Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Rotayı sosyal medyada yada maile atıp yapabiliyosun en basiti böyle diye biliyorum

Scudo
Strava.com'dan sürüşünüze girip soldaki anahtar simgeli yerden "Export GPX" derseniz size GPX dosyasını verecektir.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
@EdP Dinçer çok teşekkürler oldu sanırım:)

@EdipDinçer yüklenilen dosya izin verilen dosya uzantısına sahip diil dio :(

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Vapura bindiğimizde bisiklet ile durdurmaya gerek var mı ?

@abdullahgurel92 kendisi otomatik olarak durur o durumlarda ama siz manuel olarak durdurabilirsiniz herhangi bir sakıncası yok. Ayrıca, GPS kullanılsa bile Strava her türlü şarjı sömürüyor.

Strava da anroidde sarj olayına son 2 gun telefon kapalı kalmasına rağmen strava aktiviteye kaldığı yerden devam etti sadece gps açıkdı. ve telefonu arada sarj bile yaptım.

Benim strava icin kullandigim eski bir htc telefonum var, sim kart 3g falan hicbir sey yok. Telefon sirf stravaya tahsis edilmis durumda. Oldukca isimi goruyor.
Misyonunu tamamlayinca iste bu hallere dusuyorsun. Hayat ne aci dimi be haticem:D

• Beğen
Tepkiler: muratbahar
iyi günler stravayı yeni kullanmaya başladım bugün çıktığım bir yokuşta en iyi dereceyi yaptığımı söyledi peki yaşadığım bölgedeki yollarda bunun gibi dereceleri nasıl görebilirim ?

sürüş boyunca stravayı açık tutmanız gerek. Turu bitirdiğinizde size sonuçlarınızı gösterir. Ana ekranda following - me - clubs seçenekleri var. oradan "me" seçeneğine tıkladığınızda kendi turlarınızı görüyorsunuz. Bakmak istediğiniz tura girerek detayları görüyorsunuz. Tur detayları sayfasında altta kupa işaretli yere tıkladığınızda güzergahınız üzerinde hangi segmentler var siz kaç yapmışsınız başkalarının skorları vs görüyorsunuz. Haricinde gitmediğiniz bi yerdeki skorlara bakmak istiyorsanız strava.com adresinden giriş yapıp segment explorer'dan bakabilirsiniz. Size yakın segmentler ve en iyi skorları vs.

• Beğen
Tepkiler: melih20
strava bende sadece zaman sayımı yapıyor start diyorum stop dedğimde ne bir km değeri ne tempo değeri var,arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var,satrava kullanmak istiyorum bir türlü olmuyor,telefonum htc x one,acaba bu telefondamı çalışmıyor,yarıdmcı olucak birileri lütfen olursa sevinrim,bir hevesle yükledim 1 aydır hergün deniyorum hiç bir şey olmuyor

• Beğen
Tepkiler: bikepc
@FAHRI DURSUN yaklaşık 10 kere yaptım bununda htc x one telim bir aydır deniyorum,sırf bunun için telde almak istemiyorum,burda belki yardımcı olur diye konu actim

ayarlara girin gps ayarları orada 3 seçenek cıkması lazım1-pil tasarrufu 2-normal mod 3-yüksek doğruluk.yüksek doğruluk yapınca olması lazım belki işe yarar.yandeks google gibi gps uygulamalarını kullanabılıyor musun ?onlarda çalışmazsa yazılımsal olarak sıkıntı var demektır.general mobıle dıscoverylerdın kıtkatlarında gps çalışmıyodu mesela.
he birde ilk gps açıkken internette olması lazım upload için net olmazsa strava çalışmaz

@nuruasakir dediklerinizi hep yapıyorum ama bir sonuç yok,start diyorum saymaya başlıyor zaman,antrenmandan sonra bakıyorum stop diyorum ama hiç bir km yada ortalama da bir değişiklik yok,hep sifirda

Geri