Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@Vedat_Çakar

Evet durum o da olayı tecrübe eden yada tahmin edebilecek birisini arıyorum.. :D

Scudo
Kullanmakta olduğunuz programı daha önce kullanmadım ancak program ayarından olabileceğini sanmıyorum isterseniz firmaya yazabilirsiniz daha net cevap için

@Vedat_Çakar

Eyvallah Vedat hocam teşekkürler. En güzeli o olacak. Doğru diyorsun.

-------------------------

Bilgilendirme: Manuel olarak *.fit dosyasını stravaya upload edince heart rate dataları geldi. Senkronizasyon yapan programda hata var demekki. Firmaya bilgilendirme maili atacağım konu ile ilgili. Gelen cevabı da sizinle paylaşırım.

Kafa yoran herkese çok teşekkür ederim.

igs10-strava-heart-rate.png

@uslsy umarım problem çözülür

• Beğen
Tepkiler: uslsy
bostancıdan pendiğe kadar süreceğim.. oradan ido ile yalovaya geçip, tekrar bisiklet ile karamürsel tarafına gideceğim...
ido'ya bindiğimde manuel olarak durdurup yalova'ya varınca devam ettirsem, tek bir sürüş olarak kaydediyor mu?
Yoksa arada deniz aşırı bir mesafe geçildiği için saçmalıyor mu???

nasıl bir yol izlesem daha doğru veri alabilirim??

@Noldor
deniz otobüsüne bindiğinde kayıtı durdur Yalova'ya varınca kayıtı devam ettirirsen bir şey olmaz haritada düz çizgi gözükebilir sıkıntı yok onda

@dnzlye teşekkürler...
yanlış veri girip flag yemeyelim...

@Noldor şöyle bir kayıt çıkacak ortaya

şöyle.png

Aslında ortalamaya etki etmiyor ama benim bu sürüşümde ortalamamı düşürmüştü. Pause yapmayı unuttum muhtemelen. Pause yapın feribota girince. GPS kapansa bile sorun olmuyor, açıp kaldığınız yerden devam ediyorsunuz

@Serkan Mıstınoğlu
hocam, ortalama gibi bir derdim yok...
sadece yaptığım mesafeleri, süreleri doğru tutsun, gereksiz yere de flaglenmeyelim yeter bana...
herhangi bir listeye girecek bir performans sergilemiyorum zaten...
maksat gezmek, biryerden bir yere gitmek...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
strava'nın yazı karakterini bilen var mı?

@isosel Segoe UI diyorlar. %100 aynı değil ama 2 rakamında farklılık var mesela

s9hvfji6uj4p0mecnqpt1932983bdbSegoe UI LightT.gif

@Serkan Mıstınoğlu
uvv 30$ amman kendim yazarım zaten a sı tutmuyor :D

• Beğen
Arada yabancı insanlar beni kendi etkinliklerine etiketliyorlar bunu neden yapıyorlar bilen var mı? Normalde bu özellik sayesinde grup sürüşünde bir kişi kayıt alıp diğer katılanları etiketliyor ve sürüşü paylaşabiliyor. Ama dünyanın değişik yerlerinden insanlar etiketliyor kabul etsem bir türlü etmesem bir türlü. Kabul etmeyince de kendimi suçlu hissediyorum :)

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, Strava da rota oluştururken sokak, cadde isimleri çıkmıyor. Paralı üyelikte mi aktif oluyor.

RD8aP1.jpg

Stravada oluşturduğumuz segmentleri sadece biz mi görebiliyoruz, yoksa artık oradan geçen herkes sıralamaya girebiliyor mu?

@Ahmet TOPAL
Oluşturduğun segmenti "make public" yaparsan herkes sıralamaya girer.

• Beğen
Geçen mobilde fark ettiğim özellik. Grup ile sürüş yapmış birine kudos veriyoruz ya. Gruptaki diğer insanların listesinin olduğu ekranda telefonu hafiften sallıyoruz bir menü çıkıyor. Hepsine şukusunu ver dersek gruptaki herkese şuku veriyor. Çok hoşuma gitti. Önceden PC'den amele gibi tek tek profillere girip kudos verir idim..

Geri