Şehir bisikletlerinde carraro markasının çok iyi modelleri var, pahalı markaların giriş seviyesini bisikletlerini almak pek parlak bir fikir değil ki bu dönemde hiç parlak bir fikir değil. Ben olsam amortisörü olmayan iyi bir carraro satın almayı düşünürdüm.Herkese selam. 30 yıllık bisikletim (92 model Dawes Raw Nerve) çalındığı için yeni bisiklet arayışındayım. Mountain Bike'tan Şehir bisikletine geçmeye karar verdim. Orta yada iyi kalite komponent + Carraro,Peugeot markaları ile Specialized Sirrus 1.0 arasında kaldım.Tercihim Sirrus'tan yana gibi ama bisikletçi arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur.
Peugeot bilmiyorum lakin Carraro dan uzak durun. Kadroları her zaman ağır oluyor, örneğin (link)Herkese selam. 30 yıllık bisikletim (92 model Dawes Raw Nerve) çalındığı için yeni bisiklet arayışındayım. Mountain Bike'tan Şehir bisikletine geçmeye karar verdim. Orta yada iyi kalite komponent + Carraro,Peugeot markaları ile Specialized Sirrus 1.0 arasında kaldım.Tercihim Sirrus'tan yana gibi ama bisikletçi arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur.
Ağırlık neyden kaynaklanıyor acaba? Özellikle karbon kadrolu dağ bisikletleri de 12 küsür kilo idi carraro markasının, ilginç.Peugeot bilmiyorum lakin Carraro dan uzak durun. Kadroları her zaman ağır oluyor, örneğin (link)
Malzeme kalitesi, işçilik vb. Bisiklet bakımından Carraro bakılacak en son marka bana göre çünkü her modeli ortalamanın üstünde ağırlığa sahip.Ağırlık neyden kaynaklanıyor acaba? Özellikle karbon kadrolu dağ bisikletleri de 12 küsür kilo idi carraro markasının, ilginç.
Özellikle 300 serisi şehir bisikleti kullanan pek çok fazla insan var, memnun insan da çok diye biliyorum.Malzeme kalitesi, işçilik vb. Bisiklet bakımından Carraro bakılacak en son marka bana göre çünkü her modeli ortalamanın üstünde ağırlığa sahip.
Gerçekten karbon kullanmış olsaydılar 12,7kg olmazdı o bisiklet, muhtemelen tamamen göz boyama amaçlı yapmışlar sonuçta bizim milletimizde bir karbon takıntısı var.
Microshift yüzünden neden vazgeçeceksiniz?Specialized Sirrus 2.0 kullanan var mı arkadaşlar? Microshift seti yüzünden almaktan vazgeçer gibiyim.
ben bisikletimi alırken bayiden çıkarmadan deore m592 sgs 9lu olan arka aktarıcısını microshift advent uzun bacakla , rublesini de 11.42 9lu ruble ile değiştirdim ve şimdiye kadar çok memnunum . sirrus 2 de microshift in hangi serisi varHiç kullanmadım, o yüzden süpriz yaşar mıyım, bilemiyorum. Specialized'ın kadrosuna bittim ama dediğim gibi komponente güvenemiyorum. Şu an itibariyle akrifpedalda 15.800 civarı fiyat var.