Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

34 ortalamalı zone 2. 😳 Allahım, bırakacam bu sporu 🥺
ya çok kalabalıklardı ve arkadaş genelde arkalardaydı...
ya da değerlerde bi sıkıntı var...
2 saat 90w ile ortalama biraz garip..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
ya çok kalabalıklardı ve arkadaş genelde arkalardaydı...
ya da değerlerde bi sıkıntı var...
2 saat 90w ile ortalama biraz garip..
Tespit çok doğru. Tam olarak 3 buçuk saatin 2 buçuk saatinde arkalarda yattım. Grup çok düzgün çalışınca bana çok iş düşmedi. Zira dün sağlam eforlu bir sürüş sonrası bugüne toparlanmam gerekiyordu 👍🏻

Tespit çok doğru. Tam olarak 3 buçuk saatin 2 buçuk saatinde arkalarda yattım. Grup çok düzgün çalışınca bana çok iş düşmedi. Zira dün sağlam eforlu bir sürüş sonrası bugüne toparlanmam gerekiyordu 👍🏻
Ekip recovery için güzel yardım etmiş...
keşke hep böyle güzel sürüşler yapabilsek...

@_Madmexx _ haklısın, doğrudur. Mtb kullanan arkadaşın bisikleti 15.5 kg ağırlığında ve yanına da sırt çantası almıştı. {benim bisiklet 9 kg} Birazda kiloluydu arkadaş. Buna rağmen bizle birlikte 104 km yol katetti. Bizde O'nu tebrik ettik. Geride kaldığı zamanlarda da bekledik. Yakında O'na da carraro 062 alacağız inşaAllah.

Pendik bölgesindeki sürmesi en güzel kısımlar Ballıca kısımları, güzel yollar var bu bölgede pedallayan varsa iletişime geçip pedallamak isterim

Dosyalar

• IMG_20201026_005346.jpg
    IMG_20201026_005346.jpg
    126,3 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: Daytona
34 ortalamalı zone 2. 😳 Allahım, bırakacam bu sporu 🥺

Bu başlığı seneye dönmek üzere terk ediyorum. Hoşçağalın. 😆
Abi 120 km ye 300 elev. düz yol demek. 😬 Birde yalnz sürmüyorsan zaten bu ortalamayı yapmayan adamın biskletine el koyarlar.
Geçen sene kondisyonu düşük dönemlerimden bir sürüş bırakayım bende o zaman. (bunu 11 kg lık bisikletim ile yaptım)

(link)

1603735271623.png

Bugün çıkmayacaktım ama şöyle keyif çatmalı bir kahve turu yapayım dedim.

(link)

1603735166132.png

Eray Yumuşaker ben. Bazı rahatsızlıklar ve sonrasında pandemi vb. süreçler nedeniyle uzun bir zamandır vb strava kayıt yapmadım. Ama dileyen dostlarla karşılıklı followlaşıp iletişim kurabiliriz. Sevgiyle, sağlıkla...

Bisiklet yüksek km hızlarda akmıyor düşük km hızlarda sıkıntı yok sebebi nedir mesela çok uzun bir bayirda saldigimda 50yi gecmiyorIMG_20201026_223445.jpg

@seko35.50 Hayırlı olsun 100km üstü sürüşünüz. Sizle yine selamlaştık bugün. Kendin pişir kendin ye restoranından sonraki kavşakta siz Urla tarafına devam ediyordunuz ben de Konak istikametine. Biz iki kişiydik. Komple siyah giyimli olan bendim.

EnginK.
AA tamam hatırladım dostum aynı yöne gitseydik tanışırdık,bir dahakine artık,esasında özlemişim 100 üzeri sürüş yapmayı,yok işe gitmeden sabahtan,yok iş sonrası derken hep kısıtlı zamanlarda sürüşlerimi yapıyorum,ama evde temizlik vardı içişleri bakanı bugün beni serbest bırakınca patladım bende :komik:

Son düzenleme:
Bugünü ciddi birkaç köpek saldırısı sonucu yaptığım kazayla hastanede tamamladım. Acil bölümünde pansuman yapıp tetanoz aşısı vurdular, cerrahi bölümüne gitmemi tavsiye ettiler, yarın gideceğim. 40 km mesafede birkaç yüz tane köpeğe denk geldim, çoğunun sayısı 5-15 arası gruplar halinde, saldırgan. 500 metre git, in bisikletten, köpekleri geçene kadar 200-300 metre elinde taşı, sonra 500 metre daha devam, ne kadar spor sayılırsa artık...

Screenshot_20201027-175148_Strava.jpg

Son düzenleme:
Kucuk poşette kuru köpek maması taşıyıp gördüğünüz biraz biraz dökerek geçerseniz uysallasiyorlar

@dirtyblog_ Kovalayan hayvan düşüp canımın yandığını anlayıp kaçıp uzaklaştı da senin gibi 2 ayaklı olanın kafası o 4 ayaklılar kadar çalışmıyor, ona çözüm yok.

Bugünü ciddi birkaç köpek saldırısı sonucu yaptığım kazayla hastanede tamamladım. Acil bölümünde pansuman yapıp tetanoz aşısı vurdular, cerrahi bölümüne gitmemi tavsiye ettiler, yarın gideceğim. 40 km mesafede birkaç yüz tane köpeğe denk geldim, çoğu sayısı 5-15 arası gruplar halinde, saldırgan. 500 metre git, in bisikletten, köpekleri geçene kadar 200-300 metre elinde taşı, sonra 500 metre daha devam, ne kadar spor sayılırsa artık...

245363 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. O bölgede terk edilen çok köpek var. Hayvanseverler gidip besliyorlar ara sıra.

@eshquiaa teşekkürler. Umarım onlara ve yakınlarına da bu saldırılar olur zaman içerisinde.

• Beğen
Tepkiler: reloqram
Geri