Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Strava bu durumu bilerek gizliliğe önem verme adına mı yaptı yoksa tamamen yazılım hatası mı?
Yazılım hatası. Hatta sadece android yazılım ekibinin hatası, ios sürümü düzgün çalışıyor.
Bazı faaliyetler var ki, hiçbir bilgi içermiyor, sadece beğenme, yorum ve paylaşma butonu var, başka hiçbir şey içermiyor.
Rezalet resmen. Bir an önce düzeltilmesini bekliyorum.

Scudo
Bende de bayadır öyle, kaldırdım yeniden kurdum yok düzelmedi. Kim sürmüş göremiyorum, bizim bir abide android normal çalışıyor sanırım güncelleme yapmadığı için öyle.

Normalde pek fazla segmentleri kurcalamam ama bir kaç seferdir dikkatimi çekiyor yaşadığım il Kayseri ve bazı segmentlerde çok fazla yabancı kişiler var. Acaba onlar bu segmentleri nasıl alıyorlar? Zwift gibi uygulamalardan mı yoksa cidden ordan geçmişler mi?
Screenshot_2023-07-31-21-22-19-62_3bb53944894d9646ec5754b62cc2584b.jpg

Normalde pek fazla segmentleri kurcalamam ama bir kaç seferdir dikkatimi çekiyor yaşadığım il Kayseri ve bazı segmentlerde çok fazla yabancı kişiler var. Acaba onlar bu segmentleri nasıl alıyorlar? Zwift gibi uygulamalardan mı yoksa cidden ordan geçmişler mi?
307703 dosyayı görüntüle
Oradan geçmişler. Başka türlü imkanı yok.

• Beğen
Tepkiler: seljuk11

UCI yarışları yapılıyor Kayseri'de her sene farklı rotalarda

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Gerekmiyor. Sen ilk on içine girecek kadar bas yeter.
Tekrardan teşekkürler. Küçük bir ekleme dün Kültepe de yapılmış yarış. Yakın bir mevkideydim, bilseydim güzel bir deneyim olurdu.

Tekrardan teşekkürler. Küçük bir ekleme dün Kültepe de yapılmış yarış. Yakın bir mevkideydim, bilseydim güzel bir deneyim olurdu.
Bazı segmentler çok zor bence, yahu 10 metre arayla iki tane kasist var. Gözünü sevdim sen burdan nasıl geçtin. Hiç mi yavaşlamadin bulsam. Helal olsun diyeceğim yani rampa aşağı ama şahsen ben yavaşladım. O işlerle zaten uğraşmıyorum. Ama uğraşan arkadaşlar sıralamaya gireceğim diye hayatınızı riske atmayın.

• Beğen
Tepkiler: can^
307703 dosyayı görüntüle
O segmentin leaderboardundaki kişilerin bu süreyi hangi gün nasıl bir güzergah geçerken yaptığını da görebiliyorsunuz, varsa birlikte geçtiği kişileri de..

• Beğen
Tepkiler: can^
Bir sorum daha olucak, yoruyorum sizi kusura bakmayın. Genellikle antrenman amacıyla kullandığım ortalama %6,5 eğime sahip 2 km uzunlukta bir yokuş var. Ara ara eğim %17-18lere çıkıyor. Segment yok bu yolda acaba segment olusturuluyorsa nasıl yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Bir sorum daha olucak, yoruyorum sizi kusura bakmayın. Genellikle antrenman amacıyla kullandığım ortalama %6,5 eğime sahip 2 km uzunlukta bir yokuş var. Ara ara eğim %17-18lere çıkıyor. Segment yok bu yolda acaba segment olusturuluyorsa nasıl yapabilirim?
Linkte detaylı anlatırım var İngilizce olarak

(link)

Az önce Strava güncellemesi yaptım. Problem düzeldi
Evet düzelmiş sonunda.

Bir de strava ile ilgili çözemediğim başka bir durum var. Kişi isimlerinin yanında sağ tarafta kırmızı bir dikdörtgen var. Ne işe yarıyor anlamadım.
Screenshot_20230801-114707.png

• Beğen
Tepkiler: seljuk11
Yazılım hatası. Hatta sadece android yazılım ekibinin hatası, ios sürümü düzgün çalışıyor.
Bazı faaliyetler var ki, hiçbir bilgi içermiyor, sadece beğenme, yorum ve paylaşma butonu var, başka hiçbir şey içermiyor.
Rezalet resmen. Bir an önce düzeltilmesini bekliyorum.
Düzelmiş bugün :D

Herkesin yanında çıkıyor telefondan girince. Ücretli ücretsiz fark etmiyor.
Ağa senin hesabin ücretli hesap mı? seni takio ediyorum. Dediğin gibi kırmızı kart var. Bir arkadaşımda üyelik yoktu ondada kırmızı kart çıkmış.

Ağa senin hesabin ücretli hesap mı? seni takio ediyorum. Dediğin gibi kırmızı kart var. Bir arkadaşımda üyelik yoktu ondada kırmızı kart çıkmış.
Evet hocam benimki ücretli hesap. Dediğim gibi herkesin yanında istisnasız kırmızı kart var.

Evet hocam benimki ücretli hesap. Dediğim gibi herkesin yanında istisnasız kırmızı kart var.
Ben profilimden kontrol ettigimde değişen birşey yok bende aynı demekki yine görsel kısımda sorun var bu seferde herkes vip gibi gözüküyor. Neyse hiç gözükmemekten iyidir. 🙂

Geri