Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.107
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Fotoğrafları görebilir miyiz, merak ediyor insanBende dün aynısını yazacaktım. ama Sirrus 2 fiyatı (link) linteki Peugeot t10 x2 nin 2 katı olmasına rağmen bir şey demedim. Bir de ithal güzel bir bisiklet alacak imkanı olan arkadaşa uygun fiyatta olsa da kafasını karıştırmak istedim.
Bir de Bianchi Accel den Peugeot nun grubu olan cycle europaya geçti. 2022 de ki Peuget bisikletler Bianchi markası ve renkleriyle satılacak. bir bayi arkadaş T11 ve GR14 ün aynı kadrolarla Bianchi olarak üretilmiş hallerinin resimlerini gönderdi. çok daha estetik ve güzel durmuşlar . Bu yüzden Peugeot düşünenler yeni Bianchileri bekleyebilirler bence
Eğer illa shimano olsun diyorsanız trek fx2 bakın derim fiyat bakımından hemen hemen aynılar.Mağazaya gittim, gerçekten de kadro çok güzel. Arka aktarıcı microSHIFT RD-M26S, 7-speed , ön ise MicroSHIFT FD-R252, Band-clamp .
Tam tersine, ust seviye donanım için carraro tercih edersen kadro problemleriyle ugrasir durursun. Gerupset donaninimi hicbir sey, kadro kalitesi her şeydir.Şehir bisikletlerinde carraro markasının çok iyi modelleri var, pahalı markaların giriş seviyesini bisikletlerini almak pek parlak bir fikir değil ki bu dönemde hiç parlak bir fikir değil. Ben olsam amortisörü olmayan iyi bir carraro satın almayı düşünürdüm.
Yine de grupset olayını da yabana atmamak gerek. Grupset fiyatına, aynı grupseti komple bisikletle beraber de alabiliyorsun, bisiklet bedavaya gelmiş gibi oluyor.Tam tersine, ust seviye donanım için carraro tercih edersen kadro problemleriyle ugrasir durursun. Gerupset donaninimi hicbir sey, kadro kalitesi her şeydir.
Değil abicim.Yine de grupset olayını da yabana atmamak gerek. Grupset fiyatına, aynı grupseti komple bisikletle beraber de alabiliyorsun, bisiklet bedavaya gelmiş gibi oluyor.
Marka bisiklet ayrı bir tat veriyor ama biraz da bütçe meselesi iş.
Kadro önemsiz demedim, kadro çok önemli elbette ama diğer komponentler de çok önemli.Değil abicim.
Specialized sirrus, cannondale quick, merida crossway, lapierre urban shaper, trek fx vs tarzi bir kadro kullanmadiysaniz ne demek istedigimi anlayamazsiniz.
Trek fx kullaniyorum, son 3 yilda 40bin kmyi devirdim, hala taş ve rijit, ustelik 3x8 altis kullaniyorum. Bisiklet de 2015 model ve ikinci el sldim. Benden onceki sahibi de uzun turlar yapiyormus.
Bu model yasindaki bir bisiklet hala ilk uretildigi gunku gibi taş. Ayni paraya Deore setli bir mosso carraro peugeot mu yoksa tourney setli yukarida ilk saydigim markalardan biri mi derseniz cevabim net olur. Kadro cok onemli, gerisi hikaye.
Ege abi fiyatlandırma politikası eskisi gibi olsa neyse ama yeni sistemde fiyat farkı çok fazla açıldı. Vergisiydi falan derken derken trek vesaire markaların giriş seviyesi bisikletleri yerine çok daha fazla donanımlı orta sınıf marka bisikletlerine binebiliyorsun.Tam tersine, ust seviye donanım için carraro tercih edersen kadro problemleriyle ugrasir durursun. Gerupset donaninimi hicbir sey, kadro kalitesi her şeydir.