Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

@umutcelik çekim çok güzel olmuş , Hollanda 'ya pandemiden dolayı 1,5 yıldır gidemiyorum özledim cidden :) . Bu arada youtube için ben bir trick geliştirdim. Aksiyon kamerasıyla 2k çekim yapmak hafıza kartını daha çabuk bitiriyor. Ben yine 1080p çekim yapıp , programdan encode ederken 1440p olarak seçiyorum , yt codec 'i vp09 yapıyor (kötünün iyisi) .

Scudo
@umutcelik çekim çok güzel olmuş , Hollanda 'ya pandemiden dolayı 1,5 yıldır gidemiyorum özledim cidden :) . Bu arada youtube için ben bir trick geliştirdim. Aksiyon kamerasıyla 2k çekim yapmak hafıza kartını daha çabuk bitiriyor. Ben yine 1080p çekim yapıp , programdan encode ederken 1440p olarak seçiyorum , yt codec 'i vp09 yapıyor (kötünün iyisi) .

Yolunuz bu tarafa duserse beklerim. Sehir ya da yol yedek bisikletlerimiz var kiyafet getirin yeterli, beraber cikaruz turlamaya.

Allah kahretmesin o codecleri. avc1 yerine vp09 icin kirk takla atiyorum ben de. 4k ya da 2k cekim yapip yuklesem youtube 24 saatte islemiyor izleyen az diye. Hafiza kartim buyuk ama pil sorun cikartiyor. Uzun suruslerde deyeyim ben bu taktigi, cok tesekkurler.

Yolunuz bu tarafa duserse beklerim. Sehir ya da yol yedek bisikletlerimiz var kiyafet getirin yeterli, beraber cikaruz turlamaya.

Allah kahretmesin o codecleri. avc1 yerine vp09 icin kirk takla atiyorum ben de. 4k ya da 2k cekim yapip yuklesem youtube 24 saatte islemiyor izleyen az diye. Hafiza kartim buyuk ama pil sorun cikartiyor. Uzun suruslerde deyeyim ben bu taktigi, cok tesekkurler.

Rica ederim... çözüm oluyor bu trick ;)

Birlikte tur çok güzel olur , sizinle de tanışmış oluruz . Takibe alayım mesajlaşırız... Şu anki takvim ve Dünya'daki pandemi durumuna baktığımda en iyi ihtimal Eylül sonu olabilir.. Bisiklet olmasına çok sevindim , cidden yanıma alırım formalarımı beraber çekim de yaparız ;)

Pazar gunu suruse cikmistim, buraya yazmayi unutmusum eksik kalmasin.

Havanin gunesli olmasina kanip suruse cikayim dedim, arkadaslarindan kimse katilmayinca tek basima koyuldum yola. Ilk basta arkadan ruzgar, mis gibi hava vardi ama buranin degisken havasi yuzunden bir kac kez yagmura yakalandim. Bir ara doluya cevirdi, bir otobus duragina sigindim 15-20 dk bekledim yagmur/dolu dinsin diye ondan sonra "seker miyiz eriyelim kardesim" diyerek devam ettim yola. Bisiklet zaten camur oldu, benim ustum basim da fena pislendi ama guzel bir surustu.

Strava: (link)

Surus sonrasi stravaya bakip, "arkadan ruzgar sayesinde iyi de ortalama yapmisim heee" derken reyizin surusunu gordum uzaklara baktim bi sure. Tamam biz de tail wind ile surduk de bu nedir arkadasim 270 km'lik suruste 37 km/s ortalama mi olur!

Neyse, ben surus videosunu birakayim buraya. Youtube'da video kalitesini dusuruyordu hep, sagdan soldan okuduklarimdan sonra videolari 2k cekemeye basladim ben de bundan sonra.

Video'da güzelim yolları, doğayı, evleri, bisiklet yollarını geçtim de yerde bir tane çöp bile görmemek ne kadar güzel, medeniyet ve bilinçli halk işte böyle bir şey..

Screenshot_51.png

295.6 km/h.

Azıcık daha zorlasam süpersonik hızlara çıkacaktım da.. Olmadı naparsın. (Hoş ses hızına çıkıp neden Ümraniye'ye gidesim gelmiş onu da bilmiyorum)

İş çıkışı Sagan ediyşın 😬😬..........................................................................................................F4689D21-DC46-4408-9AE5-BD054EC304A5.jpeg

Son düzenleme:
Geri