Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.813
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben olması gerektiği ayarlayıp sürüyordum. Dediğinizi yaparsam hile olur. Ama şöyle bir şey var. Wahoo uygulaması ile sürüş yapınca stravanın masaüstü uygulamasında 'correct speed' seçeneği çıkıyordu. Onu seçince belki gps verilerine göre hızı düzeltebilir. Ya de teker çapını yanlış yazınca strava bunu otomatik olarak fark eder ve hızı gps verilerine çeker.Sensorunuzun ayarlarından teker çapını olması gerektiğinden daha büyük bir değere getirip Stravada KOM alıp alamadığınızı bir kontrol eder misiniz? Strava nın herhangi bir hız sensörü datasını alacağını düşünmüyorum, yanılıyorsam da öğrenmiş olurum.
Ben de uzun zamandır wahoo uygulamasını kullanmıyorum. Geçen sene deneme amacıyla kurmuştum. Uygulama kaldırılıp tekrar yüklenirse sensörleri tekrar uygulamaya tanıtmanız gerekiyor zaten.Cyclemeter diye bir program kullanıyordum geçen sene Duotrap s ile birlikte tüm verileri gösteriyordu. Galiba ben de önce Wahoo uygulamasını kurmuştum. Sonradan bir güncelleme ile bozuldu sandım ama acaba wahoo uygulamasını kaldırdığım için mi sensörleri görmemeye başladı?