Ayrıca her bir formayı mankenler üzerinde ayrı ayrı olarak gösterseler güzel olacak.Şu anda sadece bazı formaların manken üzerindeki fotoğrafları var.Umarım Sora bu eksiklikleri bir an önce giderir

• Beğen
Tepkiler: ghostt
İlk taytımı alacağım. Sora'dan alayım diyorum. Ped seçimında HT90, Armadıllo, Manta arasından hangisini seçmeliyim, fikri olan var mı? 40-50 kmlik turlar yapıyorum en fazla, fakat bu sene sonuna kadar 100 km yapmayı planlıyorum. Yarışçı değilim, endurance yol bisikleti kullanıyorum. Teşekkürler şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Manta almani tavsiye ederim. Manta stokta yokken armadillo almak durumunda kalmistim cok memnun degilim. Pahali bir tayt oldugu icin 50 tl fark da gozden cikarilabilir. Jordanredin airmash pedi soranin armadillosundan daha konforlu.

Aşık olarak sipariş ettiğim yeni formayı daha canlı göremedim. Eve gelmiş. Dokusunu ve hissiyatını merak ediyorum. Yarın sabah sürüşte göreceğiz. İzlenimlerimi yazarım 🙌

IMG-20210712-WA0003.jpgIMG-20210712-WA0004.jpg

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Şu an hali hazırda M beden Classic Slim forma kullanıyorum ve yakın zamanda 2-3 tane forma alacağım.Göğüs ölçüm 92-93 cm / bel ölçüm 77-78 cm çıkıyor.Pro Team ve Boost formalarda S ve M beden arasında kaldım.Pro Team-Boost formaları kullanan arkadaşlar sizce hangi bedeni tercih etmeliyim?

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Şu an hali hazırda M beden Classic Slim forma kullanıyorum ve yakın zamanda 2-3 tane forma alacağım.Göğüs ölçüm 92-93 cm / bel ölçüm 77-78 cm çıkıyor.Pro Team ve Boost formalarda S ve M beden arasında kaldım.Pro Team-Boost formaları kullanan arkadaşlar sizce hangi bedeni tercih etmeliyim?
Evet görüşlerini paylaşacak bir üye bile yok mu yav?😕

Hocam bu fiyatlar nedir ya 🤨

• Beğen
Tepkiler: enzo ve Denizcagan
IMG_20210715_102553.jpg
Hafta sonu aldığım forma deneme sürüşünde bildiğin renk verdi 215tl ye aldığımı forma ter vermek yerine renk vermeyi seçti. Teri atma konusunda sınıfta kalmıştı. Renk detayıda çok canımı sıktı açıkcasıIMG_20210715_111848.jpg

Pro Team-Boost formaları kullanan arkadaşlar sizce hangi bedeni tercih etmeliyim?
Pro team formalar adi gibi pro fizige sahip olanlara gore. Classic regular M beden bol gelirken boost+ M beden dar gibi oluyor

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Kullanmadan önce yıkadınız mı ?
Evet yıkamıştım açıkçası ter atma konusunda da beklentimi karşılamadı 2 sene önce aldığım uzun kollu sora formamdan gayet memnundum.Hala kullanıyorum. Ter ve renk konusunda bu sorunları yaşamamıştım

Evet yıkamıştım açıkçası ter atma konusunda da beklentimi karşılamadı 2 sene önce aldığım uzun kollu sora formamdan gayet memnundum.Hala kullanıyorum. Ter ve renk konusunda bu sorunları yaşamamıştım
Kıyaslama yapmak istemem ama kendi örneğimi paylaşmak İstiyorum. Sabah çok erken satlerde dahi 30-35 derece arası sıcaklıklarda sert yokuşlarda da kullanıyorum Sora formaları ve ter konusunda çok memnunum. Ama burada bence asıl katkıyı sağlayan baselayer kullanmak oluyor. Tek başına forma giydiğim her defada ter sorunu yaşıyorum ben de. Ama Mevsim ve parkur koşulları itibariyle o kadarının normal olduğunu düşünüyorum.

Sora'nın sitesinden forma alabilen var mı stok güncelleniyor diyor sürekli biraz amatörce geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Sora'nın sitesinden forma alabilen var mı stok güncelleniyor diyor sürekli biraz amatörce geldi bana
Vallahi ben de kırk yılda bir forma almaya niyetlendim ama bu gidişle nasip olmayacak gibi duruyor.

Geri