Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Bugün, benim deneme güzergahım olan Göztepe - Güzelbahçe arasını Triban 3 ile gidip geldim. Bisikleti alalı 1 hafta olmamasına rağmen, ne bir boyun ağrısı ne bir sırt ağrısı ne de popo ağrısı yaşadım. Gidiş de geliş de rüzgarlı olsa, çok büyük keyif aldım bu sürüşten. Beyler ayıptır da bunca zamandır insan yol bisikletinin bu kadar zevkli olduğunu söylemez mi ya, teessüf ediyorum size :D

İlk 2 gün sahilde sürerken yaşadığım bisikleti kontrol duygusunu bu sefer hiç yaşamadım. Bisikletin geldiği gün 5-10 km bir şey sürmüştüm ve hiç alışamamıştım öyle ki iade etmeyi dahi düşündüm. Bugün dönerken ise bisikletten hiç almadığım keyfi aldım. Microshift hariç, gerçekten çok güzel bir iş yapıyor Triban 3. Yol bisikletine başlayacaklara naçizane tavsiyemdir kendisi. Bu da bugünkü turdan kayıt ve fotoğraf :

(link)

http://i.imgur.com/pU2340i.jpg

Scudo
(link)

Pazar kahvaltısı için ekmek ve yumurta ihalesi bana kaldı. Fırsat bu fırsat dedim:)

(link)

Aslında 92 km ama 70. km de şarzım bitti :( kaydı zor aldım.

Strava tarzı uygulama kullananlar powerbank taşıyacak galiba

yok stravayı kapadım bu nedir ya 2 gunde bısıklet tek parça kalamadı 4 lastık patladı jant pert oldu. sağlık olsun ne yapalım

@celikeren banada strava sahil yolunda 117 km yaptırmış bir ara normaldir :D gps de şaşırabiliyor arada sırada :D

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Strava gerçekten de adamı baştan çıkarıyor.O yüzden bir tane de Runtastic olsun
antrenman.png

(link)

@C.Öz

Körfez işini bende yapmak istiyorum ancak E-5 ten tırsıyorum. Sen nereden gerçekleştirdin Cengiz ?

Ekran görüntüsü olmasın diye kod yaptırdık kardeşim. Kullansana @halil ibrahim duran :acpsnr:

@mtb_rider
Tem bisikletliye kapalı malesef cezai işlem uygulanıyor, körfez turu için tem ve d100 dışında alternatif olarak eski İstanbul yolu var fakat eğimleri çok ve yolu uzatıyor. Ben D100 karayolundan gölcük Karamürsel bağlantısına kadar yol aldım. Gölcük Karamürsel Yalova yol ayrımından Yalova ya ulaştım. Sabah 6 da çıktım yola trafik yoktu izmite kadar sadece dilovası ve liman bölgelerinde tır ve kamyon vardı bu bölgede ekstra dikkatli olmak lazım. Risk daima var yönetmek gerekli bu kaldırımda da aynı karayolunda da, cesaretini kırma Mustafa..!

@C.Öz

Kesin yapacağım. Mtb bisiklet ve lastiklerle daha fazla zaman alacak sadece. Tek çekincem kara yolu üzerindeki ayarsızlar.

<iframe src="(link)" width="950" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

endomondo da direkt foruma resim görüntüsü olarak nasıl iliştiriyoruz.

Geri