Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

@Çağrı Soylu Hocam runtastice ödemeler aylık mı oluyor ve ne kadar ödüyorsunuz?

Scudo
@sahbaz061
Bir kere satın alıyorsunuz o kadar. Runstastic pek kullanmıyorum. Strava premium kullanıyorum onun da ödemeleri aylık.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Sitede ve arama motorlarında arama yaptım fakat bulamadım. Uygulama ile facebook bağlantısi kuramıyorum. Ekran görüntüsü ekte. uploadfromtaptalk1428860305912.jpg

Rota çizimi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Chrome ile çizmeye çalışırken çok sıkıntı çıkıyor. Mesela kalkış, ara nokta ve varış noktalarını seçmiyor fare boş tıklıyor. Haritayı kaydırmak isterken de sanki bir resmi tutup sürükler gibi oluyor harita kaymıyor. Acaba bendeki bilgisayarda mı sorun var? Siz hangi tarayıcıyla yapıyorsunuz?

@Serden Us

yarın yapmayı planladığım rota. çizimde sorun yok.
Ekran Alıntısı.JPG

• Beğen
Tepkiler: isamorgil ve S26
@Yavuz SOYLU kısmetse bende kıbrısta bi tur yapmak istiyorum havaalanından magosa karpaz ordan çamlıbel-akdeniz üzeri güzelyurt. full kıbrıs :) iyi yolculuklar.

@_murdoch_ beklerim gezeriz sorun yok☺☺ zaten dümm ddüz memleket sürüş rahat :)

@Yavuz SOYLU yakın zamanda olmasada belki sonbahara neden olmasın. kalburüstü bilirim kıbrısı 1 sene askerlik yaptım :) hemen heryerinide gezdim, birazda anı tazelemek olucak benim için :)

strava da yapılan bir sürüşe, yanımda olan diğer arkadaşlarıda dahil etmek istiyorum var mı nasıl yapılacağının bilen ?

@Hasan Saylık onlar da stravaya sürüş kaydını ekledikten sonra otomatik olarak ekleniyor. Manuel bir yöntem var mı bilmiyorum...

@Hasan Saylık

Eğer sürüşün en az %30'unu beraber yaptıysanız Strava direk kendi atıyor "X rode wtih Y" diye..

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Murat B.
@Edip Dinçer peki iki kişide de strava açık olacak mı ? Bir kişide telefon olması yada strava olması yetmiyor mu? Arkadaşın strava hesabı var fakat telefonu yetersiz kalıyor Strava yı yükleyemiyoru?

Yok olmuyor o şekilde.
İkinizde de Strava çalışıyor olmalı. Veya Strava'ya sürüşü yükleyeceği bir mecra olmalı.
Atıyorum biriniz telefondan, biriniz Garmin'den kaydetse de olur ama sonuçta Strava'ya yüklenmiş olması lazım ikisinin de.

İyi akşamlar arkadaşlarım.Cycle Route ile hazırlayıp gpx formatında bilgisayara kaydetmiş olduğum rotayı stravya atma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

çok basit giriş yapın sağ köşede + işaretine tıklayın sonra upload activity tıklayın solda file yazan yere tıklayın ve upload edin

@Melih Çolak
Dediğiniz yoldan aktivetiyi upload ediyorsunuz. Ben aktivite değil rota atmak istiyorum.Teşekkür ederim.

Strava çok şarj götürüyormu arkadaşlar ? Bir de molalarda manuel durdurmak gerekirmi tam ortalamayı çıkartmak için ? yoksa kendisi otomatik durduruyormu , otomatik durdurduğunda zamanıda durduruyormu ?

Bende galaxy s4 telefon var bataryayı yeni aldım, zannediyorum 15 saat açık olarak dayanıyor. 2g ve gps açık modunda.

Yaklaşık 10 saniye hareketsiz kalınca sürüşü durduruyor, fakat o 10 saniye içerisinde bile sizi hareketli ve 0 hızında gibi sayıyor ve ortalama bir nebze azalıyor. Özetle, siz sahilde sürdünüz ve bir süre sonra bir banka oturdunuz ve fazla hareket etmeyecekseniz bu durumda programı durdurmaya gerek yok. Harekete geçince de otomatik olarak devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Şarj konusunda sıkıntı çıkarmıyor. Ben GPS açık 3G de 1 günü tamamlıyordum fotoğraf çekimi dahil. iPhone 5s kullanıyorum. Çok fazla internet tüketir mi bilmem onu da bir ara denemek Lazım. Ben sürekli manuel durduruyorum. Otomatik var mı bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Geri