Scudo Sports

Specialized Kullanıcıları Kulübü

merhaba, bu bisiklet hakkında düşünceniz nedir acaba, çok git gel yaşıyorum ne alacağım konusunda.Bisanı sattım ve katlanır alacaktım ondan da vazgeçip canlı olarak bunu görünce inanılmaz hoşuma gitti.

1 Eylül'de Allez E5 Sport modelini (Sora Setli) satın aldım Aktif Pedal'dan. Bisiklet gayet akıcı.
Tektro dual pivot frenler gayet sağlam
Geçtiğimiz pazar 174 km mesafe yaptım, selede pek rahatsızlık vermedi.
34-50 11-32 dişlilerle çok rahat yokuş çıkabilirsin
Yol bisikletlerinde pek görülmeyen çamurlu montaj yuvalarıda var.
Pek fazla teknik bilgim yok ama bisiklet "bas git" diyor açıkçası.
İlk alırken haftasonu gezi amaçlı kullanırım diyordum ama o kadar bağımlılık yaptı ki ile gidip gelirken bile bu bisikleti kullanıyorum.

Evde tarttığımda 9. 04 kg geldi ağırlık. (49 kadro)

Ürünün kadrosuna ömür boyu garanti veriyorlar diğer parçalar 2 yıl garantili

Scudo
@melihh35 hayırlı olsun güle güle kullanın, bisikleti Türkiye'den mi aldınız yoksa yurtdışından mı? Ayrıca mekanik disk frenlerin performansını nasıl buldunuz

• Beğen
Tepkiler: melihh35
@melihh35 hayırlı olsun güle güle kullanın, bisikleti Türkiye'den mi aldınız yoksa yurtdışından mı? Ayrıca mekanik disk frenlerin performansını nasıl buldunuz
teşekkür ederim aktif pedal dan aldım bisikleti şimdilik düz yolda kullandığım için frenler bir sıkıntı olmadı ama dağ yollarında sanki yetersiz gelecek gibi hidrolik olsaymış çok daha iyi olacakmış...

Değerli pedaldaşlarım :) Specialized tarmac sl4 elite bisikletimin furç takımı dagıldı yada dagılmak üzere. Yüklendiğimde özellikle rampada sert tırmanışlarda ve sprint attıgımda çatur çıtır sesler geliyor. Furç takımın ölçüleri bilen birileri varsa yazabilirse sevinirim. 1/8 vs gibi Aktifpedalda takımlar var fakat tek bir yere bağımlı olmak ve yeride uzak oldugu için gitmeye üşeniyorum :)

@Burak B. Pedala yüklendiğinizde ses geliyorsa bunun furş takımından değil de orta göbekten geliyor olması daha olası.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Murat B. Sert fren (on)yapincada furctan tikirtilar geliyor :)

• Beğen
@eyupozturk Evde yapamam onu, tork anahtarım yok. Tandıgım yere (shimano service center) tork anahtarı ile sıkmaları soylerim eger gevşek ise

@eyupozturk Evde yapamam onu, tork anahtarım yok. Tandıgım yere (shimano service center) tork anahtarı ile sıkmaları soylerim eger gevşek ise
@Murat B. nin bahsettiği şekilde değilse, muhtemelen furç da boşluk vardır.. furç kolay kolay dağılmaz..

• Beğen
Specialized sele ve ayakkabım var. Beni de alır mısınız klübe? 😊

Sirrus Elite+Mavic Ksyrium=satamayacağım bisiklet
Bugün Ortacada mola verdim oturuyorum, yaşıtım bir dost geçerken beğenisine yenik düştü ve ne övdü ne övdü..Üstelik kir pas içinde...
Zor değiştiririm artık...😍

Benzer şekilde sesler geliyordu furşun oradan,açtırdım baktılar dağılmamış ama maşanın alt tarafındaki çektirme parçası yukarıya çıkmış,onu yerine yerleştirince ses ve boşluk gitti,bir baktırın derim

değişensiz work 1 aranıyor

Son düzenleme:
@ensbykds Çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın. Biraz detay verirseniz daha iyi olur bizler için. Mesela fiyatı en merak edilen detayların başında gelir. :komik:

• Beğen
Tepkiler: ensbykds
@ensbykds hayırlı olsun güle güle kullanın, bisikletiniz çok güzel. Dikkat edin, duvar gidonu bantını ve fren kollarınızı çizmesin. Biraz titizim de
dayanamadım :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve ensbykds
@trainspotting35 öncelikle teşekkür ederim. Bisiklet allez sprint. Kadroyu ayrı üstündeki seti ayrı satın aldım. Üstündeki set Tarmac sl5 ya da sl6 dan kalan set ama emin değilim. karbon aero gidonu ve power selesi çok iyi. 105 set var üzerinde. ilerde seti ve jantları yükseltirim herhalde. fiyat olarak da 2350 dolar verdim

• Beğen
Tepkiler: ensbykds
Geri