Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Sirrus Elite "15 aldım

@Anonim sağ olun, teşekkürler. :)

@cpt.erhan

Hocam rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. İnternet üzerinde hiçbir yerde 960v modeli kalmamış. En son Güven Bisiklette buldum, satın aldım fakat orası da ellerinde kalmadığını, dahası, Baradine distribütörlerinin de stoklarında bu ürünün kalmadığını belirttiler. Başka bir öneriniz olabilir mi?
 
Scudo
@bi adam guzel gunlerde kullan benim alacam bisiklette nuna yikin birseyler ama fiyat beni asiyor2
 
  • Beğen
Tepkiler: bi adam
@bi adam Ne rahatsızlığı estağfurullah. Ben n11 üzerinden almıştım. Ama yanlış modelini almışım. 955v olanını almışım. O yüzden sadece arkayı değiştirebilmiştim. Şu an önde eskiler duruyor. Yeterli geliyor ön için bisikletin üzerinde gelen papuçlar. Sizde şu an için 955v olanını alabilirsiniz sadece arka için.
 
  • Beğen
Tepkiler: bi adam
neredeyse sedona 410 alacakken. scott sub speed 30 a yöneldim. şimdi de bu specialized sirrus aklımı çeldi. opsiyonel çamurluk takılması da güzel.
2016 model yerine indirimli 2015 alsam diyorum. sanırım bir fark yok renk dışında.

bir de asıl sorum şu olacak.

sirrus, sirrus sport ve sirrus elite arasında ne fark var acaba? bu 3 ünden sirrus düz modeli 1500 tl ye yetmez mi bana?
teşekkürler
 
Nefis bir bisiklet bu. Bir ara şehir bisikleti bakarken bu bisiklet ile focus planet arasında kalmıştım ve son anda focus'u tercih etmiştim. Güzel günlerde kullanın, kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
  • Beğen
Tepkiler: bi adam
@fulham

Elite'deki kadronun şekli farklı, maşası karbon. Bu ikisi zaten her şeyi değiştiriyor.

@İbrahim A. hocam Elite'in iç lastik ölçüleri tam olarak kaçtı?
 
@bi adam İç lastik ölçüleri çok önemli olmuyor. max. değeri 28-35 hatta 38 olan her hangi bir lastiği takabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: bi adam
@İbrahim A. Bende 2014 specialized sirrus comp disc modeli var en fazla 32 lastik takılabiliyor . Bizzat specialized.com müşteri hizmetlerine sormuştum. Pardon iç lastikten bahsediyorsunuz galiba.
 
Hayırlı uğurlu olsun. Bende şubat ayında aldım. 2 yıl araştırdım.en sonunda sirrus elite aldım. İyi ki almışım harika tasarım yapılmış. sanki gaZa basmış gibi aniden hizlaniyor. Çok akici bisiklet yol bisikleti gibi.. sadece fren papuçlarinda sıkıntı var. Çok güzel bisiklet yapmışlar. Ben sürerken zevk alıyorum.karbon masada titreşimleri hafifletiyor. Sınıfının lider bisikleti....
 
Sirrus kendi sınıfinda rakipsizdir. Sonrasinda yol bisikleti gelir benden soylemesi)
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Uygun kadro boyu kalmadığı için Sirrus Sport almak zorunda kaldığım, muhteşem tasarımıyla içimde ukte kalan süper bisiklet :) Güle güle kullanmanız dileğiyle, tekerinize taş değmesin.
 
  • Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
Arkadaslar merhaba.izmirde bir arkadas specialized sirrus elite 2015 bisikletini satıyor.almak istiyorum.kadrosu L boy.benim boyum 180-183 arası(net ölçmedim) .kadro boyu benim için uygun mudur? Acil cevaplarsanız cok mutlu olurum.bir ricam daha var.ben çadırlı uzun bir tura çıkmak istiyorum.bu modelin bagaj delikleri var mı acaba.donanımı,saglamligi, üzerindeki grupseti yaklaşık 1000 kmlik bir tur için yeterli olur mu.saygılarımla

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ahmetizmir38 183 boyla L kadro Sirrus Sport kulanıyorum. İç bacak uzunluğum 83cm, kadro tam oluyor. Sirrus Elite'in de kadro ölçüleri hemen hemen aynı olduğundan L kadro size uygun olacaktır.

@ahmetizmir38 Ayrıca Sirrus Elite'de arkada portbagaj delikleri mevcut. Uzun turlarda kullanıma uygun lakin ön maşa karbon olduğundan bagaj delikleri bulunmuyor. Çok uzun süreli bir turda bütün ağırlığı arkaya yüklemek zorunda kalacaksınız, onun dışında eksi bir yönü yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
Sevgili @BurakY.ve sevgili öner erkut.verdiğiniz bilgiler için cok tesekkur ederim.spec tur bisikletlerine mi bakmalıyım tur için sse 2015 yeterli olur mu ? Düşünceleriniz cok degerli benim için

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. :harika:

Benim de düşündüğüm fiyatlarda olan bir marka specialized. Gerek ülkemizde olsun gerek yurtdışında olsun adı çok el üstünde tutulan markalardan. Fakat ben nedense tasarımlarını bir türlü sevemiyorum. Meridalar, giantlar daha hoşuma gidiyor. Belki gerçekte görsem bir sürsem işler değişir ama eskişehirde specialized bulmak ormanda kutup ayısıyla karşılaşmak gibi olur. Bir de parasına göre sundukları pek tatmin edici gelmiyor bana, yani 2600liralık bisiklette acera, alivio gibi tırt demeyeyim ama, tırtvari ekipmanlar olmamalıydı. Sedona bile 1000lira daha ucuz bisikletinde sram x7 x5 donanım koyarken, bu donanım 2600liralık sirrus elite'e yakışmıyor.

Diyeceksiniz ki kadro önemlidir bik bik bik, tamam haklısınız arkadaşlar bende katılıyorum ama bisikleti alıp da üstüne 500-1000lira para verip adam gibi donanım oturtana kadar o parayı baştan daha iyi kadrolu daha iyi donanımlı bisiklete verirdim, yanlış mı? Değil. Çok ekstrem bulunmaz kadrolu, ya da hastası olduğunuz bir tasarım olmadıkça fastroad slr gibi, tutup da sırf kadrosu güzel aga diye donanımı giriş seviyesi olan bisiklete, donanımı orta/orta üst seviye olan bisikletle aynı parayı vermek çok mantıklı gelmiyor. Highline golf almak varken trendline passat almak gibi. Bunu cannondale'de de görüyoruz. Badboy gibi canavar modelleri var ama fiyatlarına bakıyorsun, donanımlarına bakıyorsun tırt oğlu tırt. İnsan böyle olunca daha dfengeli f/p markalarına kayıyor.

Ağırlık konusun ayrı dünya. Çoğu fitness bisikleti 11-12 kilo arası. Giant escape air gibi mülayim bir model 9,5 kilo olabiliyorken, has fitness bisikletlerini neden hafif tutma çabası gitmiyor üreticiler bende anlamıyorum. İşin olayı zaten hafiflik. Hafif olacak ki uçacaksın, yoksa niye "fitness bike"? pideyi pizza diye satan kebabçılar misali. Hal böyle olunca insan sinirlenip eyter beya deyip yol bisikletlerine kayıyor. Misal sirrus elite alana kadar 500lira daha verip scott speedster 30 almak gibi.
 
Sse deki donanım eksikligi noktasında sana katılmamak imkansız @özgün.ss kayseride de olmayan bir model.ne satan ne de kullanan gördüm ben.onun icin tecrübe etme şansım olmadı henüz.donanımı ne olursa olsun yerli uretimlerden akrepten kaçar gibi kaçıyorum.şuan forumlarda edindiğim bilgiler ışığında sse bana bi sıcak geldi nedense.kullanıcıların yorumları ışığında bu kanıya vardim tabi.yaza kadar tüm markaların edinebileceğim modellerini araştırıp f/p noktasında bana en cazip geleni tercih edeceğim.kaliteyi seviyorum.ucuz mal alacak kadar zengin degilim der ingilizler.haklilarmis.bunu yıllar gectikce acı şekilde tecrübe ediyor insan.bu zamana kadar neyin ucuzunu aldıysam,bi tisortten arabaya kadar, pişmanlık yaşadım.onun icin siz değerli bisiklet dostlarının tecrübeleri önerileri cok degerli benim için.mtb istemiyorum.sehir/tur tarzı olacak.uzun turlar da yapabilmeliyim sehirici grupların etkinliklerine de katılabilmeliyim.böyle bir sınıf bisiklet edinecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ahmetizmir38 Specialized Sirrus Sport modeliyle her türlü tura gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz. Ön ve arkada bagaj takma imkanı sunuyor .SSE ile de çıkarsınız lakin SSE tam manasıyla "Fitness" kategorisindeyken, Sirrus Sport tur yönü biraz daha güçlü bir model. Sirrus sport tur amacı güdülüyorsa ve tur dışında da çevik bir bisiklet isteniyorsa, 1850 Tl bandında bence en alınabilir bisikletlerden birisi şu an.
 
Fiyatindan ziyade beni uzun yolda en çok memnun eden modeli tercih etmek istiyorum.sport modele kisaca bi baktım.cok albenili duruyor.nasip hangi markaya cok merak ediyorum.öneriniz icin cok teşekkür ederim.başka önerileriniz olursa detaylı inceleyeceğim
2 nokta daha var netlestiremedigim.amortisörlü mu tercih etmeliyim duz masa mı ikinci olarak hidrolik disk frenli mı olmalı v fren mi.
 
Geri