RoninRider
Daimi Üye
- Tepki
- 435
- İsim
- Metehan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sürüşünüz herkese açık olmayabilirMerhaba arkadaşlar,
Bir sürüşümde aşağıda görüleceği gibi bir segmentte PR aldım. Fakat genel tabloda bu derecem çıkmıyor. Bir önceki derecem çıkıyor.
Neden olabilir acaba?
294561 dosyayı görüntüle
................................
294562 dosyayı görüntüle
..........................................
294563 dosyayı görüntüle
294564 dosyayı görüntüle
Hep vardı o özellik.Strava bu aralar kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili bir takım iyileştirme faaliyetleri yapıyor sanıyorum, o yüzden tercihlerinizde kendiliğinden değişiklik olmuş olabilir. Etkinliğin başlangıç bitiş noktalarını 200m yakın olacak şekilde göstereyim mi diye sordu bana dün, daha önce görmemiştim yeni bir özellik diye düşündüm.
Anladığım kadarıyla stravayı telden açıyorsunuz, kullandığınız sastin nabız ölçme özelliğini telefona tanıtmanız mümkün değil.( En azından ben öyle biliyorum) Nabız verilerini stravada görmek istiyorsanız bir nabız bandı alarak strava app ile eşleştirmelisiniz yada gps özelliği olan daha iyi bir saat almalısınız.Selamlar
Mi band 4 kullanıyorum. Nabız verilerini strava'da da görmem için ne yapmam lazım. Strava kullanırken nabzını da kaydetmesini vs bir türlü sağlayamadım da
Selamlar
Mi band 4 kullanıyorum. Nabız verilerini strava'da da görmem için ne yapmam lazım. Strava kullanırken nabzını da kaydetmesini vs bir türlü sağlayamadım da
Anladığım kadarıyla stravayı telden açıyorsunuz, kullandığınız sastin nabız ölçme özelliğini telefona tanıtmanız mümkün değil.( En azından ben öyle biliyorum) Nabız verilerini stravada görmek istiyorsanız bir nabız bandı alarak strava app ile eşleştirmelisiniz yada gps özelliği olan daha iyi bir saat almalısınız.
Stravada sensör ekleme var, denedim sadece adım/kadans sensörü görüyor. Nabız için kolumdaki Garmini görmüyor.Telefonda Urban Biker kullanırken MiBand (4 ve 6 ile denedim, ikisi de oluyor) nabız sensörü olarak eklenebiliyor. Strava'da bu şekilde sensör ekleme olayı yok mu?
teşekkür ederim cevabınız için. bir yıldır mi band saatimin kendi uygulamasını kullanıyordum ama strava da merak ettiim için kullanmaya başladım. nabız takibi yapamamak çok kötü olmuş gerçekten. sanırım bir süre daha deneyim tekrar mi band'ın orijinal uygulamasına dönerim.Stravada sensör ekleme var, denedim sadece adım/kadans sensörü görüyor. Nabız için kolumdaki Garmini görmüyor.
(link) uygulamasını indirip mi bandi eşleştirin sonra ise zepp uygulaması üzerinden strava hesabınızı eşleştirin bu kadar.Selamlar
zepp kurulu zaten ve biraz karıştırdım ama nereden yapacağımı da bulamadım. hesap ekle kısmı var orda da google fit çıkıyor sadece(link) uygulamasını indirip mi bandi eşleştirin sonra ise zepp uygulaması üzerinden strava hesabınızı eşleştirin bu kadar.
strava bu aralar bazı sürüşleri "private" yapıyor...Herkese keyifli forumlar, daha önce de çok nadir olmuştu ama son 2-3 gündür strava derecelerinin hiç biri görünmüyor ( PR, KOM, KUPA) bazen hepsi görünüyor.. Nedendir?
Örnek verirseniz yorum yapılabilir.Bazı segmentlerde 90kmh KOM yapanları görüyorum, 90kmh kom yapabilmek gerçekten mümkün mü yoksa bunlar e-bike ile mi yapıyorlar bu hızları?
Örneğin segmentteki top 10 ortalama 60kmh ile bitirmişken 1. olan kişi 90kmh ile bitirmiş segmenti. 1,27km lik yolda 90kmh yapmak mümkün mü?Örnek verirseniz yorum yapılabilir.
Ama e-bike ile yapmak daha zor diye düşünüyorum. E-bike'lar normal koşullarda, belirli bir hızdan sonra desteğini kesiyorlar diye biliyorum...