Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Aktivitenin sayfasında kalem şeklinde bir simge var, ona tıklayarak yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Scudo
Murat o dediğin kalem gibi işaretten sadece profil bilgilerini düzenleyebiliryorsun.Mesela bugün 90 km bisiklete bindim o kayıtın ismi şu şekilde 19.12.2014 Morning Ride. Bazı kullanıcılar bunu silip başka bir isim koyabiliyor o aktiviteye

aktivitenin üstüne tıkladıktan sonra Örneğin Afternoon Ride Ahmet Mehmet 1 day ago yazıyor ya, onun sağında minik bir kalem var, ona tıklayınca Edit sayfası açılıyor, Name'e tıklarsan ismini düzeltebilirsin aktivitenin.

aktiviteye foto koymak sanırım ücretli üyelikte oluyor

isim free sürümde değiştirilebiliyor

• Beğen
@Cem Ç.
Aktiviteye doğrudan fotoğraf koymak yok.
Instagram hesabınız varsa Strava'da hesapları eşleştiriyorsunuz. Sürüşünüz sırasında Instagram'da paylaştığınız fotoğraflar otomatikman etkinlikte görünüyor.

sizin tarif ettiğiniz web sitesinden oluyor galiba telefonda böyle bişey bulamadım

Telefonla da oluyor; ya haritanın hemen üstünde kalem işarati çıkması lazım, ya da ekranın sağ üst köşesindeki "üst üste üç kare" işaretine tıklayınca açılan seçeneklerden birisinin "edit activity" olması.

• Beğen
tamamdır Murat buldum sonunda :) teşekkürler yardımlarınız için :)

image.jpg Arkadaşlar merhabalar herşeyi açıyorum gizlilikten yer ayarı tamamen açık ama böyle bir hata veriyor sizce sorun nedir

Buraya bak açık mı? Arkaplanda yenileme açıksa aşağıya in programın arka planda yenilemesi kapalı olabilir. http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/14/db2e19c11f9768399edbc7276e6f8e5a.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/14/d91dad3000d752d4725745d4e5cc0466.jpg

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
teşekkür ederim . iyi akşamlar

Herkese merhaba, Strava'yı HTC One SV android cihazımda kullanıyorum. Gayet memnundum fakat saçma bir olay yaşayınca soğudum resmen. Şöyle ki; yol bisikletimle yokuş aşağı upuzun bir yolda pedal basmadan inmiştim, eve geldiğimde max. hızımı 67.3 olarak gösterdi. Aynı yoldan başka bir gün ciddi anlamda pedal basarak indim (vitesler sondaydı ve neredeyse pedal boşta gibiydi), 70'in ne kadar üstüne çıktım acaba diye düşünürken ma. hızımı 62 küsür olarak gösterdi. Bu kadar fark olması normal mi? Telefondan mı kaynaklanıyor bir fikri olan?

hız konusunda bende bir tutarsızlık sezmiştim ama emin olamıyorum.

Android telefonlarda zaman zaman oluyo bu sorun genelde Samsung ve General Mobile telefonlarda olur, HTC ilk defa karşılaştım.
En sağlıklısı Garmin ile Strava'ya yüklemek ama malum ekonomik sebepler.

Farklı bir uygulama daha yükleyin ve aynı anda her ikisini de çalıştırın ve sonuçları karşılaştırın. İnsan yapımı bir uygulamanın hatalı sonuç vermesi olası birşeydir. Eğer hata sezinlerseniz telefon modelinizi yazarak uygulamanın yetkililerine geri bildirim yollayın.

Uydudan gelen sinyale göre yer belirleyip bundan hız hesaplayan bir sistemden ne bekliyorsunuz ki?

GPS, uygun şartlarda konumunuzu 15 metrelik bir hata payı içinde veriyor. Bir ölçümde olduğunuz yerin 5 metre gerisini, diğerinde 3 metre berisini saptasa; iki ölçüm arasında 8 metre hata olacak demektir. Saniyede bir bunu kullanıp hız hesaplasa yapsa, 8m/s yani 28,8km/h hata olur ölçümde. Çok daha sık ölçüm yapıp bunların ortalamasını aldığı için hata payı düşüyor ama gene de coğrafi konum verileri ile hız hesaplamanın sakatlığını anlamışsınızdır...

Ben başka bi konuda da yazmıştım benim Strava da eğimi yüzde 40 larda gösterdiği oluyor tamam yokuş çıkıyorum sert yokuşlar ama o eğimi benim çıkmam imkansız diye düşünüyorum. Fotoğrafını çeksem eğimi gösterme imkanım olacak mı bilmiyorum.

Ben de android cihazımda strava açıyorum, aynı zamanda sigma rox 9.1 kullanıyorum; her turda mutlaka iki cihaz arasında hız, mesafe, eğim ölçümleri arasında fark oluyor ama bu fark hiç bir zaman fazla olmadı, mesela 80 km'lik turu sigma 80,9 km gösterirken strava 79,6 km gösteriyor, maksimum hız değerinde de aynı şekilde 1-2 km/h gibi farklı oluyor. Ortalama hız değeri ise duraklamaları(15 saniyeden fazla duraklamalarda auto pause oluyor) da ortalamaya kattığı için stravada çok düşük çıkıyor.
Sigma'nın ölçümlerine daha çok güveniyorum, gps ile ölçümlerin hassas olmadığını düşünüyorum...

Selamlar

Arkadaşlar ben tüm strava kayıtlarını telefon üzerinden alıyorum. Bir nabız bandı alıp strava üzerinden nabzımı da görmek istiyorum. Yalnız iki tane nabız bandı denedim bluetooth 4 destekli,hiç birinde nabzı göstermedi.

Telefonum b4 destekliyor.
Android 4.4 sürüm var
Nabız bandını ıslattım
Aramayı program.üzerinden yaptım

Yine de olmadı. Telefondan nasıl nabız alabilirim?

Geri