Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@trainspotting35 hocam tek tek benim de aklima geldi de ugrasmak istemedim. biraz inceleyince butun akvitelerimi indirebildigimi fark ettim ancak bu seferde hepsini toplu olarak yuklenemedigini gordum. sanirim mail aticam veritabaninda halledilmesi icin.

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Scudo
@emrhyldrm
SHealth'in Ayarlar>Bağlı servisler menüsünden strava ekleniyor. Kolay gele.. :)

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
@yusufgs36

Bu cihazla alakalı bir durum sanırım. Burada genelde program ile ilgili çözümler var. Ama şunu söyleyeyim, yaptığınız sürüşleri strava dan bilgisayara indirme şansınız var.

@ATALAY16

:) Kamikaze Attack :) olmuş o biraz.

Böyle hatalar alıyor musunuz ara sıra [emoji3]
07a66c0d789896806b096622f4c0a58f.jpg

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@BackConnect
Ben alıyorum. Sanırım GPS yerimizi tam tespit etmeden sürüşe başladığımız için oluyor.

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
@specific
Çöpçülerin de acelesi varmış anlaşılan :koptum:
bende şöyle oluyor, bisikleti katlayıp dolmuşa biniyorum. Saati durdurmayı unutuyorum. sonra bi bakıyorum, oh iyi iyi 50-60km basmışım bizim katlanırla :D:D

@BackConnect

@avcioglu

Bu hatalar olduğunda lütfen rotanın segmentte olup olmadığına dikkat edin. Segmentteyse kendinizi silin derim. Kulaklarınız çınlamasın :)

@musaatasevenBakın bu da çok önemli bir bilgi işte.
Teşekkürler.
Allah'tan segmentlik falan bir yer değil [emoji16] yoksa dediğiniz gibi sakat durum [emoji3]

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emeritus
o kısmın makaslandığı bölümün ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? İlk mesaja da ekleyeyim

• Beğen
Tepkiler: semçanta
şöyle bi sorunum var bugün sürüşümden daha önceki geçtiğim zamanlamanın daha iyisni çıkardım örnek ilk sürüş : 2 dk şimdi : 1 dk 30 sn ama pr olarak gözüküyor nedeni nedir acaba ?
not : Hide from Segment and Challenge Leaderboards yazısını tiki kaldırınca düzeldi :)

Merhaba, paylaşımlar gerçekten çok iyi olmuş, özellikle de en başa sabitledikleriniz. Teşekkürler demek istedim.

Benim de öğrenmek istediğim bir konu var, yaptığınız bir turu yolda uygulamayı çalıştırmadıysanız, bilgisayardan hesabınıza eklemenin bir yolu var mıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Siyahkalem382
Aktiviteyi düzenlemek için 2 özellik kullanılıyor Split ve Crop

Split : ayırmak/parçalama, mesela pikniğe gittiniz ve gün boyu stravayı açık tuttunuz cep telefonunuzda, bütün o yürüyüşler, duraksamalar sürüş mesafesi ve hız ortalamasını etkiliyor, Split ile ikiye bölüp Gidiş ve Dönüş şeklinde iki ayrı aktiviye yapabilirsiniz.. ikiye böl
başka bir örnek olarak sürüşün bir kısmını araçla yaptıysanız araçla gidilen kısım split kullanılarak silinebilir.. üçe böl
split-1.jpg split-2.jpg

Crop ise baştan ve sondan makaslamaya yarıyor, mesela stravayı evdeyken açın sürüşten döndükten sonra nerde sürüşe başladıysanız oraya kadar olan kısmı makaslayın, dışarıda iken strava açma kapamayla falan uğraşmayın..
crop-1.jpg crop-2.jpg

not: işlemlerin geri dönüşü olmuyor, dikkat edin

@semçanta

bilgisayardan sağ üst köşedeki + işaretini tıkladıktan sonra "Add manual entry" sanırım aradığınız şey, mesafe, süre, irtifayı kendiniz yazıyorsunuz
mobilde ise Feed sayfasında iken sol üst köşedeki + işaretinden Manual Activity

@emeritus

Teşekkürler aradığım buydu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@semçanta
Rica Ederim. Bende aradıklarımı bulamamıştım zamanında. Rehber olsun istedim. Konuya yeni eklenen özellikleri de ilk sayfaya alacağım.

• Beğen
Tepkiler: semçanta
Geri