amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.706
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Satıyorum arkadaşlar. M beden, Klasik Slimfit kesim, sıfır, hiç giyilmemiş. Yalnızca denemek için ayna karşısında giydim.
Aldığım zamsız fiyattan vereceğim, biliyorsunuz ki güncel fiyatları zamli idi.
267253 dosyayı görüntüle267254 dosyayı görüntüle
Kesim olarak bu linkteki ürünün aynısı: (link)
Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Aşık olarak sipariş ettiğim yeni formayı daha canlı göremedim. Eve gelmiş. Dokusunu ve hissiyatını merak ediyorum. Yarın sabah sürüşte göreceğiz. İzlenimlerimi yazarım 🙌
269239 dosyayı görüntüle269240 dosyayı görüntüle
Evet görüşlerini paylaşacak bir üye bile yok mu yav?😕Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Şu an hali hazırda M beden Classic Slim forma kullanıyorum ve yakın zamanda 2-3 tane forma alacağım.Göğüs ölçüm 92-93 cm / bel ölçüm 77-78 cm çıkıyor.Pro Team ve Boost formalarda S ve M beden arasında kaldım.Pro Team-Boost formaları kullanan arkadaşlar sizce hangi bedeni tercih etmeliyim?
Altta eşofman üstte penye giyiyorum.😁Ama siteye sorun bence 😉Evet görüşlerini paylaşacak bir üye bile yok mu yav?😕
Pro team formalar adi gibi pro fizige sahip olanlara gore. Classic regular M beden bol gelirken boost+ M beden dar gibi oluyorPro Team-Boost formaları kullanan arkadaşlar sizce hangi bedeni tercih etmeliyim?
Kullanmadan önce yıkadınız mı ?269445 dosyayı görüntüle
Hafta sonu aldığım forma deneme sürüşünde bildiğin renk verdi 215tl ye aldığımı forma ter vermek yerine renk vermeyi seçti. Teri atma konusunda sınıfta kalmıştı. Renk detayıda çok canımı sıktı açıkcası269447 dosyayı görüntüle
Evet yıkamıştım açıkçası ter atma konusunda da beklentimi karşılamadı 2 sene önce aldığım uzun kollu sora formamdan gayet memnundum.Hala kullanıyorum. Ter ve renk konusunda bu sorunları yaşamamıştımKullanmadan önce yıkadınız mı ?
Kıyaslama yapmak istemem ama kendi örneğimi paylaşmak İstiyorum. Sabah çok erken satlerde dahi 30-35 derece arası sıcaklıklarda sert yokuşlarda da kullanıyorum Sora formaları ve ter konusunda çok memnunum. Ama burada bence asıl katkıyı sağlayan baselayer kullanmak oluyor. Tek başına forma giydiğim her defada ter sorunu yaşıyorum ben de. Ama Mevsim ve parkur koşulları itibariyle o kadarının normal olduğunu düşünüyorum.Evet yıkamıştım açıkçası ter atma konusunda da beklentimi karşılamadı 2 sene önce aldığım uzun kollu sora formamdan gayet memnundum.Hala kullanıyorum. Ter ve renk konusunda bu sorunları yaşamamıştım
Vallahi ben de kırk yılda bir forma almaya niyetlendim ama bu gidişle nasip olmayacak gibi duruyor.Sora'nın sitesinden forma alabilen var mı stok güncelleniyor diyor sürekli biraz amatörce geldi bana