Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

@enqinHLC zahmet olmasa bu geri bildirmi nereye yapıcam hocam,birde Türkçe yazma seçeneğim var İngilizce yazamam yarıdmcı olursanız sevinrim

Scudo
Strava bende de kayıt yapmıyordu, Runtastic'e geçtim oradan kaydedip, Strava'ya geçiriyorum. Ayrıca evden çıkar çıkmaz gps açınca Runtastic de kaydetmiyor ben o yüzden 1-2 km sürdükten sonra açıyorum, öyle algılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
uzun zamandır 3 farklı htc telefonda runtastic kullanıyorum. uzun zamandır güncelleme çekmemiş olsam bile sorun yaratmıyor. bi tek wildfire s' e 4.4.4 custom rom atıp eski bir runtastic sürümü bulup kayıt yapmaya çalıştığımda sorun yaratmış ama o telefonda allahlık bir alet sorun çıkarmaması anormal olurdu :D sensation xe ve one m7 de sorunsuz kullanıyorum runtastic'i. tavsiye ederim.

Arkadaslar strava'yi yeni kullanmaya basladim. Segment explore kismi ne ise yariyor bilen var mi?
Screenshot_2016-04-16-13-51-21.png

@kmert segment tarayici/arayicisi bolgedeki segmentleri gosteriyor.Buna gore eger o segmentten gecersen surus sureni alip diger bisikletlilerle karsilastiriyor

Bilgisayardan girince daha anlasilir ve detayli oluyor strava ;)

Gençler iTunes tan strava alınca nekadar Zaman'da premiuma geçilir.
Mail dir birşeydir yapmam gerekiyor mu?

Saol evet oldu kendi kendine.
Hala daha fiyat farkını anlamış değilim. Strava store dan alırsan 200 TL'nin üzerinde ama itune 162 tl ye bıraktı saolsun.

@evrenozbilen Saol.

Bende yeni konu açmadan sorumu buradan sorayım, stravada yaptığımız yolu forumda nasıl paylaşabiliyoruz? Aynı şekilde runtasticde koyabiliyormuyuz? (Daha önce forumda böyle bir konu görmüştüm fakat aradım taradım bulamadım)

Merhaba ;

Strava ingilizce olduğu için kullanımda sorunlar yaşıyorum. Programın kullanımı ile ilgili detaylı bir rehber var mı ? Rota nasıl başlatılır ? Rota nasıl yüklenir ? Yapmış olduğumuz etkinlik nasıl paylaşılır ? gibi sorularım var. Detaylı bir rehber varsa iyi olur diye düşünüyorum.

Hocam strava olduğum yeri yanlış gösteriyor neden yahu

muhtemelen telefonunuzun gps inden dolayidir gecen yil benim eski telefon da 2 sokak otede gosteriyordu google haritalarda.Ancak bu sene yeni tele gectigimde google haritalarda milimlik bulamasa da stravada bulabiliyor

• Beğen
Tepkiler: derracetii
Ben strava yi telefona yukledim 30 gün uücretsiz daha sonra aylık 15 lira diye mesaj geldi bir arkadasim kullaniyor ama ücretsiz olduğunu söyledi bana siz ücret oduyormusunuz arkadaşlar?

yok hayir ucretsiz de gayet guzel kullanilabiliyor eger ek veri gormek isterseniz aylik 15 tl talep ediyor

Bir şekilde kalibrasyon yapılmalı. Benim eski telefonumda yapabiliyordum (htc touch) ama şimdi bilmiyorum. Telefon modelinizi de girerek google da araştırın isterseniz. "How to make calibration for gps htc touch" mesela. Belki işe yarar bişeyler bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: derracetii
@Kaang96 runtastic koyamazsınız sanırım ama Google fit aktarılabiliyor

Geri