Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

İş hayatı gergin, sokaklar gergin, evler GERGİN... herkes stresli... foruma gelip iki okuma yapıyorum, güzel yorumlaşmalar tüm derdimi unutturuyor+du. Yapmayın lütfen. Yanlış eksik ifade edebilir herkes. yükselmeyelim, yükseltmeyelim hiçbirşeyi... 😢

Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Bir sürüşümde aşağıda görüleceği gibi bir segmentte PR aldım. Fakat genel tabloda bu derecem çıkmıyor. Bir önceki derecem çıkıyor.
Neden olabilir acaba?
1663585686769.png
................................
1663585765751.png
..........................................

1663585796074.png

1663585829098.png

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
Sürüşünüz herkese açık olmayabilir

Enteresan, normalde tüm profilim ve aktivitelerim açık ama sadece bu aktivite kapalı (kısmen) nasıl olmuş anlamadım ama teşekkürler, kontrol ettim ve düzelttim.

1663587227621.png

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Strava bu aralar kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili bir takım iyileştirme faaliyetleri yapıyor sanıyorum, o yüzden tercihlerinizde kendiliğinden değişiklik olmuş olabilir. Etkinliğin başlangıç bitiş noktalarını 200m yakın olacak şekilde göstereyim mi diye sordu bana dün, daha önce görmemiştim yeni bir özellik diye düşündüm.

Strava bu aralar kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili bir takım iyileştirme faaliyetleri yapıyor sanıyorum, o yüzden tercihlerinizde kendiliğinden değişiklik olmuş olabilir. Etkinliğin başlangıç bitiş noktalarını 200m yakın olacak şekilde göstereyim mi diye sordu bana dün, daha önce görmemiştim yeni bir özellik diye düşündüm.
Hep vardı o özellik.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
@trainspotting35 O özelliği ayarlardan girerek açıyoruz. Belirli bir adres giriyoruz ve tercihe göre onun 200 veya 400 metre çapını gizleyebiliyoruz.

Ama @Umur Bora'nın dediği gibi, bu yeni geldiğini düşündüğüm özellik her sürüşünüzün başlangıç ve bitişini gizlemek istiyor musunuz diye soruyor. Ben de fark etmeden evet dedim sanırım. Gizlilik ayarlarında kayıtlı olmayan adreslerden başlayıp bitirsem bile gizliyor şimdi.

Selamlar

Mi band 4 kullanıyorum. Nabız verilerini strava'da da görmem için ne yapmam lazım. Strava kullanırken nabzını da kaydetmesini vs bir türlü sağlayamadım da

Selamlar

Mi band 4 kullanıyorum. Nabız verilerini strava'da da görmem için ne yapmam lazım. Strava kullanırken nabzını da kaydetmesini vs bir türlü sağlayamadım da
Anladığım kadarıyla stravayı telden açıyorsunuz, kullandığınız sastin nabız ölçme özelliğini telefona tanıtmanız mümkün değil.( En azından ben öyle biliyorum) Nabız verilerini stravada görmek istiyorsanız bir nabız bandı alarak strava app ile eşleştirmelisiniz yada gps özelliği olan daha iyi bir saat almalısınız.

Selamlar

Anladığım kadarıyla stravayı telden açıyorsunuz, kullandığınız sastin nabız ölçme özelliğini telefona tanıtmanız mümkün değil.( En azından ben öyle biliyorum) Nabız verilerini stravada görmek istiyorsanız bir nabız bandı alarak strava app ile eşleştirmelisiniz yada gps özelliği olan daha iyi bir saat almalısınız.

Telefonda Urban Biker kullanırken MiBand (4 ve 6 ile denedim, ikisi de oluyor) nabız sensörü olarak eklenebiliyor. Strava'da bu şekilde sensör ekleme olayı yok mu?

unknown.png

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Telefonda Urban Biker kullanırken MiBand (4 ve 6 ile denedim, ikisi de oluyor) nabız sensörü olarak eklenebiliyor. Strava'da bu şekilde sensör ekleme olayı yok mu?

unknown.png
Stravada sensör ekleme var, denedim sadece adım/kadans sensörü görüyor. Nabız için kolumdaki Garmini görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Stravada sensör ekleme var, denedim sadece adım/kadans sensörü görüyor. Nabız için kolumdaki Garmini görmüyor.
teşekkür ederim cevabınız için. bir yıldır mi band saatimin kendi uygulamasını kullanıyordum ama strava da merak ettiim için kullanmaya başladım. nabız takibi yapamamak çok kötü olmuş gerçekten. sanırım bir süre daha deneyim tekrar mi band'ın orijinal uygulamasına dönerim.

Selamlar

(link) uygulamasını indirip mi bandi eşleştirin sonra ise zepp uygulaması üzerinden strava hesabınızı eşleştirin bu kadar.

(link) uygulamasını indirip mi bandi eşleştirin sonra ise zepp uygulaması üzerinden strava hesabınızı eşleştirin bu kadar.
zepp kurulu zaten ve biraz karıştırdım ama nereden yapacağımı da bulamadım. hesap ekle kısmı var orda da google fit çıkıyor sadece

Herkese keyifli forumlar, daha önce de çok nadir olmuştu ama son 2-3 gündür strava derecelerinin hiç biri görünmüyor ( PR, KOM, KUPA) bazen hepsi görünüyor.. Nedendir?

Herkese keyifli forumlar, daha önce de çok nadir olmuştu ama son 2-3 gündür strava derecelerinin hiç biri görünmüyor ( PR, KOM, KUPA) bazen hepsi görünüyor.. Nedendir?
strava bu aralar bazı sürüşleri "private" yapıyor...
sizinkini de öyle yapmış olabilir, bi kontrol edin...
public'e çevirmeniz gerek...

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Bazı segmentlerde 90kmh KOM yapanları görüyorum, 90kmh kom yapabilmek gerçekten mümkün mü yoksa bunlar e-bike ile mi yapıyorlar bu hızları?

Bazı segmentlerde 90kmh KOM yapanları görüyorum, 90kmh kom yapabilmek gerçekten mümkün mü yoksa bunlar e-bike ile mi yapıyorlar bu hızları?
Örnek verirseniz yorum yapılabilir.
Ama e-bike ile yapmak daha zor diye düşünüyorum. E-bike'lar normal koşullarda, belirli bir hızdan sonra desteğini kesiyorlar diye biliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Örnek verirseniz yorum yapılabilir.
Ama e-bike ile yapmak daha zor diye düşünüyorum. E-bike'lar normal koşullarda, belirli bir hızdan sonra desteğini kesiyorlar diye biliyorum...
Örneğin segmentteki top 10 ortalama 60kmh ile bitirmişken 1. olan kişi 90kmh ile bitirmiş segmenti. 1,27km lik yolda 90kmh yapmak mümkün mü?

Bu hız ölçümlerinde Strava'nın bazen hatalı olduğunu düşünüyorum. Geçen her zaman gittiğim güzergahta max 60km hız yaptığımı gösterdi ama o yolda yokuş aşağı bile 45 üstüne çıkamıyorum trafik sebebiyle. Bazen saçmalıyor kanımca.
Not: Cep telefonundan aktive edip öyle kullanıyorum.

Geri