Scudo Sports

Strava gibi uygulama problemleri

Kendi deneyimlerimi yazayım yeni tele geçtim ve strava sapıttı bugün kü turdada kayıt etmemiş adam akıllı çizgiler dümdüz :)
Öncelikle bu telefonların pil tasarruf modu tam bir gizli silah. Benim telin pil koruma özelliği strava arkada çalışırken sonlandırmaya ayarlıymış 1 saat önce farkettim şimdi stravayı serbest bıraktım.
Strava ayrıca ilk çalışmada internet istiyor. İnterneti açıp kayıta başlayıp sonra sadece gps ile devam ediyorum. Bakalım bir sonraki kayıt turunu merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
Urban Biker adlı uygulamayı da öneririm. Sürüşünüzü gpx olarak kaydedip sonra strava benzeri uygulamalara da upload edebilirsiniz.
Bataryayı strava'ya göre daha az harcıyor ve oldukça detaylı bilgiler veriyor.

Sonunda düzeldi stravam
Meğerse pil koruma uygulaması ekran kapanınca stravayı kapatıyormuş

İki gündür benim telefonum strava iOS uygulaması ile kayıt yapmıyor. Hava biraz kapalı falan ama böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
@mehmet.t
Bende aynı dert var ama çözemedim bir türlü runstastic uygulamasınıda yükledim aynı derst onda da var. Sanırım kullandığım telefonun (İphone6) gpsinden filan dicem ama yandex navigasyon ya da google mapsde gayet doğru çalışıyor

@mertgulkokan bende ios'tan android'e döndüm. Son 2 turumda ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşadım. Akşam ayarları kurcalarken farkettim ve güç tasarrufu modunda stravayı ekranla birlikte kapatıyormuş. Bir daha deneyeceğim inşallah düzelir

bende de runstatic sürüş esnasinda calisiyor bir sorun yok ama sonra kapatiyorum ama hala arkaplanda calismaya devam ediyor durmuyor surekli çalışıyor

Belki sorunu yasayan baskalari da vardir arkadasin yasadigi sorun guc tasarrufu modundan kaynaklaniyor olabilir benim telefonumda da oyle(g4) guc tasarrufu acikken ekran kapandiginda gps kullanimini kapatiyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seçenekler bölümünden, uygulamalar, stravayı seçtikten sonra izinler ve pil bölümünden, gerekli izinleri verirseniz ekran kapalı olsa da program çalışmaya devam eder. Bir denemenizi tavsiye ederim.

doze modundan etkileniyordur,korunan-arkaplan çalışmasına izin ver ayarlarından izin vermeniz lazım-uygulamalar optimizasyonları yoksayda ekli olduktan sonra sorun çıkmaz

samsung android kullanıcıları - güç tasarrufu modundayken strava yı kapatmasını engellememe rağmen (uyduyu alıp veri alımını kapatıp yola devam ederken) gps i bir yerde kesiyor, uygulamayı geri çağırdığımda (tamamen kapatmıyorum-arka plana alıyorum) kaldığım noktaya düz bir doğru birleştiriyor ve uygulama yeniden data almaya başlıyor düzelttiğimi sandığım sorunum çözülmemiş anlayacağınız samsung kullanıcıları yardımcı olabilir mi? Hiç bir şekilde güç tasarrufu modu (pil tasarruf modu- maz. değil orta tasarruf modundayım) açık olmamalı mı acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz?

@isoselayarlar uygulamalar-optimizasyonları yoksay ayari var mi? bu ayari bulursan orada strava ekli olsun

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Desert Fox

Kardeşim, pil kullanımını optimize et - strava seçiliydi kaldırdım şimdi sanırım optimize edileni kaldırmış oldum bu ne işe yarayacak acaba?
Daha öncesinde güç tasarrufu modundayken strava uygulamasının arka planda çalışmasına da izin vermiştim. Bu farklı bir mod mu?

Screenshot_20180221-090553.png

@isoselsanirim doze modunun ayari bu

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Desert Fox

Teşekkür ederim. Bir de bu şekilde deneyeceğim. Eğer böyle olacaksa samsung android'de 2 adet ayar yapmak gerekiyor demektir. Tekrar deneyip yeniden bilgi vereyim son durum hakkında.

test ettim pil koruma modu açıkken gps'i kesiyor, normal modda (güç koruma modu kapalıyken) arka planda çalışıyor. Bir türlü çözemedim. :(

@isosel demekki tasarruf modunda gps i kapatıyor hocam.ben pil tasarruf modlarını kullanmıyorum pek,uzun turlarda powerbank seçeneğim var pili düşünmüyorum

@Desert Fox
Aynen gerektiği taktirde ben de öyle yapacağım artık. Teşekkür ederim.;)

@isosel Eğer biraz bütçeniz varsa İgs10 km saatini öneririm. Uzun turlarda sarjım bitecek korkusu taşımaya son veriyor. Telefon telefonluğunu yapıyor. Tur biter bitmez bluetooth ile stravaya bağlanıp hemen turumu görebiliyorum.

@trainspotting35 sen de haklısın tabi abi bi araştırayım nedir ne değildir diye fiyatı biraz tuzlu gibi bana, olmadı biriktirir alırım :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ios'a güncelleme gelmiş güncelledim sonra açılmadı haberiniz olsun

Geri