Scudo Sports

Specialized Sirrus & Sirrus Sport

@vetohan özür diliyorum erdoğanlarda görmüştüm stokta yokmuş.

Scudo
@burcinhan

Bu stokta yok. Eski ilandir, dolar kuru 3 kusurlerdeyken falan yazmislardir.

Alınır ve keyifle binilir . Ben halihazırda Sirrus modelini kullanıyorum bendeki çelik maşa ona rağmen memnunum. Bu bisiklete bu kurla bu fiyat uygundur. @tumayid

@burcinhan

Eğer yenisinden kastınız Erdoğanlar Bisiklet ise şayet stokta olmayan bir ürün için geçerli olan fiyatı o. Aktif Pedal'da havale ile 4246 liraya satılmakta.

@tumayid

Gözü kapalı alınır o fiyata. Asla pişman olmazsınız.

şöyle bi ilan var, sıfır fiyatı şu an 11.200 lira, değişeni falan yoksa sağlam fırsat, ilkin 8.000 lira falan yazmıştı, ilgilenenlere duyurulur (XL)20220111_094629.jpg20220111_095900.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Herkese selam. 30 yıllık bisikletim (92 model Dawes Raw Nerve) çalındığı için yeni bisiklet arayışındayım. Mountain Bike'tan Şehir bisikletine geçmeye karar verdim. Orta yada iyi kalite komponent + Carraro,Peugeot markaları ile Specialized Sirrus 1.0 arasında kaldım.Tercihim Sirrus'tan yana gibi ama bisikletçi arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur.

Herkese selam. 30 yıllık bisikletim (92 model Dawes Raw Nerve) çalındığı için yeni bisiklet arayışındayım. Mountain Bike'tan Şehir bisikletine geçmeye karar verdim. Orta yada iyi kalite komponent + Carraro,Peugeot markaları ile Specialized Sirrus 1.0 arasında kaldım.Tercihim Sirrus'tan yana gibi ama bisikletçi arkadaşların da fikirlerini duymak iyi olur.
Şehir bisikletlerinde carraro markasının çok iyi modelleri var, pahalı markaların giriş seviyesini bisikletlerini almak pek parlak bir fikir değil ki bu dönemde hiç parlak bir fikir değil. Ben olsam amortisörü olmayan iyi bir carraro satın almayı düşünürdüm.

Peugeot bilmiyorum lakin Carraro dan uzak durun. Kadroları her zaman ağır oluyor, örneğin (link)

Carraro 324 denedim, dediğiniz gibi hantal geldi ve yerli alüminyum kadrolarda çatlama sorunu varmış diye duydum.

Peugeot bilmiyorum lakin Carraro dan uzak durun. Kadroları her zaman ağır oluyor, örneğin (link)
Ağırlık neyden kaynaklanıyor acaba? Özellikle karbon kadrolu dağ bisikletleri de 12 küsür kilo idi carraro markasının, ilginç.

Ağırlık neyden kaynaklanıyor acaba? Özellikle karbon kadrolu dağ bisikletleri de 12 küsür kilo idi carraro markasının, ilginç.
Malzeme kalitesi, işçilik vb. Bisiklet bakımından Carraro bakılacak en son marka bana göre çünkü her modeli ortalamanın üstünde ağırlığa sahip.
Gerçekten karbon kullanmış olsaydılar 12,7kg olmazdı o bisiklet, muhtemelen tamamen göz boyama amaçlı yapmışlar sonuçta bizim milletimizde bir karbon takıntısı var.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Malzeme kalitesi, işçilik vb. Bisiklet bakımından Carraro bakılacak en son marka bana göre çünkü her modeli ortalamanın üstünde ağırlığa sahip.
Gerçekten karbon kullanmış olsaydılar 12,7kg olmazdı o bisiklet, muhtemelen tamamen göz boyama amaçlı yapmışlar sonuçta bizim milletimizde bir karbon takıntısı var.
Özellikle 300 serisi şehir bisikleti kullanan pek çok fazla insan var, memnun insan da çok diye biliyorum.

Giriş seviyesi 14 kilo bisikletim orta seviye bir maşa ve tekli sistem takviyesiyle 12 küsür kiloya düştü. Bendeki kadro da 1980 gram, üzerinde zaten tekli sistem olan ve havalı maşa ile gelen karbon carraronun neden 12 küsür kilo geldiğini anlamak zor.

Üşenmedim gittim baktım, parça listesi de gayet iyi sayılabilir. Çok ağır olsa kadro 1400 küsür gramdır diye tahmin ediyorum, bence sele borusu gibi ekipmanlarda ağır parçalar kullanılmış olabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: rawnerve
@rawnerve merhaba

Eğer vites sayısından daha çok vites oranlarinda ki verim ve fiyat performans ile birlikte kalite ise önceliğiniz linkteki bisikleti alıp (link)

aşağıdaki linte ki parçalarla modifiye etmenizi tavsiye ederim

(link) .

bu parçaları bisikletiniz de başka bir parçayı değiştirmeye gerek kalmadan takabilirsiniz. ve piyasada ki tüm yerli bisikletlerden daha üstün vites oranlarına daha uygun fiyata sahip olmuş olursunuz.
@rawnerve eğer yerli değilde ithal bisiklet arıyorsanız tercihim fiyat performans Giant escape 2 olur (link) . yukarıdaki modifiyeyi aynı şekilde bu bisiklete de uygulayabilirsiniz
ithal olsun ve konforlu olsun diyorsaniz buna kesinlikle bir göz atın (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Specialized Sirrus 2.0 kullanan var mı arkadaşlar? Microshift seti yüzünden almaktan vazgeçer gibiyim.

Hiç kullanmadım, o yüzden süpriz yaşar mıyım, bilemiyorum. Specialized'ın kadrosuna bittim ama dediğim gibi komponente güvenemiyorum. Şu an itibariyle akrifpedalda 15.800 civarı fiyat var.

Hiç kullanmadım, o yüzden süpriz yaşar mıyım, bilemiyorum. Specialized'ın kadrosuna bittim ama dediğim gibi komponente güvenemiyorum. Şu an itibariyle akrifpedalda 15.800 civarı fiyat var.
ben bisikletimi alırken bayiden çıkarmadan deore m592 sgs 9lu olan arka aktarıcısını microshift advent uzun bacakla , rublesini de 11.42 9lu ruble ile değiştirdim ve şimdiye kadar çok memnunum . sirrus 2 de microshift in hangi serisi var20221001_160219.jpg
(link) bu bisikleti düşünüyorsanız şöyle bir tavsiyem var . arka aktarıcısı sanırım 8li. kadrosu çok güzel ve kaliteli . bence vazgeçmeyin .onun yerine arka aktarıcı ve rubleyi linkteki aktarıcı ve ruble ile geliştirin (link) . üzerinde ki arka vites kolu desteklemezse shimano m315 sağ vites kolu alırsınız ilave olarak fiyatı 300 gibi. ve böylece harika oranlara ve kadroya sahip bir bisikletiniz olmuş olur
yukarıda bahsettiğim acera m3020 8li aktarıcı global sayfada linte ki sirrus 2 de kullanılmış (link) .bu ürünü almanızı tavsiye ederim. hiç bir değişiklik yapmadan sadece 11.40 8li ruble ve zincir kısa geleceği için yeni bir zincir takviyesiyle min masrafla bisikleti geliştirme şansınız da olur

Son düzenleme:
  • Beğen
@rawnerve Microshift'in en alt seri komponentlerini kullanıyorum, Shimano'yu hiç aramadım açıkçası.

Microshift markasını ucuz Çin malları gibi düşünmeyin, Shimano alternatifi Tayvan malı kaliteli bir marka, bence denemeye değer.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Geri