Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

segmenti yazsanız daha iyi yorumlayabiliriz.
yapan kişi kimdir, nasıl yapmıştır bilemiyoruz ki.

Belki pro-peletondan biri geçti, belki biri araç içinde yol bilgisayarı veya telefondan strava açtı.
ki herkes 60 ile giderken, o 90 görünüyorsa, büyük ihtimalle araç ile geçmiştir...
Bu hız ölçümlerinde Strava'nın bazen hatalı olduğunu düşünüyorum. Geçen her zaman gittiğim güzergahta max 60km hız yaptığımı gösterdi ama o yolda yokuş aşağı bile 45 üstüne çıkamıyorum trafik sebebiyle. Bazen saçmalıyor kanımca.
Not: Cep telefonundan aktive edip öyle kullanıyorum.
sizin dediğini anlık hız oluyor ve gerçekten telefon kayıtlarında anlık saçma değerler gösterebiliyor...
Ama arkadaşın dediği, uzun bir segmentte ortalama hız, anlık hız değil.

Scudo
segmenti yazsanız daha iyi yorumlayabiliriz.
yapan kişi kimdir, nasıl yapmıştır bilemiyoruz ki.

Belki pro-peletondan biri geçti, belki biri araç içinde yol bilgisayarı veya telefondan strava açtı.
ki herkes 60 ile giderken, o 90 görünüyorsa, büyük ihtimalle araç ile geçmiştir...

sizin dediğini anlık hız oluyor ve gerçekten telefon kayıtlarında anlık saçma değerler gösterebiliyor...
Ama arkadaşın dediği, uzun bir segmentte ortalama hız, anlık hız değil.
Şimdi o kişinin IG sini buldum arkadaş motorsiklet kullanıcısıymış ayrıca mtb sürücüsü. Büyük bir ihtimal motorsiklet ile giderken yaptı bu hızı. Bunu nasıl raporlayabiliriz?

1665999047960.png

Flag'ı işaretlediğinizde bir sayfaya yönlendirecek.
Oradan da "Activity was in a vehicle" seçeceksiniz...
yanda "Reason required" kısmına da aynısını yazabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Örnek isterseniz ben atayım Screenshot_20221017-163437.pngScreenshot_20221017-163447.png
Bu arada benim de saçma bir şekilde segment üzerinde ilk 10da derece PR olarak görünürken, segment listesinde derece görünmüyor... Daha iyi derecem de olsa PR olarak güncelleniyor. Bunu 3-4 farklı segmentte yaptı.. Nedendir?

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Bu hız ölçümlerinde Strava'nın bazen hatalı olduğunu düşünüyorum. Geçen her zaman gittiğim güzergahta max 60km hız yaptığımı gösterdi ama o yolda yokuş aşağı bile 45 üstüne çıkamıyorum trafik sebebiyle. Bazen saçmalıyor kanımca.
Not: Cep telefonundan aktive edip öyle kullanıyorum.
sapmalar olabiliyor tabii ki. hatta bu yüzden minimum segment uzunluğunu 300 metreden 500 metreye çıkardılar birkaç ay önce.

Bunu yapan kişi profesyonel bir bisiklet sürücüsü, umarım bilerek yapmamıştır KOM elde edebilmek için yoksa gerçekten üzücü bir durum...
Prof ise bazen takım aracına yüklediklerinde bilgisayar açık kalmış olabiliyor, kom için böyle birşey yapacağını sanmıyorum zira dünya rekoru bile 55,5 km/s

Bunu yapan kişi profesyonel bir bisiklet sürücüsü, umarım bilerek yapmamıştır KOM elde edebilmek için yoksa gerçekten üzücü bir durum...
Profesyonel adamın KOM'u umursayacağını senin hiç aklın alıyor mu?

pro bisikletçinin de stravayı telefondan kullanması garip olmuş...

Arkadaşlar herkese merhaba.. Strava dan iyice soğumaya başladım. Konu yine aynı..:snzdglsn: bir segment üzerinde düne göre yaptığım daha iyi bir derece, PR olarak görünürken, dün listeye giren ilk 10 segment listesinde güncellenmiyor.. Bu saçmalığa nasıl bir son verebilirim? Strava neden var? :mad:

Arkadaşlar herkese merhaba.. Strava dan iyice soğumaya başladım. Konu yine aynı..:snzdglsn: bir segment üzerinde düne göre yaptığım daha iyi bir derece, PR olarak görünürken, dün listeye giren ilk 10 segment listesinde güncellenmiyor.. Bu saçmalığa nasıl bir son verebilirim? Strava neden var? :mad:
Burda Cuma günü güncellenmiş hali ile yazı var. Yazının sonunda da belirtmiş birkaç başka yerdede denk geldi. Aktiviteyi değiştirerek (koşu yapıp sonra yeniden bisiklet yaparak) çözüme ulaşan olmuş.

(link)

Burda Cuma günü güncellenmiş hali ile yazı var. Yazının sonunda da belirtmiş birkaç başka yerdede denk geldi. Aktiviteyi değiştirerek (koşu yapıp sonra yeniden bisiklet yaparak) çözüme ulaşan olmuş.

(link)

Yardımın için teşekkür ederim Semih Abi 🙋‍♂️👍 ancak denedim, olmadı.. Bunu çok sık yapıyor.. Hatta pc den girip tekrar ölçülendirilmesi için güncelleme de yaptım sürüşü, o da işe yaramadı..

merhaba, pazar günkü çeşme granfondo yarışında olucam. sitedeki strava linkini telefondaki strava hesabımda görebiliyorum ama rotayı yarış günü yine telefonumdaki stravadan takip edebilmek istiyorum. premium üyeliği olmadığından rotayı kaydedemiyorum. yaşadığım sorunu normal bir durum diye mi düşünmeliyim?

merhaba, pazar günkü çeşme granfondo yarışında olucam. sitedeki strava linkini telefondaki strava hesabımda görebiliyorum ama rotayı yarış günü yine telefonumdaki stravadan takip edebilmek istiyorum. premium üyeliği olmadığından rotayı kaydedemiyorum. yaşadığım sorunu normal bir durum diye mi düşünmeliyim?
stravanın telefon uygulamasından premium üye olmadan rota takibi özelliği kullanılamıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri