Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Dun fark ettim,suruste eger birini etiketlerseniz sununla beraber surdum diye aldiginiz tum derecelere arkadasiniz ortak oluyor.Benim sayemde arkadasimin 2 kom u olmus oldu

Scudo
@yankiaslan
Web sayfasından baktım ama bulamadım dediğiniz ayarı. Segment oluşturma aşamasında da hatırlamıyorum böyle bir seçeneği. Sayfa görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz?

@yankiaslan Teşekkürederim. Peki bana özel olanları tekrar düzeltebilir miyim?

Bu segment nasil %6.6 egimli olabiliyor bildigin yokus asagi bu?
1b98eeda8449839e9a7b3447b43b240d.jpg
8bd90d8341105b8893a9b7e1bd8e5a63.jpg

@yankiaslan Tamamdır hocam dün biraz kurcaladım. Privite olan segmenti make public yapabiliyoruz...:)kötü::acpsnr:):hhhhhh::harika:

• Beğen
Tepkiler: yankiaslan
kom : o segmentteki (parkur) en iyi dereceyi yapan kişi/performans...
Kudos : "like" oluyor...

Hazır korusu varken buradan sormuş olayım. Strava da harita görünmez oldu. Sadece kareler ve telefonun bulunduğu alanı belirten işaret var. Elimde iphone 5s telefon var, ios 9.3.5 yüklü. Eski sürüm yüklü olduğundan çıkmıyor olabilir mi. Aynı sorun Runtastic de de var.

@Serkan Mıstınoğlu

Konum buluyor bulmasına da harita görünmüyor. Tamamen küçük kareler kaplı. Uygulamaların her ikisini de sildim tekrar yükledim, olmadı. Sebebi büyük olasılıkla eski sürüm ios , yalnız yeni sürüme geçip telefonu yavaşlatmak istemiyorum. Sadece benim gibi eski sürüm kullanıp problem yaşamayan var mı öğreneyim dedim.

Çözüldü: Google haritaları bir kez açıp kapatıp sonrasın da strava ve runtastic açtığım da sorun düzeldi. Daha önce yandex navi kullandığım için google haritaları uzun süredir açmıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Herkese selamlar. Stravada bir süredir test ediyorum ve 53/11 oranında tamamen pedal boşa düşüyor artık ama 2. denemem oldu yine 76.7km/h olarak gösterdi. Acaba max. hız gösterme konusunda bir sınırlama mı var? Yanımda giden arkadaşlarımdan 50/11 kullanan bir kişi kendi saatinde 76 görebilirken benim 53/11 ile 76 kalmış olmam imkansız bir olay değil mi? 76 max hızım olsa bile 2. defadır 76.7 denk gelmesi de ayrı bir olay tabiki... Sizlerin bir bilgisi var mıdır acaba?

Ulan biri var ne zaman kom olsam aynı segment için flagleyip duruyor.Gerizekalı herif.Derdi ne anlamadım.Bu flag kaldırma yok mu ? Ne yapmak lazım? Kişiyi biliyorum az çok ta
şikayet nasıl edilir onu bilmiyorum.

@mühendis
Activity Flag Resolve Options.png

Ekran görüntüsünde gösterilen yerden strava ekbinin incelemesini talep edebilir, yada The activity is fine, trust me seçerek diye kaldırılabilir diye biliyorum.

Şikayet ettiğiniz kişinin, rekorun nabız ve kadans verileri işliyse değerlendirmeden pek sonuç çıkmıyor. Ama bu veriler yoksa kısa sürede kaldırıyorlar. Hızla birlikte nabız ve kadans verileri tutarlılık gösteriyorsa gerçekten o kişinin iyi dereceler çıkarması ihtimali çook yüksek oluyor. Bu veriler de stravaya bağlanmış garmin vb. cihazlar kullananlarda görülüyor.

Şimdi bir yokuş var 220 m uzunluğunda ben burayı afedersin kıçımı yırtarak çıkmışım nabız tavan yapmış kadans felaket sonuç 25 sn.Hemen 2.kişi burayı 32 sn de geçmiş.
Bir baktım o kişi ertesi gün uğraşmış 26 sn ye ye indirmiş.Ne güzel.Akaşam bir baktım ben listede yokum adam 1.olmuş.Flag yemişim.Şimdi bu durumu strava yöneticileri
nasıl algılamış ? nasıl kontrol etmişte bana yapılan flaglemeyi kabul etmişler.Buna nasıl itiraz edeceğiz misal ?

@mühendisHocam nabiz verisi yoksa itiraz gosterildigi anda siliyorlar desem yeridir ama nabiz kadans verisi varken bile silindigini gordum muhtemelen veriler uyussa bile tatsizlik cikmasin hesabi birkac kisinin sikayeti durumunda iptal ediyorlar. Kartepe komu da gecenlerde alinmisti nabiz verisi falan da gayet var ama flaglandi ve kaldirildi

Tekrar kontrol ettim ve sanirim itiraz etmis ve kartepe komu tekrar kabul edilmis
268b22b734dd281ab7576519ca2febb5.jpg

Burdan da görülüyor kaç sn olduğu.

174137 dosyayı görüntüle

Bu itiraz işi nasıl oluyor peki ?

Valla ben ne yaparsam yapayım bu herif yada herifler bu işten vazgeçmeyecek :) hayırlısı olsun ne diyelim.

Buda tüm verilerin gösterildiği sayfa.1189 watt a ulaşmışım ne basmışım be :) niyeyse :)

174139 dosyayı görüntüle

@Bigpatron dediğiniz yeri anahtar simgesine tıklayınca orada make public var ona basınca oluyor.Şimdi deneyeceğim.

Dediğiniz gibi oldu.Düzeldi.Segment lideri oldum gene :) Böylece nasıl yapılacağını da bulmuş oldum.Teşekkür ederim.

Geri