Strava bende de kayıt yapmıyordu, Runtastic'e geçtim oradan kaydedip, Strava'ya geçiriyorum. Ayrıca evden çıkar çıkmaz gps açınca Runtastic de kaydetmiyor ben o yüzden 1-2 km sürdükten sonra açıyorum, öyle algılıyor
uzun zamandır 3 farklı htc telefonda runtastic kullanıyorum. uzun zamandır güncelleme çekmemiş olsam bile sorun yaratmıyor. bi tek wildfire s' e 4.4.4 custom rom atıp eski bir runtastic sürümü bulup kayıt yapmaya çalıştığımda sorun yaratmış ama o telefonda allahlık bir alet sorun çıkarmaması anormal olurdu sensation xe ve one m7 de sorunsuz kullanıyorum runtastic'i. tavsiye ederim.
Saol evet oldu kendi kendine.
Hala daha fiyat farkını anlamış değilim. Strava store dan alırsan 200 TL'nin üzerinde ama itune 162 tl ye bıraktı saolsun.
Bende yeni konu açmadan sorumu buradan sorayım, stravada yaptığımız yolu forumda nasıl paylaşabiliyoruz? Aynı şekilde runtasticde koyabiliyormuyuz? (Daha önce forumda böyle bir konu görmüştüm fakat aradım taradım bulamadım)
Strava ingilizce olduğu için kullanımda sorunlar yaşıyorum. Programın kullanımı ile ilgili detaylı bir rehber var mı ? Rota nasıl başlatılır ? Rota nasıl yüklenir ? Yapmış olduğumuz etkinlik nasıl paylaşılır ? gibi sorularım var. Detaylı bir rehber varsa iyi olur diye düşünüyorum.
muhtemelen telefonunuzun gps inden dolayidir gecen yil benim eski telefon da 2 sokak otede gosteriyordu google haritalarda.Ancak bu sene yeni tele gectigimde google haritalarda milimlik bulamasa da stravada bulabiliyor
Ben strava yi telefona yukledim 30 gün uücretsiz daha sonra aylık 15 lira diye mesaj geldi bir arkadasim kullaniyor ama ücretsiz olduğunu söyledi bana siz ücret oduyormusunuz arkadaşlar?
Bir şekilde kalibrasyon yapılmalı. Benim eski telefonumda yapabiliyordum (htc touch) ama şimdi bilmiyorum. Telefon modelinizi de girerek google da araştırın isterseniz. "How to make calibration for gps htc touch" mesela. Belki işe yarar bişeyler bulursunuz.