Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Space bisiklet tasarımı

Scudo
Form öncelikli bir rotada çalıştığınız görülüyor ancak kadro geometrisinin doğruluğunu kontrol etmenizi öneririm. Diğer taraftan maşanın kadroya temas ettiği noktadaki ayrım çizgisi maşanın aksına dik olmalı aksi halde dönemez.

Not : etrafta bunu çizemeyecek bir sürü tasarımcı var, kullandığın program bu işe uygun değil ama güzel gidiyor. Teknik resim bilginiz varsa uygun program önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
tasarıma bak abi ÇILDIRIYORUM ŞUAN HFGFASDHGVAVAGJGSVHVASAVHFGBAFNSLHCKŞFGSDKHNDGNACSBVKBLVFGSNKASVYKKASJDNGF

https://www.youtube.com/watch?v=K12iL1MPDHc

Enis sorabilir miyim kaç yaşlarındasın?

@enes dökmen
basık bisiklet mi yaptın eski resimde arka lastik ile kadro arasında boşluk vardı

evet biliyorum arasında yine boşluk var. arasındaki boşluğu azalttım . fakat kamera açısından dolayı tekerlek ile kadro arasında boşluk yokmuş gibi duruyor

@enes dökmen cnb2n.jpg kırmızı ile işaretlediğim yer olmazsa 110 kg lik adam oturursa gerisini sen düşün gerçi 110 kg ye de gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
:) şekil olsun diye orayı eklemiyorum

@enes dökmen sonuna yazdım 110 a gerek yok okadar az boşluk olursa 50-60 kg lik yarışçı bile otursa aynısı olur

Enes ayakta alkışlıyorum seni. Tasarım okumayı düşünür müsün ilerde.
İstersen yön gösterebilirim sana, çevrende tasarımcı ya da mimar birileri yoksa.
İsmini yanlış yazdığım için kusura bakma...

Geri