kaliteli_tayt_önemli
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 910
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
strava çok yenilikçi bir yapıya sahipmiş gibi sürüm açısından niye bu kadar yenilikçi olma çabasında acaba.Strava ios 16 isteyecekmiş en az, iphone 7'li bi atletleri olarak ben eleniyorum anlamına geliyor bu![]()
Arkadaşlar strava da etkinlik bittikten sonra etkinlik adını değiştirirken diyelim ki ;
Bugün kü antrenman harikaydı diye yazmak istediğimizde kaydettikten sonra baktığımızda sadece Bugün kelimesini
kullandığını diğer yazdıklarımızın gittiğini görüyorum.Bilgisayar da da , cep telefonun da da aynı sorun var.Birde
Stravadaki adımımızın soy ismin de yazdığımız takım adımız artık görünmüyor.Bu durumu rapor ettim soyisim kısmı düzeldi fakat sonra gene bozuldu.
Yazılımsal bir sorun mu var acaba ?
evet evet bence de.Bu yapay zekadan kaynaklı oldu.Çünkü metin girdiğimizde de o metni kafasına göre değiştiriyor.Nasıl iptal edeceğiz acaba ?Bugünkü kelimesini yanlış yazdığınız için Strava isyan etmiş olabilir.
Şaka bir yana, her gün bir ya da iki aktivite girişi yapıyorum, her seferinde de birçok bilgiyi değiştiriyorum ancak hiç sıkıntı yaşamadım. Birkaç gün önce beta olarak yapay zeka özellikleri eklediler, ve aynı gün sistemleri çöktü. Belki sizin hesabınızda bunlardan kaynaklanan birkaç sorun oluşmuştur ve devam ediyordur.
Sizin için deneyeyim dedim, sorun yok:
322155 dosyayı görüntüle
evet evet bence de.Bu yapay zekadan kaynaklı oldu.Çünkü metin girdiğimizde de o metni kafasına göre değiştiriyor.Nasıl iptal edeceğiz acaba ?
stravada kulladığınız favori uygulama ve integrasyonlar neler?
yazılanı yaptım bende oldu.iphone kullanıyorum.Cevap geldi.Beta dan çıkma olayını anlatmışlar.
Aşağıdakileri yaparak Sporcu Zekasını devre dışı bırakabilmelisiniz:
Beta dan çıktım.Ama değişen bir şey yok
- Strava uygulamasında, etkinliklerinizden birine gidin
- Aşağı kaydırın ve Sporcu Zekası bölümünün altındaki “Daha Fazlasını Söyle” ye dokunun.
- “Geri Bildirimi Paylaş” ı ve ardından “Beta Sürümünden Çık" ı tıklayın.”
3.parti bir yazılımımda yok.Hesabı incelemeleri için bilgilerimi ilettim bakalım ne çıkacak?
İncelediğim kadarı ile şuan bir çok kişide bu sorun var.Yapay zeka işinden sonra olanlar oldu.
Beta kullanıcı grubuna girmişseniz cihaza bir beta sürümü kurmuşsunuz muhtemelen.Cevap geldi.Beta dan çıkma olayını anlatmışlar.
Aşağıdakileri yaparak Sporcu Zekasını devre dışı bırakabilmelisiniz:
Beta dan çıktım.Ama değişen bir şey yok
- Strava uygulamasında, etkinliklerinizden birine gidin
- Aşağı kaydırın ve Sporcu Zekası bölümünün altındaki “Daha Fazlasını Söyle” ye dokunun.
- “Geri Bildirimi Paylaş” ı ve ardından “Beta Sürümünden Çık" ı tıklayın.”
3.parti bir yazılımımda yok.Hesabı incelemeleri için bilgilerimi ilettim bakalım ne çıkacak?
İncelediğim kadarı ile şuan bir çok kişide bu sorun var.Yapay zeka işinden sonra olanlar oldu.
Aha 😁bu hiç aklıma gelmedi.Hemen deniyorum.TeşekkürlerBeta kullanıcı grubuna girmişseniz cihaza bir beta sürümü kurmuşsunuz muhtemelen.
Strava'yı cihazdan kaldırıp uygulama marketinden resmi sürümü kurarsanız bence çözülebilir.
Team02.cc yazısını 2 den sonra mokta olduğu için web sitesi adresi olarak algılıyor olabilir mi? Noktayı silip deneyin birde. Haa gayret forumca el birlik olursak buluruz sorunun kaynağını evelallah 😂Aha 😁bu hiç aklıma gelmedi.Hemen deniyorum.Teşekkürler
Gene olmadı😁
yaw ne salak bir iş.Etkinlik adına şunu yazıyorum ; Misafirimiz ile antrenman.Atakum bunu kabul ediyor ama
Misafirimiz ile antrenman.TeamO2.cc yazınca çıkan sonuç şu : Misafirmiz ile , bu kadar yazıyor.Kesinlikle TeamO2.cc
yazamıyorum.Bu nasıl saçma bir şey ya.
deneyeyim hemen....Team02.cc yazısını 2 den sonra mokta olduğu için web sitesi adresi olarak algılıyor olabilir mi? Noktayı silip deneyin birde. Haa gayret forumca el birlik olursak buluruz sorunun kaynağını evelallah 😂
Biraz araştırdım şimdi ve şu habere denk geldim , artık link falan eklemeye izin vermiyorlarmışVe hatta ingilizce uzun bir metin ekledim içinde de TeamO2.cc yazdım bilin bakalım ne oldu ? Sadece o metin içinde geçen
TeamO2.cc kelimesini almadı.Acaba nasıl oluyor bu iş? Neden takımın adına takıldı ? Bizi beğenmiyor sanırım strava
deneyeyim hemen....
oldu bu sefer yazdı.ama daha önce nokta koyuyorduk !
322186 dosyayı görüntüle
Sayenizde çözdük gibi ama gene de tabi bir sorun var strava da bu konuda.
Profil adı da düzeldi. Ama noktasız.Olsun buna da şükür![]()
Çok saçma bir karar olmuş, ücretini ödediğim bir hizmet özgürlüğümü kısıtlamamalı! Alternatif bir yazılım çıkamadığı için Strava şımarmaya devam ediyor.Strava yaptığı yeni güncelleme ile artık 3.part yazılımlara verileri yollamayacakmış. Daha anlaşılır şekilde, yapılan antrenman yada sürüşü stravaya yükledikten sonra, verilerinizi analiz ettiğiniz yada antrenörün analiz ettiği trainerroad gibi sayfalara otomatik olarak aktarılıyordu. Bu güncelleme ile strava verikeri başka siteler ile paylaşıma kapatıyor.